Азиатска козметика и грим 12

• 34 256
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Viola, много благодаря за снимките Hug Мисля, че се ориентирах Simple Smile

Аз получих и тествах серума с трюфел на Neogen. Засега мога само да кажа, че е доста приятен, добре хидратира, не лепне. Използвах го като серум - под крем. На него пише да се слага след овлажняването и му се чудих дали да го оставя за над крема, но реших, че 2-3 тоника и есенции, подложени отдолу са достатъчно овлажняване Simple Smile Ако рязко се разхубавя след по-дълга употреба, ще пиша пак Simple Smile

# 631
  • София
От кой сайт я взе (извинявай, аз уж чета но явно не съм се задълбочила достатъчно и не разбрах - много съм зле Flushed)? Имам крещяща нужда от такъв продукт.
Вече са ти отговорили, но и аз да кажа - от Ибей. Има и на тестери, и минита от по 30 мл. Аз си взех две минита, но само защото мразя да ползвам тестери, иначе те са по-евтини.

# 632
И по нашите магазини има такива оризови хартийки и са доста по- евтини. Би трябвало да са същите.

# 633
Един въпрос имам - провитамин В5 и д- пантенол са едно също, както ми казва чичко гугъл,  удачно ли е да се използва крем с В5 върху тонер с витамин С.

На няколко места съм чела, че е удачно съчетание.

# 634
Всички азиатски компании имат блотинг пейпър - кои по-скъпи, кои по евтини, с пудра, без пудра Simple Smile
Последно си купих дори такива на Шисейдо.
Дори на NYX оризовите попивателни хартии са произведени в Южна Корея, онзи ден се загледах в опаковката си и се засмях!

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 16:06 от Agent Provocateur

# 635
Попивателна листчета има и на boscia, ако не се лъжа за името на марката, в ДМ или Лили. Не мисля, че точно тези продукти в европейската мрежа са по-различни от азиатските, така че ако са ви спешни, има ги в дрогериите Simple Smile Нов код за 10% в YesStyle - 2019HANGUL, важи за поръчки над 35 долара до 6.10. Сега съм в чуденка дали да отстрелям една кошница от 80 долара с един от златните ми кодове или да си карам само с най-необходимото и да ползвам този 🤨

# 636
  • София
Момичета, благодаря на всички за препоръчаните розови води, сигурно от БГ ще взема, ама много се дразня като не намирам пълен състав. Flowers Hibiscus

# 637
Привет, момичета! Искам да опитам десетте стъпки за грижа за кожата, но се губя в морето от продуките. Моята кожа е комбинирана, на 26 години съм, не е чувствителна, понякога склонна към акне, напоследък има уморен вид - бихте ли ми препоръчали с кои продукти да започна?

Благодаря! Simple Smile

# 638
# 639
Бихте ли ми препоръчали конкретен крем за отсраняване на пигментните петна?

# 640
Момичета, само от сайтове ли може да се поръча тази козметика? В български магазини не се ли намира?

# 641
Бихте ли ми препоръчали конкретен крем за отсраняване на пигментните петна?
Ексипигмент, Аирол но те не са корейски, ако искаш бърз резултат в рамките на 1-2мес/може и по-кратко/, ако искаш корейски трябва да съчетаеш няколко продукта. Всички корейски продукти, както и преди сме писали съдържат изболващи съставки. Каквото и да ползваш непременно през деня нанасяй слънцезащита с фактор 50+++.

Момичета, само от сайтове ли може да се поръча тази козметика? В български магазини не се ли намира?
Ако искаш да си купиш същите продукти на двойни-тройни цени. Другото е, че не са с оригиналните съставки, с които се продават в корейските сайтове.

# 642
Момичета, тези от вас, които поръчаха сплаш маските от тайм дийла, шипнати ли са ви? Моята още не е ,а обикновено до 2 дни ми шипват всичко.

Поправям се, докато писах и получих е-майл за шипване Grinning

# 643
Здравейте, момичета!
Имам въпрос за тониците на Isntree: за суха до нормална кожа кое би било по-добре да се използва - със зелен чай или с ХК? Гледам даже, че има тоник с ХК плюс. И дали в крайна сметка успокояват кожата от студа или трябва да се ориентирам към нещо друго.

# 644
Simple Smile Разсмя ме Пони и декорче с надпис m.a.c - намерило е спонсор момичето.

Ekaterina Angelova 641415, трудно е наведнъж с 10 стъпки, харесай си първо измивни - мини на две стъпки при почистването, после тонер, крем или серум, някоя маска и слънцезащита, лека-полека ще ги направиш.
Пусни продукти и ще ги коментираме.

Via Dia - при корейската козметиката и не само въпросът едното или другото работи няма отговор, никой няма да ти даде категоричен отговор.
Моят отговор е и двата тонера, има отенъци, които ще усетиш при използването им, хиалуроновата киселина си има едни предимства, зеления чай други, в един момент кожата ще има нужда от едно, после от друго. Базови съставки са, така че от теб зависи какво ще се случи, а понеже корейските продукти се прави за няколко стъпки категорично от един тонер няма да получиш резултат.

И ужасТ - вчера нали се похвалих, че всичко ми е дошло, да ама не, днес си отварям пощата и гледам 3 поръчки шипнати днес, въобще съм ги забравила.

Общи условия

Активация на акаунт