ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 8

• 27 896
  • 796
  •   1
Отговори
# 510
Нищо няма да стане. Моля те пиши какво е казал Сигридката за резултатите.
Аз след 10 дни ще пускам пак хемостаза и ако д Димер продължава да е над 2, ще ходя и аз при него.
Само като си помисля какво чакане е пред кабинета ми става лошо.
Най-накрая говорихме, много трудно се оказа да го открия 😁
Каза, че Д-димера става опасен, когато е над 3. Когато обаче се качи, над 2, трябва да се вземат мерки, според ситуацията и да се вкючат инжекциите. Те пък от своя страна, пречели на нормалнито раждане, защото не позволявали на плацентата да остарее, а щом не старее е ясно, няма да тръгне раждането.
На  мен ми каза да почвам Натаспин Х и да следя д-димера. Това ще го пия сутрин и вечер до 37 седмица, после ако има проблем да звъня и да мислим схема.
За тези дето искат нормално раждане, каза да се пие много вода, поне 3л на ден и мнооого движение, поне 10хил крачки, колкото и да е трудно...

Идеално, значи аз си продължавам схемата 2х1 натаспин и в 37 спирам инжекциите и после ще видим. Явно пак ще се ходи при него, защото аз имам усещане, че след 37, д - димер ще ми скочи. :/
На моя позната понеже д-димер и скачаше много след като ги спря, Сигридов и каза да слага сутрин инжекции до раждане, и раждането си започна нормално и си роди нормално, не е имало никакви странични ефекти от инжекциите.
Оффф направо вече много ми омръзна с тия инжекции и тромбофилии и  ******** Weary

# 511
  • Пловдив
Уау! Надинчо! Браво, бъдете живи и здрави с прекрасното момченце! Бързо възстановяване!

# 512
Nadincho,честито бебче! 😍🧸 Да е живо е здраво,бързо възстановяване ❣

# 513
Бебетата започват да валят Grinning Честито за двете нови попълнения, да имат много светлина в живота си.

# 514
Страшно се радвам за теб, Nadincho!  Да е жив и здрав Йоан!!!
Някой тук беше публикувал стойностите на нормалния пулс при бременност, но не мога да го намеря... Моят вече е над 100- например 105, 108... Това дали е в нормата при бременност?
Да се похваля, днес в 11.04 се роди моят прекрасен син Йоан, 3140, 48см.
В 37г.с+1.
Беше планиран за 27/09, но той реши днес.
Секцио се роди.
Събудих се от леко подмокряне,  все едно  напишкваш, отидох до WC,  и така 4-5 пъти, течността ми беше точно като вода.
В 7ч бях в болницата, приеха ме,, изчакахме за операционна и в 11.04 проплака бебо.❤❤❤

# 515
Честитоо и от мен!
Да е жив и здрав! Бързо възстановяване на теб ! Simple Smile

Да се похваля, днес в 11.04 се роди моят прекрасен син Йоан, 3140, 48см.
В 37г.с+1.
Беше планиран за 27/09, но той реши днес.
Секцио се роди.
Събудих се от леко подмокряне,  все едно  напишкваш, отидох до WC,  и така 4-5 пъти, течността ми беше точно като вода.
В 7ч бях в болницата, приеха ме,, изчакахме за операционна и в 11.04 проплака бебо.❤❤❤

# 516
Нормален е пулса над 100. Не се притеснявайте, следете го все пак и кръвното също.

# 517
Еха, честит да е Йоан!  Честито на мама Nadincho! Много да е здрав и успяващ!  Вълшебно детство му желая! На мама скорошно възтановяване!

# 518
Надинчо,честито!Да ви е живо и здраво бебчето!Искам да попитам при изтекли води ти ли пожела секцио или така се наложи?

# 519
  • Белгия
Вече второ бебе! Да са ни живи и здрави малките шушулки! 🐣
А аз трябва да издържа още 4 седмици.... 😳

# 520
Nadincho,ЧЕСТИТА РАДОСТ!
Некс е много здрав и послушен! 🎉👶🤗😘

# 521
Надинчо,честито!Да ви е живо и здраво бебчето!Искам да попитам при изтекли води ти ли пожела секцио или така се наложи?

Беше планиран да се роди секцио, но той сам си избра дата!
Благодаря за пожеланията❤

# 522
Да е жив и здрав Йоан! Аз днес се стреснах доста. Първо почнаха едни болки в целия корем, като дишах ме срязваше. След това почна стягане на корема през около 10 минути. Това продължи около 1-2 часа + болки в гърба и кръста, но всичко отшумя... Та се чудя при положение, че не на всяко стягане усещах болка в корема дали означава, че раждането наближава... Мамите минали през това може ли да споделят. На мен ми е първа бременност.. в 38г.с съм.

# 523
Аз още от 28 г.с. съм с контракции (само стягане, без болки) не мога вече да преценя какво усещам, тъй като със стягането и тежестта свикнах вече, но родили приятелки казват, че няма как да сбъркам и пропусна истинските контракции. Иначе кръстът като ходя дълго и мен ме заболява, но по-гадно ми е рязкото опъване вътре на краката, направо като пресичане.

# 524
Ехаааа, още едно бебе....Честито!!! Да е живо и здраво !!!! Heart Eyes

Frrrrr, и аз тебе чакам да измислиш нещо хахахаха, не беше ли и ти с термин 22.10.
Ето сега като изчетох какви драматични обрати могат да настанат при нормалното раждане и пак да се отиде на секцио и отново съм в изходна позиция...
Моят Д-димер е 1.14, изобщо и аз не разбирам какво гледат и как го гледат за тази тромбофилия...казаха ми да карам всеки ден на инжекции до раждането, но ще пусна още една контрола сред 2-3 седмици.....
Това с многото вода и ходенето пеша не мога да го изпълня категорично....
Док.каза, че ако искам нормално трябва да спра магнезия, а ако ще е скецио да си го пия; при нормалното можело секс, за секциото-не....(ама аз така или иначе не помня от кога не съм правила )
Еми, каквото стане....ще го мислим в движение явно....

Общи условия

Активация на акаунт