Азиатска козметика и грим 12

• 34 259
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • BG
T.E.D.I., идеална ми е - благодаря!

# 616
  • София
Момичета, търся си тонер с розова вода, с изчистен състав. Ако някой е ползвал, да ми препоръчате.
Аз от 2 месеца правя алергии на околаачния контур със страхотно подуване и зачервяване и съм свела ползването на козметика до мимимум, проблема е, че не може да се разбере от какво е, защото по него време слагах и филър.

# 617
Корейски се сещам единствено за тонера на nacifik  с розова вода
https://www.yesstyle.com/en/nacific-real-floral-toner-rose-180ml … 00##productAnchor

Ако държиш на розовата вода може и някаква българска да си вземеш - тъй да се каже от извора.

Дойде ми поръчката от belieef, слънцезащитата на неоген и вече всичко си е при мен.

Овърнайт маската  купувам от beautynetkorea - в комплект
https://beautynetkorea.com/product/sulwhasoo-option-kit-3-items- … ory/30/display/1/

# 618
  • София
Зари, благодаря, аз в момента ползва българска, на Рефан, ама доколкото си спомням нещо в състава не ми хареса и затова не искам да я подновявам.
Когато не търсих ми се набиваха на очи, сега като ми трябва, не мога да се сетя какво съм гледала .....

# 619
Неоген имаха розова вода, answer 19+ също, ще почнат да изскачат идеи.
А бг розова вода  всички марки правят, имаше тема май преди време.
Аз съм ползвала на алтея преди време, не остави особени впечатления в мен, сега обаче като чукнах да ти пусна линк, гледам, че златна са я направили.

# 620
Чудя се на това

# 621
  • Prismatica Aerie
emy_emy,
Mamonde Ice Rose Water Toner, Mamonde  Rose Water Toner, The ORCHID Skin  Damask Rose Water Mist . Със сигурност има и други, но сега не се сещам.

Aз предпочитам на Алтея розовата вода и я ползвам от години - като си вляза в профила в сайта, цените са други.

# 622
  • София
emy_emy, Фитокод имат хубава чиста розова вода на добра цена. Имат и цяла серия с розова вода, която са направили специално за азиатския пазар, а по-късно я пуснаха и тук.
И аз ти препоръчвам да взимаш розова вода от Бг, със сигурност има много качествени, а каквото и да си вземеш от корейските ще е с българска суровина Simple Smile

Момичета, може ли някой да ме ориентира за HERA Black Cushion - цветът #23 Beige с какъв подтон е?

# 623
Някой ползвал ли е това? Блазни ме, че е с ферменти и 5% охлювен муцин, но дали е достатъчно концентрирано и добро не знам.

Заглеждам на тази марка и околоочния, който е с няколко отличия, но цената е доста висока. Единствената добра оферта беше на 1+1.

И още едно питане - тези оризови хартийки, които ни ги пращат от Jolse къде може да се намерят и как да ги търся в нета?

# 624
Не зная дали се продават отделно оризовите листчета.
При мен и сайта и приложението на джолсе спруха, не се отварят.

# 625
emy , много неприятно. Знам, че може да се прави алергия на околоочен контур от ретинол. Розовата вода на Алтея е хубава, но наистина много се оляха с цените напоследък. От корейските съм ползвала на Mamonde.

И на мен ми пристигнаха продуктите от скритата продажба на Neogen, но за сего няма да отварям нищо. Микроесенцията е втора опаковка, но серумът с трюфел ми е интересен. Който го тества да сподели как е Kissing Heart

Blixa, много благодаря за инфото. Със сигурност са голямо изкушение кушъните. Аз след колекционерската мания по метеоритите на Guerlain вече гледам да не залитам, но лимитките на Sulwhasoo и декоративната козметика на Whoo ме подлагат на тест всеки път Smirk

Felis,би трябвало да е с жълт подтон. Ето две снимки от нета, дано помогнат Simple Smile
Скрит текст:

Теди, и при мен Jolse изчезна.

raduni, виждала съм да продават хартийки. Мисля, че са blotting paper

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 11:17 от Viola Tarakanova

# 626
Един въпрос имам - провитамин В5 и д- пантенол са едно също, както ми казва чичко гугъл,  удачно ли е да се използва крем с В5 върху тонер с витамин С.

# 627
Проблематични са В3 (ниацинамид, никотинамид) и вит.С.
За В5 - не знам.

# 628
# 629

Общи условия

Активация на акаунт