Азиатска козметика и грим 12

• 34 265
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Blixa, а диамантения имаш ли?
Уникален е, както продукт, така и като опаковка.
На живо е едно бижу.

# 586
Θεοδώρα, на коя марка е тази красота?

# 587
Θεοδώρα, на коя марка е тази красота?
MAY ISLAND Audrey Diapearl Cushion SPF50+ PA++++  от  jolse

# 588
Θεοδώρα, благодаря за отговора. Ще поразмисля, притеснява ме комбинацията, която ще се получи при мен - мазна кожа+перлен блясък Smile Да не лъсна прекалено....

Да споделя  мнение за тези шампоани - [Amore Pacific] mise en scene Damage Care & Perpect Serum Shampoo
Изключително богати на подхранващи съставки и масла и много икономични. Аз съм с боядисана и дълга под кръста коса, с тънък и перушинест косъм и сухи дължини,  невъзможно ми е да  резреша косата без да ползвам допълнителни продукти. С тези шампоани мога да я разресвам лесно, първия път напълних шепата както правя с други шампоани и доста се озорих докато успея да изплакна косата. Сега ползвам като размер приблизително 1 кафяна лъжичка, която ми е достатъчна за скалпа и цялата дължина. Аромата е нежен, приятен и траен. Косата се разресва лесно, има много блясък, съживена и без следа от сухи краища, но.....нямам никакъв обем и не мога да си направя къдрици с маша, преса и др. Препоръчвам шампоаните за дами, които имат плътен и дебел косъм, права коса или си изправят косата с преса. Биха били подходящи и за остра твърда коса, която не се нуждае от обем. Ще си ги изразходвам, както и сапунчетата към сета, но бих пробвала шампоаните им за обем. С тях предполагам ще се харесаме повече. Друго, което и аз не знам защо си купих, действах импулсивно и без да съм чела отзиви и описание на продуктите е това:

The history of Whoo Gongjinhyang:Mi Glow Lip Balm, балсамчето ми хареса доста, много бледо розово, но нанесено на устните придава цвят, много хидратиращо, успокояващо и заглаждащо. Към него има красиво огледалце с кожен гръб. Няма капак и за носене в дамска чанта не е много удачен вариант, трябва да се почиства често от отпечатъци от пръсти. За колекционери на корейски красоти е перфектно Smile   Sulwhasoo Clarifying Peel Off Mask също ми допадна, почиства много добре и освежава, но трябва да се внимава с отлепянето. Първия път се засилих да дърпам рязко и ме заболя лицето и сега свалям много бавно.
Към поръчката получих и прилично количество тестери на продукти, които харесвам и ще си ги ползвам с кеф.
Вчера ми пристигнаха и няколко продукта на Neogen от скритата разпродажба- винените падове, есенцията, тяхна спирала и ерасера.

# 589
Момичета,идвам да споделя и да Ви благодаря за съветите Heart

За 4 дни активно мазане с Purito Centella Green Level Buffet Serum и Real Barrier intensive moisture крема от свалена кожа над устната и рана стигнах до леко зачервяване (даже май няма да остане белег), което ще се поприкрие от бб крем надявам се! Няколко пъти се излющи кожата, не съм използвала нищо ексфолиращо, само леко почистване на мястото, все едно се образува нов слой кожа постоянно.
Hug

# 590
BeStrongMoms, отличен резултат. Няма да остане белег, а и не е  била дълбока раната.

# 591
Ох ох, момичета какво ми причинявате само с тия красоти Smile
Θεοδώρα,  нямам я таз хубост и ще се престоя, че не съм я видяла, харчлъка трябва да си овладея!

Ами ето ми скромната колекция от прилъгали ме опаковки. Със съдържанието на никоя не си допаднахме особено (само Sulwhasoo- то още не съм пробвала), засега единствения къшън, който ми стои добре на кожата е Troiareuke A+. Понеже опаковката му е по-семпла, няма да му пускам снимка.

Ето ми съкровищата:
 su:m37
Water-full CC Cushion Perfect Finish

Style71
Full Cover Luxury Cushion
SPF50+/ PA+++ 15g
(summer beach)

Air rising TF
Glow Cover Metal Cushion  (#02)
Collaboration with Artist Seon-khi BHAK Set

Air Rising TF Dazzling Moist Micro Foam Cushion SPF50+ PA+++

А на тази направо не мога да се нагледам, има различни пластове, някои части са гланц, други мат, трети позлатени. Взех си и козметичната чантичка със същия десен.
Sulwhasoo
Perfecting Cushion EX
[Peach Blossom Spring Utopia Limited Edition - collaboration with Korean artist Seo Hana]

Час и половина сглобявам тоя пост, убих се да ровя за снимки, май пак следобедно кафе ми се очертава Cold Sweat

necha, много ми се иска да ги опитам и аз тези шампоани, но с тази пуста себорея, не мога да си го позволя.

BeStrongMoms, браво, добре си го преборила! Дано няма следващ път, но ако се случи, помисли си дали да не си вземеш онова балсамче на A'pieu, което споменах преди. Тубата е миниатюрна, но е доста икономично.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 17:36 от blixa

# 592
Ехааа какви са красотиииии изтекоха ми очите.
Как да не си купиш, представям си как вадя едно такова бижу от чантата лелееееее

# 593
blixa, завидях от сърце Heart
Като имаш време може ли да драснеш някой ред за самите кушъни? Особено ми е интересно със Sulwhasoo защо не сте се харесали. BTW някои кушъни са със съвместими рефили и може да се пробваш да ги разместиш.

# 594
Добре де, аз като човек, пардон - жена, която си купи кутия за къшън с цел да си носи любимите ФДТ-а в чантата и да си оправя грима всеки път като реши да пие вино с Брад Пит или Лео ди Каприо веднага паднах сразена от тези красоти и си помислих, че аз бих изхвърлила съдържимото и бих го заменила с предпочитан от мен продукт  Grinning

Или дори бих извадила вътрешната кутия (тази, която държи продукта безопасно затворен, красотата е реално само shell отгоре) и бих прегледала наличностите си за да видя дали нямам такава, която пасва на красивия шел. Защото в такъв случай ще мога да дам продукта на приятелка, все пак красотите и съдържимото им не са съвсем без пари, че да ги изхвърляме толкова лесно. Много съм прагматична, мамамустара, като дърт евреин с афинитет към кутии от Фаберже Grinning Grinning Grinning

PS Хахаха, виждам че и Виола е казала почти същото едновременно с мен, но с половин ред, а на мен ми трябваше параграф!

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 15:50 от Agent Provocateur

# 595
  • Sofia
И аз, очите ми станаха на палачинки.
Особено къшънът с мацката - блести, блести, блести ми в сърцето, много красив!!!

И да не е спам, забърсах Вита Глоу маската на Ароматика. Всеки ден по нещичко за цвят. Grinning

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 16:07 от sunattraction

# 596
Много красиви тези къшъни! Останаха ми очите!
А относно вита глоу маската на Ароматика, искам да ви кажа, че започна да ми става любима. На няколко пъти я слагам и тънко през деня вместо крем.

# 597
И аз, очите ми станаха на палачинки.
Особено къшънът с мацката - блести, блести, блести ми в сърцето, много красив!!!

И да не е спам, забърсах Вита Глоу маската на Ароматика. Всеkи ден по нещичко за цвят. Grinning
И азззззз заради теб ще фалирам.

# 598
  • Sofia
Аз съм поръчала и зелената на Ароматика, пък ще я видим и нея живот и здраве.

Вижте, вижте само какви са красоти Heart Eyes  Heart Eyes

# 599
  • София
А относно вита глоу маската на Ароматика, искам да ви кажа, че започна да ми става любима. На няколко пъти я слагам и тънко през деня вместо крем.
И аз започнах да я харесвам след първоначалното впечатление, че е посредствена. Не е нещо уау, не забелязвам и озаряване на кожата, но след по-богати продукти е приятна  хидратираща маска. Зарязала съм я за момента обаче, защото вчера ми дойде нощната на Sulwhasoo и започнах да я тествам, но ще си я изразходя.

Наистина са много красиви тези къшъни, не съм ползвала досега, обичам си ББ кремовете, обаче сериозно се замислих да пробвам някой.

Общи условия

Активация на акаунт