Какво правят жените в менопауза когато ... 8

• 132 037
  • 863
  •   1
Отговори
# 465
Фемостон 2/10

# 466
Метаболитният синдром никак не го оправям. Не мога да пия метформинови препарати, получавам р-во нон стоп.
Пазих диета 1 месец, свалих 6кг и не можах да продължа, волята изчезна.
Никога не е било проблем за мен да спазвам диети, но сега налитам на тесто и сладко. Не всеки ден и не по много, но диетата отива на кино.
А с тези болки не мога и да се движа много, ако извървя 200м и става ужас, може би имам ДХ. но сега в тази вирусна обстановка не ми се ходи по доктори и изследвания.
Ходила съм на ревматолог, имам рентгенова снимка- остеохондроза и лордоза. Пия обезболяващи, но не помагат много.

# 467
  • София
Мъжът ми е в Турция и съм му казала да ми купи нещо, което трябва да е Климен..
Ще пиша, като го видя. В Румъния също има.
А знаете ли защо са го спрели? В Руски сайтове също го има.

# 468
  • София
Здравейте, да се разпиша и аз във вашата група. На 49 години съм. Преди 8 месеца отслабнах рязко  (10кг за един месец), вследствие на което цикълът спря изведнъж и не се е появявал оттогава. За сметка на това вълни ме тормозят по всяко време на денонощието. Пих вечерна иглика, Фемарел - никакъв ефект... Сега съм решила да опитам ремифемин или див ямс. Мислите ли, че може да пия и двете заедно?

# 469
  • София
Метаболитният синдром никак не го оправям. Не мога да пия метформинови препарати, получавам р-во нон стоп.
Никога не е било проблем за мен да спазвам диети, но сега налитам на тесто и сладко. Не всеки ден и не по много, но диетата отива на кино.
А с тези болки не мога и да се движа много, ако извървя 200м и става ужас, може би имам ДХ. но сега в тази вирусна обстановка не ми се ходи по доктори и изследвания.
Ходила съм на ревматолог, имам рентгенова снимка- остеохондроза и лордоза. Пия обезболяващи, но не помагат много.

Трябва да пиете повече вода, звучи прекалено просто, но помага. Поне 2л./ден.

# 470
Здравейте, да се разпиша и аз във вашата група. На 49 години съм. Преди 8 месеца отслабнах рязко  (10кг за един месец), вследствие на което цикълът спря изведнъж и не се е появявал оттогава. За сметка на това вълни ме тормозят по всяко време на денонощието. Пих вечерна иглика, Фемарел - никакъв ефект... Сега съм решила да опитам ремифемин или див ямс. Мислите ли, че може да пия и двете заедно?
На мен ми спря на 40, пих кво ли не. Имах страхотни вълни , връхлитаха ме като буря чак ми причернвяше и ми се повръщаше, омекваха ми краката. Отделно взеха да ме болят колената неможех да клекна на- 40 !?🤔 Страхотни бодежи в гърдите, усещах сякаш някой ми държеше сърцето в ръцете си и ми го усукваше. Даже започнах да си мисля за някакви вуду магии. Ха ха.Накрая  се предадох, отидох на лекар викам давай нещо да пия не се издържа. Изпих блистер и половина стероиди и качих 5 кила и пак ми става зле,но вълните ги няма, ще ги сменям с други.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 22:00 от La Gitana

# 471
И аз не мога да клякам вече. Ако пия дипрофос ми минават всички болки, но за месец-два и качвам килограми, затова се въздържам.

# 472
  • София
Уврежда надбъбречната жлеза.

# 473
Може, може. Ремифемина е меко хомеопатични. Не мога да кажа че с него нямам вълни но стана по поносими, без онова адско изпотяване. Пих го два месеца преди да получа подобрения. Пия Ремифемин и фемовита едновременно по предписание на гинеколожката.

Дипрофос ужасно дразни стомаха.

# 474
  • София
Никой ли няма впечатление от дивия ям?

# 475
Това не беше ли малко отровно. Сестра ми е вземала нещо хомеопатично.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 22:57 от La Gitana

# 476
  • София
Моят доктор ми е изписал Климен за три месеца, с три месеца почивка. Някой чувал ли е за такава схема. Каза, че в Щатите така изписвали Хзт. Той малко обича да обобщава.
Вече година го пия така и се чувствам добре.

# 477
Моят доктор каза че трябва да пия хзт до 60 гд. възраст. Каза след 3-ия месец да отида и да му кажа как се чувствам. В опътването на хаповете също видях да се пият 3 месеца. Имах консултация със друга лекарка по-млада. Тя ми изписа други  и ме предупреди , че може и да ми дойде ццикъла от тях, но да свърша първо предните. Така , че напълно е възможно всичко. Аз се дърпах 2 години да пия стероиди, всякакви мнения слушах и се влачех като парцал. Накрая не съжалявам, че ги почнах. Дадоха ми тройна сила.

# 478
  • София
Моят доктор каза че трябва да пия хзт до 60 гд. възраст. Каза след 3-ия месец да отида и да му кажа как се чувствам. В опътването на хаповете също видях да се пият 3 месеца. Имах консултация със друга лекарка по-млада. Тя ми изписа други  и ме предупреди , че може и да ми дойде ццикъла от тях, но да свърша първо предните. Така , че напълно е възможно всичко. Аз се дърпах 2 години да пия стероиди, всякакви мнения слушах и се влачех като парцал. Накрая не съжалявам, че ги почнах. Дадоха ми тройна сила.

Аз имах предвид, че три месеца ги пия и три почивам, после пак пия и така.

# 479
  • Бургас

Трябва да пиете повече вода, звучи прекалено просто, но помага. Поне 2л./ден.
Пия аз...поне 3 л зимата,през лятото повече.И имам почти същите оплаквания.
Водата не помага при мен.Няма дни,в които пия малко, непрекъснато съм жадна.

Общи условия

Активация на акаунт