Съответно се събужда и стряска от това. Друг път пък решава, че към 2-3-4 е време за игра и си будуваме половин-един час. Дори често като се събуди не са минали и 3ч откакто е ял последно и не мисля, че се буди от глад. Просто нищо друго не го успокоява докато не дам шишето. Да давам вода не е опция, защото той едва пие вода и моментално я повръща, така че ще утежня положението. През деня спи 2 или 3 пъти, като общо му се събират около 3-3.5ч. Разбира се, случва се да спи и под 2ч, но в общия случай са около 3ч. И така, чудя се къде е проблемът с нощния сън и кога ще започнем да спим нормално. Не ми пречат ставанията да го храня, но поне интервалът от около 3ч между тях да е спокоен и да спя.
През деня спи около 4-5часа, през нощта 9ч.
През другото време не ѝ я давам освен ако не се стресне от нещо или някой ( малко ми е пъзла милата).Иска ми се да не я ползваме още много, надявам се да успее бързо да я забрави.

Та за това си мисля, че иска педиатъра да го храня повече. А иначе си е пухкав, хапва си...
Съответно се събужда и стряска от това. Друг път пък решава, че към 2-3-4 е време за игра и си будуваме половин-един час. Дори често като се събуди не са минали и 3ч откакто е ял последно и не мисля, че се буди от глад. Просто нищо друго не го успокоява докато не дам шишето. Да давам вода не е опция, защото той едва пие вода и моментално я повръща, така че ще утежня положението. През деня спи 2 или 3 пъти, като общо му се събират около 3-3.5ч. Разбира се, случва се да спи и под 2ч, но в общия случай са около 3ч. И така, чудя се къде е проблемът с нощния сън и кога ще започнем да спим нормално. Не ми пречат ставанията да го храня, но поне интервалът от около 3ч между тях да е спокоен и да спя.Препоръчани теми