Азиатска козметика и грим 12

• 34 365
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Този крем е по-скоро със замаскиращ ефект и според мен е дневен, има титаниев диоксид, който дава бялият цвят.Аз не бих го ползвала през нощта.

# 556
Giorgia78
Това е по-скоро tone-up (тониращ в бяло) крем и е изключително за дневна употреба. Целта е да "избели" визуално, а не толкова да третира пигментации в дълбочина, защото няма нужните за това съставки (само ниацинамид, но той не е на предна позиция). Задължително след употреба трябва да се прилага двойно измиване, заради глицерина, силиконите и титаниевия диоксид на предна позиция, а под него да се нанася достатъчно хидратация, заради алкохола в състава. Има доста проблемен и високо-комедонен състав (болднато) и не е подходящ за суха, чувствителна и акнеитична кожа. В червено са "полезните" съставки.

Ingredients
Water, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Titanium Dioxide (CI 77891), Alcohol Denat., Niacinamide, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Caprylyl Glycol, Honey Extract, Phyllostachis Bambusoides Juice, Disodium EDTA, Alcohol

Моля, не ме разбирайте погрешно- с горното не искам да характеризирам като добър или лош дадения продукт, а да обърна внимание, че би могъл да създаде проблеми.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 23:16 от Viola Tarakanova

# 557
Това пандичката на тони моли ли е.
Сладурски са им опаковките, но има много алкохоли.
За редуване сутрин и вечер ли питаш или  как да го вкараш в рутина.

Йесстайл така са ме закачили на кукичка, от два дни сами се лепнали отвсякъде да ми изскачат с продуктите, които са ми в желани и с червени надписи, че цените са намалени, но аз съм желязна, не отварям,  докато не ми дойдат поръчките.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 20:14 от zari65

# 558
Няма такова нещо като дневен, нощен крем. Само крем ако нанасяш може да вземе да ти се получи т.нар тел ефект, поне аз като пробвах  така се получи.
Корейските продукти,за да си разгърнат възможностите трябва да ги наслагваш.

# 559
Много странно, последната ми поръчка от Yesstyle е с други пощи/куриер. Някой с нещо подобно?

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 21:34 от Viola Tarakanova

# 560
Виола, откога е тази поръчка защото аз имам една вече е в пощата но нямах време днес да ходя да я взема.
Моята беше от 13.09

# 561
Теди, и аз имам една от 13-15.09, която благополучно си взех от пощата, но тази е от миналата седмица и сега влязох да си видя тракинга и "изненада"!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 21:33 от Viola Tarakanova

# 562
Giorgia78
Това е по-скоро тониращ крем и е изключително за дневна употреба. Целта е да "избели" визуално, а не толкова да третира пигментации в дълбочина, защото няма нужните за това съставки (само ниацинамид, но той не е на предна позиция). Задължително след употреба трябва да се прилага двойно измиване, заради глицерина, силиконите и титаниевия диоксид на предна позиция, а под него да се нанася достатъчно хидратация, заради алкохола в състава. Има доста проблемен и високо-комедонен състав (болднато) и не е подходящ за суха, чувствителна и акнеитична кожа. В червено са "полезните" съставки.

Ingredients
Water, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Titanium Dioxide (CI 77891), Alcohol Denat., Niacinamide, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Caprylyl Glycol, Honey Extract, Phyllostachis Bambusoides Juice, Disodium EDTA, Alcohol

Моля, не ме разбирайте погрешно- с горното не искам да характеризирам като добър или лош дадения продукт, а да обърна внимание, че би могъл да създаде проблеми.
благодаря ти много. По никакъв начин не те разбирам погрешно. Аз съм нова в Skin care корейската рутина и ви благодаря че ми отговаряте. Значи аз съм си взела и други продукти - масло, серум, слънцезащита и т. Н. Просто не знам как да вкарам този крем в рутината

# 563
Това пандичката на тони моли ли е.
Сладурски са им опаковките, но има много алкохоли.
За редуване сутрин и вечер ли питаш или  как да го вкараш в рутина.

Йесстайл така са ме закачили на кукичка, от два дни сами се лепнали отвсякъде да ми изскачат с продуктите, които са ми в желани и с червени надписи, че цените са намалени, но аз съм желязна, не отварям,  докато не ми дойдат поръчките.
Как да го вкарам в рутината питам. Благодаря за отговорите ]

# 564
На мен последната ми поръчка от Yesstyle дойде с dhl Grinning

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 09:34 от jazzzzy

# 565
Georgia's,тонален крем мисля че се ползва през деня сигурно е с фактор50.

# 566
jazzzzy, писах ти ЛС Simple Smile

Теди, няма фактор пандата. От тип tone-up кремовете е , ама само белосва. Не съм се изразила правилно в горния пост и сега ще го коригирам

# 567
И аз набързо да кажа, че моята последна поръчка от Йесстайл си дойде в пощенската кутия както обикновено, но опаковката - найлонов плик - беше на DHL.
Не знам дали си въобразявам, но виждам вече резултат от 2 месеца корейска козметика. Станах много редовна и всяка вечер си мажа нещо по лицето, двойното почистване ми се отразява много добре. Лицето ми изглежда хидратирано, но не очаквам чудеса. На 37 г съм със "силни" мускули по лицето - имам си гневна и назолабиални, които се виждат от 100 километра. Според вас повлияват ли се такива неща от козметика изобщо?
 Още не мога да свикна да наслагвам много продукти - най-много досега съм  постигала маслено почистване, пяна, тонер и ампула или крем или шийт маска + околоочния.
Да спомена че си направих и протеиновата терапия на Ладор през уикенда - много съм доволна, идеална ми е за русата, боядисана и суха коса.
Имаше едно момиче, което щеше да я пробва тази терапия в боята за коса. Ще ми е интересно да чуя отзиви:hibiscus:
И последно, как се справяте с дните, когато се чувствате "стари, сбръчкани" и т.н. или само аз изкукуригвам?

# 568
  • в голямото село
Hris40, може ли линк към терапията на Ладор,  пропуснала съм я

# 569
Аз предлагам да се коригират постовете с куриерските фирми, митници, пощи и стойност на поръчките. Може на ЛС да си разменяме такава информация.
Все пак за нас си е да не си вредим.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 09:02 от Θεοδώρα

Общи условия

Активация на акаунт