НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 131

• 42 807
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Не ми трябваше ориза. Просто такава беше манджата.

А фибри как набавяш?

# 391
Ами не набавям. От време на време хапвам по шепа орехи с малко боровинки или ягоди и сметана, но не е всеки ден. Това са ми фибрите.

# 392
  • Пловдив
Аз пък обичам...напр.към яйцата резен краставица или 1/2 домат Simple Smile
Стремя се хапвам режимно...имам напредък с прибран корем(но не вс.ден...нямам идея защо) и загуба на см. Просто се усещам...и ММ забеляза. Обаче тая енергия кога ще дойде...??? Омръзна ми да я чакам Confused
П.п и косопад имам, ама него го свързвам а хормон който контролирам. Кожата също искам да ми се изчисти, абеее...дълъг е моят списък.

# 393
Здравейте, момичета! Извинявам се за нахлуването, но идвам с въпрос, надявам се да дадете акъл. Така на кето съм вече 10 дни, чувствам се супер, свалила съм 3 килограма, имам още десетина. Та да ви питам, правите ли фаст? Чудя се дали да не направя един лунен в събота. Какво ви е мнението за фаста като цяло?

# 394
Аз пък обичам...напр.към яйцата резен краставица или 1/2 домат Simple Smile
E хапвай щом обичаш. Мен ме подуват и ми образуват газове, освен че не съм била никога любител.
Ако ми се приядат ще хапна, но не се е случвало доста отдавна.

ARIA*, аз правя 48 часови 3-4 пъти годишно, а през останалото време съм на ОMAD.

# 395
  • Пловдив
Ариа...за 10дни и долу 3кг??? Това е уау резултат! Такъв за сефте прочитам...

Момичетата правят фаст, да. Не е задължителен.

# 396
Мистик, зяпам групата на Узунов в ФБ и от там съм останала с впечатлението, че повечето така стартират. Имам още десетина до целта де, ще видим до къде ще я докарам.

# 397
В началото, докато не си адаптирана да гориш мазнини за енергия, си е трудничко с фастовете. После започва да идва естествено да ти се яде по-рядко, а самите фастове стават значително по-леки за изпълнение.

Не бързай с фастовете в началото, ако нямаш много кг за сваляне. Коригирай първо апетита, а след това включи и фастове.

# 398
  • Пловдив
Мистик, зяпам групата на Узунов в ФБ и от там съм останала с впечатлението, че повечето така стартират. Имам още десетина до целта де, ще видим до къде ще я докарам.
това ок, ама останах с отворени уста за свалените кг. Повечето свалят за месец, два 3кг. Браво!
Ще споделиш ли меню?

# 399
За съжаление или не, повечето от тези 3кг, най-вероятно са вода. Важно е да се сваля устойчиво, а не бързо, което не значи че бързото сваляне е проблем само по себе си де.

# 400
  • Пловдив
Така, де...усъмних се Simple Smile Дано е за добро!

# 401
За свалянето имат значение много фактори, освен храната - кг. над нормата, здравословно състояние, скорост на метаболизма.
Аз съм свалила само около 1,5кг за тези почти 11 месеца, но моите изходни бяха в норма, нямах излишни кг. Имах малко излишни мазнини в коремната област, задържах вода + здравословните проблеми. 

# 402
Миоки, какво е OMAD....  сори за невежеството..Simple Smile))радвам се да те "видя" и тук🙂
Някой би ли споделил примерни междинни хапвания....например вечер много ми се хапва нещо 3-4ч след вечеря...ядки ям ,шепа,ама ми омръзва...идеи?

# 403
Кокосов чипс.

# 404
Mariat, мерси:)как го правиш...със стърготините ли и във фурна?

Общи условия

Активация на акаунт