ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 8

• 27 908
  • 796
  •   1
Отговори
# 465
И аз съм в отбора на сърбежа.Много е неприятно.
Относно зодиите, аз се Моля за живо и здраво бебе .Аз съм Скорпион .....абе не сме толкова лоши😂😂😂. До момента този факт не ми е попречил в живота. 
По термин и аз чакам скорпионче,но по секцио чакам везнича. Ако приемем , че е зачената да бъде Скорпион и ще я отгледа мама Скорпион ,Скорпионския свят няма да изгуби 😂😂😂😂

# 466
Днес бях на док. и ми даде срок до следващия преглед (26.09.) да съм решила как ще раждам, а аз не мога да реша....каза,ако искам секцио между 5.10 и 12.10. е ок, ако чакам нормално около 19.10., макар че терминът ми е за 22.10....
Идея нямам какво искам....като слушам няма да дочакам скорпионите, а ми се искаше много......аз също съм скорпион и за мен това е най-хубавата зодия хахахах, асцендента обаче ми е везни и съм взела и много от везните...също ми е любима зодия , но за мъж сякаш предпочитам да е скорпион..... но преди всичко да сме живи и здрави....
Вие как се мотивирахте при избора си на начин на раждане....кой фактор изигра решаваща роля при формиране на решение...?

# 467
Аз нямах избор.Още през месец март знаех, че ще е секцио.Не участвах и в избора на дата .Оставих доктора да избере☺.Така и така няма само да избере пътят си , поне нека да не съм аз тази ,която го определя ☺

# 468
Аз ще раждам нормално,стига да няма усложнения и да не се наложи секцио,но не съм решила къде. Даже и за болницата нищо не съм взела,а другата седмица влизам в деветия месец. Майка ми се е ошашкала от сега и повтаря,че няма време,а аз все казвам,че има.
Днес получих количката и много ни хареса. Мм повтори няколко пъти,че е много хубава,което може само да ме радва,защото повечето пъти ми казва да взема каквото искам и щом на мен ми харесва и на него ще му хареса.

# 469
Честита количка! Много е хубава! Усмихнато, весело и здраво бебче да возите в нея☺

# 470
Ако няма медицински причини, за мен е по-добре естествено раждане. +2 седмици развитие са си сериозно време, при обща бременност 38 седмици (от зачеването). Полезни бактерии, по-голяма вероятност да се кърми, ако щеш - само си избира деня на раждане и зодията. А и не е задължително да е тежко раждането, моето първо беше много леко (сигурно и затова харесвам този начин). Докато секциото си е операция винаги.
Разбира се, най-важното е бебето и майката да са здрави.

# 471
Някой от тук пиеше ли арника-Монтана -30ch?за какво и по каква схема?

За неразположения свързани при операции, кървене и т.н.
Аз и още някой пие и се подготвяме за идващото раждане с нея. Т.е. подготвяме тялото евентуално да се възтанови по-бързо.

Аз ще я започна седмица по-рано преди термин, но ще пия и сега към края на месеца, заради махането на серклажа ми. Ако пиеш хомеопатия на boiron, аз пия по две топченца всеки ден. Ако пиеш на DHU, пиеш една доза, колкото топченца ти паднат в устата от шишенцето, ако пиеш от Английските по едно топче.

# 472
  • Пловдив
И аз не съм решавала за секцио,казах на лекаря, че нямам претенции, каквото той каже. Той е за секцио заради тахикардиите (моите) и заради това,че бебето върви едро и казва, че си струва да пробваме естествено, ако планирам деца с разлика около година или голям брой деца - около 4. Аз нямам такива планове, така че.

# 473
Аз нямам здравословни причини и искам във вода. Затова реших да е нормално раждането. Плюс това мисля, че тялото си знае работата. Да не забравя, доста ме е страх от операции и така.

# 474
Аз съм отгледана от майка скорпи,малко военно положение но пък има защо,повечето ми връзки са били със скорпи има някаква енергия в тези хора но и много жилят,,,с мм и двамата сме с асцендент скорпи...тръгнем ли да спорим огън и жупел,но аз съм си-фенка на зодиите и си се интересувам..
Когато разбрах че съм бременна толкова нереално ми беше всичко,около мен почти всички са родили секцио затова си мислех че дори няма да ме питат живеех си с мисълта че някой е решил вместо мен вече,но съм заобиколена от две жени с много твърди характери (майка ми и свекърва ми )и двете просто ми казаха че не е възможно да не се справя с това,мн вярват в мен а аз изпадам в крайности ту вярвам ту не...
Америкас мерси за инфото,фенка съм на ,boiron...

# 475
Аз оставам засега секцио, днес бях отново на преглед и бебка отново си стои косо и не знам ще се завърти ли до термина.
Да се оплача днес адски много ме заболя долу в ляво, нещо като пробождаща болка и в продължение на 20 Мин не спираше, незнам дали може да се е завъртяла и от това да ме е заболяло толкова силно, но на следващия преглед ще си покаже.

# 476
Момичета да се похваля и тук днес в 17.00 се роди мойто слънце малко Раян💖💖💖 дребосъче 2.800,48см. Трудно раждане беше.

# 477
  • Пловдив
Честито!

# 478
Adel,честито!Да ви е живо и здраво момчето!!
Кога ти беше термина?

# 479
Adel 33,честито бебче! 💙 Живо и здраво да ви е!❣

Общи условия

Активация на акаунт