Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 12

• 87 367
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
https://www.tophomebrands.com/pochistvashti-preparati/index.php? … _id=77&Itemid

Скоро си купих този препарат за баня. Още не съм чистила цялата баня с него, но няколко пъти мих мивката. Напръсквам и след малко изтривам с гъба. Направо скърца от чистота, а банята ми е ароматизирана като със скъп парфюм, разкошно мирише.

# 286
  • София
https://www.tophomebrands.com/pochistvashti-preparati/index.php? … _id=77&Itemid
Скоро си купих този препарат за баня. Още не съм чистила цялата баня с него, но няколко пъти мих мивката. Напръсквам и след малко изтривам с гъба. Направо скърца от чистота, а банята ми е ароматизирана като със скъп парфюм, разкошно мирише.
+ 1. Също съм доволна, приятен аромат.

# 287
  • На брега на реката
В кои вериги може да се намери?

# 288
  • София
В кои вериги може да се намери?
Купих го от СВА

# 289
Аз го взех от Елитис

# 290
  • На брега на реката
Благодаря ви! Flowers Hibiscus
Ще го потърся.

# 291
  • софия
Момичета, може ли да ми помогнете - мисля, че в предходна тема някой беше пуснал снимка с какво е изчистил идеално уплътнение на душ кабина. Не мога да намеря.

# 292
  • Пловдив

Здравейте, и аз да се включа в темичката 🙂. До сега банята я чистих с пулирапид, който купувах от Триумф /но вече го затвориха/.  Но винаги съм имала проблеми с препаратите, които са за варовик. След като изтъркам плочките с препарата и измия с вода, като изсъхнат плочките побеляват. Това ме дразни, за да се махне това измивам още веднъж с вода и веро и се измива перфектно, но така мия банята по два пъти. Сега купих блейзи еми същата работа след това трябва пак с вода и веро, а не може без препарат, защото тук в Пловдив водата е много варовита.
С този препарат Heimann от който си доволна забелязала ли си върху плочките, като изсъхнат как е?
И да кажа, че сме в жилище ново строителство, банята е малка без прозорец, постоянно я проветрявам, но зимата се получава по фугите и около душ кабината мухъл. С Астониш пръскам мухъла, от Джъмбо съм си взела твърда четка с дръжка. Търкам и всичко е като ново мухъла изчезва. Може би трябва по силен вентилатор за банята....
Само с това побеляване не мога да се справя..../побеляват САМО ПЛОЧКИТЕ, с препаратите мия и стъклата на душ кабината и мивка, тоалетна при тях всичко е ок измиват се добре/....

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 07:31 от мимамима

# 293
Не мога да ти кажа, защото в моята баня плочките са бели. Освен това не съм мерило, защото са и много стари. Планирала съм лятото да правя баня, отсега настръхвам като чета в майсторските теми. Иначе моята баня е с голям прозорец и нямам проблеми с вентилацията. Не ми се слага душ кабина, че като си представя да я мия и нея ...

# 294
Препоръчайте ми хубав обезмаслител за почистване на керамичния плот на печката.

# 295
В последно време вече няколко пъти купувам от този и съм много доволна https://yosial.com/wp-content/uploads/2018/01/chante-clair-sgras … ir-832x1000px.jpg

# 296
  • Пловдив
Скрит текст:

Здравейте, и аз да се включа в темичката 🙂. До сега банята я чистих с пулирапид, който купувах от Триумф /но вече го затвориха/.  [/spoiler]Но винаги съм имала проблеми с препаратите, които са за варовик. След като изтъркам плочките с препарата и измия с вода, като изсъхнат плочките побеляват. Това ме дразни, за да се махне това измивам още веднъж с вода и веро и се измива перфектно, но така мия банята по два пъти. Сега купих блейзи еми същата работа след това трябва пак с вода и веро, а не може без препарат, защото тук в Пловдив водата е много варовита.
С този препарат Heimann от който си доволна забелязала ли си върху плочките, като изсъхнат как е?
Скрит текст:
И да кажа, че сме в жилище ново строителство, банята е малка без прозорец, постоянно я проветрявам, но зимата се получава по фугите и около душ кабината мухъл. С Астониш пръскам мухъла, от Джъмбо съм си взела твърда четка с дръжка. Търкам и всичко е като ново мухъла изчезва. Може би трябва по силен вентилатор за банята....
Само с това побеляване не мога да се справя..../побеляват САМО ПЛОЧКИТЕ, с препаратите мия и стъклата на душ кабината и мивка, тоалетна при тях всичко е ок измиват се добре/....
[/spoiler]
Тази пловдивска вода е ужасна! За сега най-доволна съм от ДМ-ските препарати против варовик. Но след изплакване и то със студена вода, гледам да подсуша водата. Гадното е че за една седмица става пак мазало. Отврат!
А колкото до Полирапида го бях взимала от Лекси, но не съм особено доволна.

# 297
От няколко човека чувам, че си миели плочките в баните с обезмаслител. Не съм пробвала, но явно действа.
Аз също ги мия с обезмаслител и четка ,и то от години .....кафяви плочки , твърда вода/Пловдив/ , само обезмаслителят върши работа ....от всички останали препарати за баня ,които са за отстраняване на котлен камък ,плочките побеляват .

# 298
  • София
Честито Рождество, момичета! Искам съвет - с какво мога да почистя съда на хлебопекарната отвън, има едни петънца като разтекли се вадички с жълтеникаво-кафяв цвят. Мисля, че отвън съдът е алуминиев, а вътре е тефлон, там проблем нямам.

# 299
Не го пипай.

Общи условия

Активация на акаунт