Януарски бебета 2019! Тема 4

• 18 110
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Момичета все не мога да уцеля качествен термометър, имам няколко, мерят каквото си искат и не мога да разчитам на тях. Можете ли да ми препоръчате нещо Hug
Галиев термометър препоръчвам.

# 256
Моля за съвет, откакто сме почнали захранването, бебчо много го боли при изхождането чак пищи от болка Cry, много голямо и твърдо е акото. Как да му помогна, веднъж му направих от тези клизмички с мед/ бебешките и беше по поносимо. Но не мога вечно с тях, иначе няма запек, както винаги си ака на 3-4 дена веднъж или през ден

# 257
Ая, пробвай пробиотик. С разхлабващи храни не става ли? И моята беше запечена, вчера отпуши след овесената каша.

# 258
Това щях да предложа и аз, почти винаги комбинирам запичащи с разхлабващи, защото моето маймунчесъщо предразположено  към запек, а ако не успея да комбинирам обяда така, плодовете които давам за следобедна закуска са разхлабващи Simple Smile

# 259
Май няма ефект от разхлабващите храни, имаше период в който ядеше много сини сливи но пак акаше по твърдо. Сега яде много грозде, много го обича даже като види гроздето почва едно преглъщане и дъвчене на празно Simple Smile. Иначе гроздето как го дават, запичащи или отслабващо?

# 260
С разхлабващо действие  е, но аз по скоро бих посъветвала,  тиквички, броколи, спанак, пъщърнак Simple Smile е такива манджи Simple Smile и круша за десерт

# 261
Ако е упорито запичането, пропусни твърдо хранене и дай само мляко докато се нормализира.

# 262
Благодаря ви момичета, първо ще пробвам с нещата които ми писахте и после ако се наложи ще отложа захранването колкото се може. Защото моето бебошоче като усети, че се приготвя масата и веднага се наглася че и той ще яде. АКО трябва ще му дам нещо малко, за да го излъжа

# 263
Оф, почнаха вирусите.. баткото залепи два за 10 дни в градината. Оправи се, отиде за 2 дни и нов. Вторият май не успях да я опазя и малката го забърса. Почти разстройство. А тепърва почват тежките грипове. Не знам как ще я караме...

# 264
Уфф и нашият батко ни докара вирусче, малкия се сдоби с обилни сополи и червено гърло, днес поръчах имуностимуланти, дано има някакъв ефект занапред Flowers Four Leaf Clover

# 265
При нас всичко дойде от една приятелка, която хем знае, че са болни децата и, хем разцелува бебето. Тръгнаха и сополи, каката прихвана. Гледам я и нея вкъщи. По-ужасният вирус е ентеревирус, всички се оплакват, толкова много е плъзнал из София. От него най-се страхувам, че с каката бяхме стигнали до болница едно време. И то толкова се беше обезводнила, че една лекарка ми каза, че ще е фатално за живота и, ако незабавно не влезне в болницата на системи. Имам голям страх от вируси.

# 266
Благодаря ви момичета, първо ще пробвам с нещата които ми писахте и после ако се наложи ще отложа захранването колкото се може. Защото моето бебошоче като усети, че се приготвя масата и веднага се наглася че и той ще яде. АКО трябва ще му дам нещо малко, за да го излъжа
Те вече са големи момичета и момчета, няма за кога да го отлагаме Simple Smile
Ние имаме 3 заместени хранения (от 5), учим се в движение,  наблюдаваме как реагират на всички храни и търсим решение Simple Smile заедно се учим, какво харесват, какво не чак толкова и как реагират стомахчетата им Simple Smile
Ще се справим Simple Smile

# 267
То моето не отказва нищо, всичко яде с лекота без да се мръщи Simple Smile. Нашето захранване не е по препоръчаните с какво да се започне и Т.н

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 08:57 от aya_2012

# 268
То моето не отказва нищо, всичко яде с лекота без да се мръщи Simple Smile. Kсто моето захранване не е по препоръчаните с какво да се започне и Т.н
Но пък си познавате детето Simple Smile
При нас не се яде всичко,  но пък аз и не го насилвам Simple Smile

# 269
Ая, бих те посъветвала да даваш на бебето пробиотик. Възможно е да не уцелиш от първия път правилния, т.е. този, който ще го разхлабва, може да се наложи да пробваш няколко, но е почти сигурно, че ще подейства. На моята дъщеря помагат Линекс бебе, но сашетата, а не капките, както и Омнибиотик панда. Аз не бих разчитала само на разхлабващи храни, тъй като при моето дете действието им е бавно и с незадоволителен ефект. Също така може да се консултирате с педиатъра относно сироп Лактулоза, който се предписва при тежък запек.
Аз не бих "отложила" или прекратила захранването, но това е лично мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт