Какво правят жените в менопауза когато ... 8

• 131 717
  • 863
  •   1
Отговори
# 285
Всичко ще е наред, тази упойка е лека и няма място за тревога!Успех и чакаме да се похвалиш, че си добре!!!

# 286
Здравей,и казаха ли ти колко е удебелена лигавицата на матката? Успех утре

# 287
Матка- 48 мм, ендометриум- 8 мм. Това прочетох в амбулаторния лист. По време на прегледа се бях стреснала и забравих да питам.
А резултатите от хистологията след колко време излизат?

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 18:54 от maq-mi

# 288
Ще ти дадат резултатите с епикризата, след 10 дни от изписването.
Моята процедура беше днес, всичко изглежда добре за сега Simple Smile
Успех и на теб Hug

# 289
Здравей, до 10 дена трябва да вземеш резултата. При мен лигавицата беше 9 мм. ,но не са правили кюртаж, пих прогестерон,предизвикаха къврене,  за сега ме проследяват. Явно всеки доктор действа по различен начин. Успех утре.

# 290
Процедурата мина. Естествено, че бях вдигнала кръвно от страх, но всичко се оправи. Докторката каза, че е минало
добре, махнали са ми някакво малко полипче, което предполага е правило кървенето. На 25 ще излезе хистологията, но докторката каза, че не очаква лоши неща. Сега ще полежа 2 часа и ще си ходя с ММ, който ме чака долу.

# 291
Браво!🤗

# 292
  • Бургас
От полипчето е било.Стискам палци хистологията да е ок.Аз съм с тотална хистеректомия,но докато лежах след операцията,приемаха жени за абразио и знам колко бяха шашнати.Точно полипчета най-често им откриваха и им казваха,че това е малкото зло.

# 293
  • Linz
maq-mi, пиши дали е спряло кървенето.

На мен на два пъти ми маха полип, но кървенето си продължаваше, а впоследствие и полипа пак се появяваше.

# 294
Днес след процедурата имах малко кървене, сега нямам. Но аз и преди абразиото нямах обилно, притесниха ме болките като при цикъл и лекото зацапване след година и половина без цикъл, затова и отидох на лекар. Дано нямам вече такива проблеми и хистологията да е наред.
Сега съм добре, даже и кръвното ми е нормално Blush

# 295
Браво. Радвам се,че мина добре  Надявам се вече да си по спокойна.

# 296
  • Linz
maq-mi, дано. Не исках да те притеснявам, при всеки е индивидуално. Най-вероятно няма да имаш повече кървене, но пиши как се развиват нещата.
На мен отново ми казаха, че съм за абразио, но се ослушвам за сега.

# 297
Дано не прозвучи като реклама, но съм страшно доволна от д- р Борислава Попова, от екипа на д- д Карагьозов е, който досега посещавах един път годишно профилактично, но за него се чака дълго време. Преглежда леко и внимателно, обяснява много подробно, изслушва, преди процедурата дойде при мен, говорихме за абразиото, след като излязох от упойката пак идва да види как се чувствам.
 Препоръчвам ви я, момичета.

# 298
Здравейте. Отдавна не съм наминавала, обаче съм доста уплашена. седем месеца бях без цикъл и преди 3 дни ми дойде. Продължи си три дни, като нормалните ми цикли преди 7 месеца. И сега съответно хипохондричката в мен пощуря, че имам рак. Много съм притеснена...

# 299
  • София
Да бе. То така почва да спира, първо с много големи паузи, и после окончателно. На мен ми идваше през 5 месеца и то с помощта на Дуфастон (че иначе се виждаше некротизираща лигавица). После вече и дуфастонът не можа да го предизвика и мина година и вече си знам, че съм от другата страна Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт