ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 8

• 27 911
  • 796
  •   1
Отговори
# 450
Аз живот и здраве ще родя дева или везни, термина ми е на 02.10., но нищо не се знае. Днес съм на преглед, да видим какво ще каже. Даже не знам коя зодия ми харесва повече и от двете не познавам жени.

# 451
Моят термин е за 29.10 и се надявам на скорпион, но ММ е на 22.10 и все се надява на неговата дата да се роди. Макар че откакто го познавам доста си промених мнението за везните, уж кротки и добри ама май само пред хората. Миличък и добър е ама каже ли не значи е не и няма шанс да реши друго Grinning

# 452
  • not found
Защо 6,8 ? Моя гинеколог преди години ми препоръча Ph3,8 той даже си пише че е за жени до 40. А Ph6,8 е за жени в менопауза

Започнах да се къпя с интимен гел Себамед с ph6,8, не ползвам никакви превръзки  и последното ми откритие - тоалетната хартия не е ароматизирана . Отделно гледам по няколко пъти да се изкъпя през деня . Повече за гъбичките няма да говоря , дано не ме посещават .

Такъв ми изписа гинеложката , видях , че пише , че е за жени в менопауза .

За скорпионите аз имам голям опит -  мм е скорпионче , имам няколко приятелки скорпиони , всички са много луди . Не знам дали ще изтърпя два скорпиона в къщи , сериозно , моят е прекрасен , но има моменти в които всичко му идва в повече и избухва . Търпи си го в себе си и прелее ли му чашата почва да "хапе" ама лошо хапе . Има късмет , че аз съм равнодушна към словоизлиянията му JoyНо реши ли знае как да те попари с вряла вода .
За везничките не знам нямам наблюдения .Но като , че ли ги предпочитам пред скорпиончето .

# 453
Добро утро. Ще отида да дам кръв за 12ти път тази бременност днес. Ударих максимума просто.
Скорпиони само за момиче. За момче и аз щях да го вадя везни ...те са ужас . Ха ха. То и жените скорпиони са страшни ,ама са добре за себе си. Така че...
Иначе това за майката...и да и не. Ние сме нежни, кожите са ни еднакви. Но пък аз съм родена в 1вия ден на 9я месец, а дъщеря ми стоя до последната седмица удобно в корема...
Аз също днес давах кръв отново, миналата седмица последно ми взимаха. Тромбоцитите ми са излезли ниски и сега повторно за да видим дали пак ще са така. Надявам се да е някаква грешка иначе трябва да ходя на хематолог а тези последни 15 дни въобще не ми е до постоянно обикаляне и изследвания...

# 454
Не е ли по-добре да се извадят бебетата максимално близо до термин. И без това всички се раждат "недоносени", защото иначе не може да им мине главата през тазовите кости Simple Smile

# 455
Аз искам да е скорпион, но съм с термин везни. Имам доста впечатления от скорпионите, и мъже  и жени познавам.
Тежки характери са, борбени и добри във вземане на решения, но по-добре така отколкото все на везна. Лични впечатления, дано някой не се обиди.

Но в крайна сметка, ще раждам нормално и освен ако не пренося, нямам шанс за скорпионче.

Живи и здрави да са ни бебоците.

# 456
Ако е правилно изчислен е хубаво бебето да се роди около термина си. При секциото е сложно и няма как да стане, така че...
Това за връзката майка-дъщеря бременност е толкова субективно. Една с друга бременност нямат общо за една и съща жена, децата даже са коренно различни, нищо, че са гледани еднакво. Никаква връзка.
Освен това по времето на майка ми доста са ги оставяли да преносват. При мен такова нещо няма да има, не ме бавят много след терминът. Не знам дали е добре, така процедират. Да не говорим за диагностиката по време на цялата бременност, дори пола до последно не са й познали. Сега заради развитието на медицината няма как да протича по същият начин раждането, както е протичало. Говоря като  цяло Simple Smile

Бяло течение си имам от самото начало, аг каза, че е нормално. Микробиологията винаги е била чиста.

# 457
  • Белгия
Аз като везна ми се иска и мъника да е везна, ама кой знае - термин 23.10. По принцип не съм голяма фанатичка на тази тема, само сега се замислих дали имам някакво предпочитание за зодия, ама е такова, защото аз си се знам, а скорпиони мъже не познавам...
Аз също споделям мнението, че зодията си е относителна, и зависи най-вече от обкръжението и възпитанието.

Другата седмица съм на микробиология, първия и единствен път за тази бременост. Кръв съм давала общо 4 пъти,    и ми е психически предостатъчно това Joy

Днеска започвам да събирам куфара за болницата. Като цяло изискват дрехи за мен и бебо и принадлежности за баня.. Оказва се, че явно от страх да не накупим дрехи в прекалено малки размери всичките ни дрешки започват от размер 74... А дрехите за новородено от свекървата пък хич не ми харесват... Двоумя се, дали да ходя да взема 2-3 бодита 50-56?

А това за майка ми пък изобщо не важи за мен.. Тя ме е родила на 40 и заради възрастта и е била със секцио.. Аз съм къде-къде по-млада и ще раждам естествено..

# 458
Изобщо не се оплаквайте от даване на кръв.
Аз вече не мога да ги преброя даванията, давам на всеки 14 дни почти от началото на бременността, а за инвитрото се взима през два дни. Simple Smile
В един момент се свиква и вече не ти дреме, отиваш, сядаш и да се приключва. Тази неделя ми е ден за даване.
Това с неспането нощем е много неприятно, днес ми е ужасно криво и изморено.

# 459
Момичета, да ви питам вас сърби ли ви пъпа? От седмица някъде много ме сърби пъпа и около него . Когато съм права изскача леко , но когато съм седнала не. Гледам да не се чеша ама то направо не се издържа понякога. Мажа се с кокосово масло и има облекчение , но моментно. После пак започва. 🤦🏼♀

# 460
Момичета, да ви питам вас сърби ли ви пъпа? От седмица някъде много ме сърби пъпа и около него . Когато съм права изскача леко , но когато съм седнала не. Гледам да не се чеша ама то направо не се издържа понякога. Мажа се с кокосово масло и има облекчение , но моментно. После пак започва. 🤦🏼♀

Сърби ме. Може би защото е изпъкнал, не знам.

# 461
Мен АГ като ме пита как съм и обяснявам, че винаги имам от какво да се оплача,че ме боли или сърби... смеем се Simple SmileRolling EyesSatisfiedSmileSmiley Grinning,  моят термин  си е Везни, трябва много да пренося, че да мине в Скорпион. Yellow Heart Flowers Hibiscus и аз мисля да почвам сака, че влизам вече в 9-ят, доки вика и без багаж ще те вземем като тръгнеш да раждаш Grinning, но ако така стане, ММ после ще се побърка какво да вземе, какво не, и може всичко да помъкне Grinning

# 462
Някой от тук пиеше ли арника-Монтана -30ch?за какво и по каква схема?

# 463
На периоди е, преди седмица така ме сърбеше, че откачах. Сега е затишие пред буря. Целият е изскочил миличкия, страдам като го гледам.

# 464
  • Белгия
И мен днес сутринта много ме сърбеше около пъпа! Старая се веднага да намажа с нещо - имам бадемово олио, което поне на мен ми помага и също така олиото против стрии на Икаров. Сърби, защото расте.. Кожата се опъва и единственото което ни остава е да се молим да не ни излезнат (прекалено големи) стрии, да се мажем с масла и да се хидратираме отвътре.. Пийте вода, момичета 🍶

Общи условия

Активация на акаунт