Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • Мнения: 62
Благодаря за новата тема. Вече имам и ИП, но нещо напоследък карам на храна от топлите витрини 🤣. Но сега с Фърст и ИП виждам разликата

Има ли разлика в крайния резултат? За качеството на изпълнение на ИП е ясно. Храната, сготвена в ИП, по-вкусна ли е от тази сготвена по същия начин във Фърст?

# 16
  • София
  • Мнения: 1 283
Благодаря за новата тема. Вече имам и ИП, но нещо напоследък карам на храна от топлите витрини 🤣. Но сега с Фърст и ИП виждам разликата

Има ли разлика в крайния резултат? За качеството на изпълнение на ИП е ясно. Храната, сготвена в ИП, по-вкусна ли е от тази сготвена по същия начин във Фърст?

На този етап не мога да отговоря. Готвих неща, които не си позволявах във Фърст,заради опасността от загаряне.

# 17
  • Мнения: 3 577
Запис и от мен.
Нямам още мултикукър, но смятам да си взема. За сега само проучвам. Спряла съм се май на Тефал и силно се надявам да не съжалявам.

# 18
  • Мнения: 384
От една седмица имам на тефал херметика, ами изкъртих се, джолани зайце пиле ориз всичко стана бързо и много вкусно

# 19
  • Мнения: 182
Кажете приготвяли ли сте скумрия и  ако да, то как?

# 20
  • Paris, France
  • Мнения: 5 158
Кажете приготвяли ли сте скумрия и  ако да, то как?

Не и нямам намерение. Приготвям я само плакия със зеленчуци на фурна или на грил на котлона. Дъното на кукъра е малко и не мога да събера достатъчно за 4 човека. Може да се направи в доматен сос, примерно, със зеленчуци, но домашните не харесват скумрия в сос. Ако не държите да има кора, просто запържвате много лук в зехтин на програма за пържене, добавяте ситно нарязана целина, едро настърган морков, осолени парчета скумрия, картофи, нарязани на средни парчета, един или два домата, обелени и нарязани на ситно. Пресни магданоз и кориандър или мащерка вървят като подправки. Хлопва се капака и се слага 4-5 Мин програма риба, налягане 1. Винаги на ниско налягане или никакво.

Скумрията може да се запържи първо за да хване кора ако домашните не обичат готвена риба, но това става по-лесно в тиган.

Става и на пара, но както писах, като нищо ще ме изгонят за подобен буламач.

За себе си, като съм сама, правя доматен сос - лук запържен, домати и/или доматено пюре, сол, чер пипер, доливам вода и пускам парчетата скумрия. 7 Мин на програма риба, налягане 1, естествено пускане на налягането.

# 21
  • Мнения: 182
Че аз нямам програма риба, бе Grinning нищо, реших да пробвам на бавно готвене с кисели краставички, грах и доматен сос.

# 22
  • Мнения: 365
Доматите не ги слагай за дълго готвене, че променят гадно вкуса, не-повече от 2 часа.Тя и рибата за толкова ще ти стане, мисля.

# 23
  • Варна
  • Мнения: 565
Някой срещал ли е резервна купа за Филипс 4749 на изгодна цена? Гледах в Амазон, но не можах да намеря, а тук в сервиза искат над 100 лв...

# 24
  • София
  • Мнения: 1 177
dima1, какво й е на твоята купа? Питам, защото ако е издрана, можеш да я дадеш да ти я покрият в една фирма, от която много хора са доволни.
Скрит текст:
Това е фирмата: http://hpdbg.com/gallery/

# 25
  • Варна
  • Мнения: 565
dima1, какво й е на твоята купа? Питам, защото ако е издрана, можеш да я дадеш да ти я покрият в една фирма, от която много хора са доволни.
Скрит текст:
Това е фирмата: http://hpdbg.com/gallery/
Предпочитам да си купя нова Simple Smile

# 26
  • Мнения: 182
dima1, какво й е на твоята купа? Питам, защото ако е издрана, можеш да я дадеш да ти я покрият в една фирма, от която много хора са доволни.
Скрит текст:
Това е фирмата: http://hpdbg.com/gallery/

Много полезно.. Цената каква е? Колко ти струваше услугата и за какъв материал ако не е тайна ?

# 27
  • Мнения: 182
dima1, какво й е на твоята купа? Питам, защото ако е издрана, можеш да я дадеш да ти я покрият в една фирма, от която много хора са доволни.
Скрит текст:
Това е фирмата: http://hpdbg.com/gallery/
Предпочитам да си купя нова Simple Smile

Разгледа ли сайта? Да се издраска новата също е толкова вероятно. В сайта гледам можеш да си покриеш и други съдове ...аз обмислям...

# 28
  • София
  • Мнения: 1 177
Цената е около 25 лв. Правят и тефлоново, и керамично покритие на всякакви съдове. За София идва техен куриер до адрес.

# 29
  • София
  • Мнения: 445
Някой да е приготвял свински ребърца с барбекю сос във Филипс МК? Чудя се на коя програма и за колко време😐

Общи условия

Активация на акаунт