Януарски бебета 2019! Тема 4

• 18 314
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Ей сега приключи 4 часов рев. На ръце - рев, яде- рев, приспивам- скача върху мен. Кво е това нещо, не знам.
Е, да, след вдяко хранене съм в банята. Ама е единствен вариант засега. После ще свикваме. Държа на правилата - седнали да се хранят и да не се говори. Още уча баткото, де.
Моята девойка много се удря в леглото откакто се изправя, крак заклещи, че изпрах обиколника. Чудя се как да обезопасявам. Вашите на пръсти ли се изправят или на цяло стъпало?

# 511
Филип яде в стола, но все нещо пипа по него, човърка подлакътниците, коланите...
  На цяло стъпало се изправя, но крачки не прави. Като заковани са му краката, като е прав, само скача. Иначе вече пълзи както трябва.

# 512
И Даниел яде на столчето. В редки случаи е в мен на ръце. В началото (което продължи доста) изпадаше в бясна истерия само докато го сложа там. Но сякаш посвикна. Аз и друг път съм казвала, но на обяд му пускам и тв и се заглежда. Също чопли стол, колани, играчки, опитва се да излезе от стола, ближе облегалката, тя става цялата в пюре и после се обляга на нея Joy и всякакви такива щуротии... Важното е, че яде там пък дивотиите са ясни.
Maria, вие май сте от нашата партия. Бая ревлива девойка имаш. И моето момче е същото. То рев за всичко, направо вече в чудо съм се видяла.
За момента има само 2 зъба. Горният венец е подут и се виждат 2 бели точки. Много е крив и ревлив, спи ужасно неспокойно, все се буди. В очакване съм да избият скоро.

# 513
Коликите бяха тежки и продължителни. И до днес давам Био Амика. Измъчи се. После беше много кротка. Сега явно зъбки я мъчат и си поплаква. Но сме нощни птици и това си е. Чак аз вече преди 2 трудно заспивам 😂

# 514
Моето като беше бебе-мечта какво? От месец почти се скъсва да реве. По 2 часа реве, защото не успява да заспи, задреме за половин час и после пак рев, защото е крив и недоспал. Добре, че поне през нощта спи като пън.
  Много ми къса нервите това реване, но споменах вчера на ЛЛ на консултацията и ми препоръча едни билкови успокоителни, днес вече по-добре понасям рева. Доволна съм. Grinning

# 515
Педиатърката каза, че темперамент било. А то я мъчи явно. Здрави да са само. Дай успокоителните насам, моля те 😂

# 516
Алора се казват, с пасифлора са.

# 517
Мерси, Tess.

# 518
Тъкмо и аз щях да питам за тях Joy Тес, абе друго си е ако е било бебе мечта. Представи си 9м рев на фона на 1м. И нощният сън не е за пренебрегване. Аз вече нерви нямам. Ще взема да ги видя тези успокоителни.

# 519
Наистина ви съчувствам, момичета. И моята не е от най-спящите и се буди вечер по 4 пъти мининум, но не е ревлива. Като чаках за кухнята 2 майчета казаха, че бебетата им спят по 12 часа от вторрия месец. Чак фантастика ми се вижда, но има и такива. Лекарката онзи ден ми даде рекламна листовка на Мама Натура и там видях, че имат продукти за несоокойни и неспящи бебета. Може да ги пробвате.

# 520
По повод честото будене и рев през нощта, ние бяхме при специалист по детски болести и тя горещо ми препоръча  дентокинд таблетки. Каза да давам поне по 5 на ден и според нея до няколко дни сънят щял да се подобри. Иначе и на мен ми каза,че имало някакви хапчета, с които бебето да спи спокойно,но според нея е излишно да се тъпчат с толкова лекарства. Аз също мисля така. Ще видим дали ще има ефект от дентокинд и ще пиша да ви кажа.

# 521
Дентокинд не бяха ли за зъбите?

# 522
Дентокинд не бяха ли за зъбите?
Да, за всички симптоми,които спохождат никненето на зъби. Аз не уточних, че буденето при нас започна от както тръгнаха зъбите и според доктора се дължи на тях.

# 523
Ако ревеше 9 месеца сигурно нямаше да съм на леки успокоителни, а на нещо по-сериозно. Grinning
  Според ЛЛ няма да има скоро зъб, и аз май не виждам признаци. Явно просто е период, само се надявам да не е някой едногодишен период...
  Днес почти успя да ми разбие носа, много му е забавно да се мята върху главата ми.
  В понеделник ще ходя да го записвам на кухня, дано да я яде.

# 524
Ох, момичета, тези зъби ще ни измъчат. Още не излизат горните, а са едни ревове, нерви, сръдни. Всичко се хвърля и блъска, не иска да играе на/с нищо. Много е тегаво. През нощта се буди постоянно и плаче. Мъчи се много горкият. Гледам, че и долният венец е подут на още 2 места. Дано излязат повечко накуп, та да си починем малко после. Или поне се надявам да има затишие.

Общи условия

Активация на акаунт