Какво правят жените в менопауза когато ... 8

• 131 964
  • 863
  •   1
Отговори
# 420
Разбирам... Аз пък да ви кажа много се притеснявам, защото сърцебиене имам предимно сутрин и когато стоя права... Иначе не ми е постоянно ускорен пулса. Не знам какво да правя

# 421
  • Бургас
Корлентор не ми го смъкваше чааааак толкова много.
Изпий 1/2. Знам,че трудно се разделят ,аз с нож успявах.Сега е неделя,почивен ден,не си на работа предполагам.
Сутрин и на мен ми е по-силна тахикардията.Вечер понякога също имам,но мноооого рядко.Те затова най-вече сутрин ги дават да се пият тези лекарства.
За стоене права,да,възможно е.
Аз имам навика от легнало положение да скоквам.Ами става ми зле понякога.С ниското кръвно така става.

# 422
  • Бургас
Миме, отдавна знам за твоята история.Възхищавам ти се,че въпреки всичко имаш хъс за живот, точто така-не се давай! Ако имаш желание -мога да ти предложа една книга и клипове в ютюб.Предполагам, че не си падаш по алтернативни неща, не съм видяла да пишеш за такива, но не нищо не губиш да опиташ нещо различно.

# 423
  • Бургас
Галчудо,падам си по абсолютно всичко,което може да ми помогне.
Чета Луиз Хей,Петър Дънов (без да изпадам в крайности и чак по сбирки да ходя),Опитвам метода на Бруно Грьонинг,непрекъснато търся нещо,което може да помогне,много ще се радвам да ми покажеш книгата.
Може би е нещо за автоимунен протокол,тази съм решила да купя.Но нищо,дори да е същата,пак ще помоля за линк,искам да я видя.
За хъса за живот-не виждам защо да се предавам.Ще се боря докато дишам.
Луиз Хей мога на всички да я препоръчам,тя най-много ми помага,особено за паник атаките.Книгата,която имам е "Излекувай живота си."

# 424
  • Бургас
Има една книга Лечебният код-правила съм  позициите от там-макар и за друг тип проблем и мисля, че ми помогнаха.

https://vemiplast.files.wordpress.com/2013/07/celeben_kod.pdf

Тук има  доста информация и личен опит:

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=3434.0  

Много харесвам записите на Мария Стефанова в ютюб:

https://www.youtube.com/channel/UC5vI2I2i22OGhoPgKNuxbOA/videos

Има един, който се казва Идеално здраве, но предполагам, че и други може да са подходящи за теб.

И една група във ФБ Звуково лечение-там се публикуват и обсъждат записи и резултати за определени заболявания .Може и в ютюб да потърсиш на английски твоето заболяване, това са звуци с определена честота.Казват, че различните честоти влияят на организма по определен начин.Има някои специфични особености за слушането, но в групата има всичко написано как, по колко, какво да очакваш.

Давам едно произволно за пример, има и различни видове:

https://www.youtube.com/watch?v=TuQHe_Dr60I

# 425
Здравейте! Аз съм на 41 и се оказа, че навлизам в менопауза, колко от вас приемат хормони ?

# 426
Здравейте! Аз съм на 41 и се оказа, че навлизам в менопауза, колко от вас приемат хормони ?

Пишете ето тук, помня мчр имаше дами на ХЗТ

https://m.bg-mamma.com/?topic=1231716.750

# 427
Аз приемам от около 2 години.

# 428

И аз. Сега съм на фемостон, защото спряха климен-а.

# 429
И аз съм на 40.Изследванията ми показват,че съм в менопауза.От 4ри месеца имам цикъл,но ходя с ежедневна превръзка.Сега се чудя какво да правя.На трима гинеколози ходих,единия казва пий фемостон,много си млада.Друия е против,казва ми,че с фитоестрогени ще си набавям нужното количество естроген да поддържам здравето и младостта си,което не ми се вярва.Крие рискове ХЗТ,ама като гледам пък колко рискове крие менопаузата,лошо ми става.Прави ми впечатление,че се учестяват случаите на рак на гърдата през менопаузата.И ХЗТ също я увеличава.Ама поне няма Д се спаружа и да развия остеопороза примерно.Незнам,на кръстопът съм.Може ли някой ,който пие хормони да ми каже как се чувства,странични ефекти има ли?И някой,който е на фитоестрогени да ми каже,кой точно пие и въобще има ли ефект?

# 430

И аз. Сега съм на фемостон, защото спряха климен-а.

Точно така съм и аз. Вече свикнах с Фемостона, но надебелях едно 5 кг. После не знам как ще отвиквам от хормоните, с тях се чувствам много добре.

# 431
  • София
И аз (надебелях) откак съм на Фемостон. На естрогените в него го отдавам.

# 432
Колко време го приемате и освен напълняването други странични ефекти има ли?

# 433
  • София
Другите са положителни: повишено либидо, спряха горещите вълни.

# 434
Върнах си доброто настроение, не ми се плаче постоянно, нямам вълни, спя добре, не се потя докато спя, не ми се яде сладко.

Общи условия

Активация на акаунт