Януарски бебета 2019! Тема 4

• 18 059
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,  има ли някоя от вас съхранени стволови клетки с Криосейф?

# 106
Ние спим няколко пъти по 30 Мин. Вечер като легне към 22:30 и спи до 7ч, събужда се 2-3 пъти, хапва и пак заспива.

# 107
Ех, ако знаех защо се буди. Към 21.30ч яде и започва голямото приспиване, като понякога заспива чак в 23ч. Спи при мен на леглото и никога не заспива сам или просто докато яде. Трябва да съм до него, има си негови ритуали, но преди да му дойде музата за сън, пада голямо чекнене. Обикаля леглото, катери се по мен, опитва се да скочи от леглото..абе диване. След като заспи, което е между 22 и 23ч., се буди по 2 пъти през нощта да яде и още 100 пъти поради други неясни за мен причини. Става към 7-7.30ч сутринта, а понякога и по-рано. През нощта е едно непрестанно въртене, обикаля цялото легло, пробуждане да търси биба, която аз трябва да дам, пробуждане без да търси нищо, а просто плаче. Понякога както спи, се обръща и почва да пълзи Flushed Съответно се събужда и стряска от това. Друг път пък решава, че към 2-3-4 е време за игра и си будуваме половин-един час. Дори често като се събуди не са минали и 3ч откакто е ял последно и не мисля, че се буди от глад. Просто нищо друго не го успокоява докато не дам шишето. Да давам вода не е опция, защото той едва пие вода и моментално я повръща, така че ще утежня положението. През деня спи 2 или 3 пъти, като общо му се събират около 3-3.5ч. Разбира се, случва се да спи и под 2ч, но в общия случай са около 3ч. И така, чудя се къде е проблемът с нощния сън и кога ще започнем да спим нормално. Не ми пречат ставанията да го храня, но поне интервалът от около 3ч между тях да е спокоен и да спя.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 13:52 от M0n17y

# 108
Ние не съхранихме стволови клетки, стори ми се много скъпо за това, което предлагат като надежност при съхранението. Нашата мома заспива към 10.30 до към 9.30 сутрин с 3 хранения насън. После поспива 30 минути и следобед около час, час и половина.

# 109
Приспиването ни почва към 23 и продължава дкъм 2-3 последният месец. Рев и на ръце. Денем спи по 30 минути, около 3 пъти.

# 110
Моята бебка спи вечер, събужда се няколко пъти, давам ѝ залъгалка и веднага заспива, веднъж я и кърмя през нощта,когато е гладна, обикновено около 4 или 4.30. Но засега нямаме нито един зъб и въобще май няма изгледи скоро, така че възприемам това като затишие пред буря Grinning През деня спи около 4-5часа, през нощта 9ч.

# 111
Като споменахте залъгалки, всички ли ползвате такива? Филип имаше един период между втори и четвърти месец, когато си я търсеше, но сега не я иска. Като му я дам си я гризе, не я засмуква.

# 112
Ползва я когато заспива,после си я изплюва. Като се събуди през нощта си я търси, лапва я и се успокоява и пак заспива. Когато се наспи и се събуди ми я дава пред устата, ще ме приспива детето Grinning През другото време не ѝ я давам освен ако не се стресне от нещо или някой ( малко ми е пъзла милата).Иска ми се да не я ползваме още много, надявам се да успее бързо да я забрави.

# 113
И двете ми момичета не искаха залъгалка и това е. Така рязко ги изплюват, че...

# 114
Вчера бяхме на консултация и според педиатъра Ники спи много и трябва да го будя за още едно хранене. Хич няма да го пипам даже, да си спи. През ноща спи 11-12 часа, през деня 3-4.
Ползва залъгалка само за заспиване, после я плюе, понякога се буди през ноща да си я търси. През останалото време не я търси. Не знам как ще я махнем бибата, но  ще изчакам да стане по-голям. Напоследък обличането, събличането, къпането, мазането, смяната на памперс са ужас. Чувствам се горе- долу така:

# 115
Бибата се маха като я резнеш с ножица отпред и спирали да я искат.

# 116
И при нас е така с обличането, по същия начин се чувствам. Вече го сменям на килимчето за игра на земята, понякога натискам ръцете му с крака, за да не се завърта и да успея да сменя памперса. Представете си картинката! Мазането след баня съм го делегирала изцяло на ММ, но понякога му помагам да го удържи. Grinning
  Филип е само с 5 хранения от както беше на 2,5 месеца. И ЛЛ, и гастроентеролога са споменавали, че е малко, но не са настоявали да го будя да яде. Той ако е гладен сам ще се събуди.

# 117
Неви, чувала съм за това, но май ще изчакам да стане малко по- голям и осъзнат.
Хаха Tess,  това си е борба свободен стил Joy
Ники от скоро е с 5 хранения, ама той май си върви по- дребничък. Вчера една баба в автобуса ме попита дали не е 5 месечен Dizzy Face Та за това си мисля, че иска педиатъра да го храня повече. А иначе си е пухкав, хапва си...

# 118
И моите, и двамата плюеха с отвращение залъгалките. За жалост. Малката бута палеца.. дано няма проблем после..

# 119
Ех, ако знаех защо се буди. Към 21.30ч яде и започва голямото приспиване, като понякога заспива чак в 23ч. Спи при мен на леглото и никога не заспива сам или просто докато яде. Трябва да съм до него, има си негови ритуали, но преди да му дойде музата за сън, пада голямо чекнене. Обикаля леглото, катери се по мен, опитва се да скочи от леглото..абе диване. След като заспи, което е между 22 и 23ч., се буди по 2 пъти през нощта да яде и още 100 пъти поради други неясни за мен причини. Става към 7-7.30ч сутринта, а понякога и по-рано. През нощта е едно непрестанно въртене, обикаля цялото легло, пробуждане да търси биба, която аз трябва да дам, пробуждане без да търси нищо, а просто плаче. Понякога както спи, се обръща и почва да пълзи Flushed Съответно се събужда и стряска от това. Друг път пък решава, че към 2-3-4 е време за игра и си будуваме половин-един час. Дори често като се събуди не са минали и 3ч откакто е ял последно и не мисля, че се буди от глад. Просто нищо друго не го успокоява докато не дам шишето. Да давам вода не е опция, защото той едва пие вода и моментално я повръща, така че ще утежня положението. През деня спи 2 или 3 пъти, като общо му се събират около 3-3.5ч. Разбира се, случва се да спи и под 2ч, но в общия случай са около 3ч. И така, чудя се къде е проблемът с нощния сън и кога ще започнем да спим нормално. Не ми пречат ставанията да го храня, но поне интервалът от около 3ч между тях да е спокоен и да спя.

Има ли вариянт да огладнява на по- често през нощта? Като го нахраниш заспива ли?

Аз не давам биберон, давала съм като по- малък само в крайни ситуации. Сега е свикнал без и да му дам си играе с нея 😂

Общи условия

Активация на акаунт