НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 131

• 42 529
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Не прекалявай с мазното щом те боли жлъчката.
Имам близка също с такъв проблем,храни се по този начин,но мазнините са и от авокадо и маслини повечето.
Аз съм без жлъчка и съм ОК с режима,но не прекалявам с мазнини.

# 601
  • София
За пръв път пробвах кафето с кокосово масло. Колко кокосово слагате? Аз сложих малко повече от половин чаена лъжичка. Дали не трябва да е повече?

# 602
  • Sofia
Чаена лъжичка е достатъчно.
Ако се пасира става много по-вкусно.

# 603
  • София - Рим и обратно
Aз слагам повече, супена лъжица пълна. Много ми харесва вкуса в кафето.

# 604
Аз слагам на око. Моето е твърдо, та не мога да отмеря лъжици, бъркам с един нож и загребвам - колкото дойде.

# 605
  • София
И моето е твърдо, но горе долу на око толкова ми се стори. Ще сложа утре 1 чаена, че ми е гладно. Но пък снощи не вечерях. Всъщност много рядко се случва да вечерям - 1 - 3 пъти месечно.
И да, вкусно ми е и на мен.

# 606
Слагай колкото ти е вкусно. Аз моето кафе го пия с кокосово, краве и сметана, всичко врътнато в блендер  Laughing
Това ме засища и мога нищо друго да не "ям" цял ден. В късните часове на деня ми се дояжда нещо плътно и тогава ям твърда храна.

# 607
Направих 1 седмица на режима. Резултатът е -2,200кг. Доволна съм.

# 608
  • София - Рим и обратно
Направих 1 седмица на режима. Резултатът е -2,200кг. Доволна съм.
Това не е ли много?

# 609
Може би съм била задържала повече вода. Вече тази седмица ще е показателна. Предполагам, че няма да е повече от 0,500 кг.
По принцип моя организъм реагира много добре при ограничаване на тесто и сладко а в случая са елиминирани тотално.

# 610
С това "масло колкото ти е вкусно" на мен не ми се получават нещата, че аз мога да си намажа филийка от масло с масло Animal Pig Кокосовото го ям с лъжицата направо от буркана - затова повече не купувам такива вкусни масла...

# 611
Слагам супена лъжица.
Много добре ми върви режима, въпреки, че имам през няколко дни страшни изкушения. Устоявах много трудно първоначално, но сега вече почти не ми прави впечатление. Кетърингите особено добрите такива, са много опасно нещо. Въртят се, въртят и все пред мен оставят подносите с деликатесни сладкиши. Доста воля трябва да не посегна, но първо гледам, мисля и после не вземам. Grinning

# 612
  • София - Рим и обратно
Мен сладкиши не ме изкушават. Но ми се прияжда много домашна пица, както аз си я правя - с много тъничко хрупкаво тесто. После забравям, някой път пак се присещам.

# 613
Нищо не ми се дояжда от сладкишите вече. Гледам ги и не чувствам нищо.

# 614
И моето е твърдо, но горе долу на око толкова ми се стори. Ще сложа утре 1 чаена, че ми е гладно. Но пък снощи не вечерях. Всъщност много рядко се случва да вечерям - 1 - 3 пъти месечно.
Ами, наяж се, като си гладна.
Каква е идеята да гладуваш?

Общи условия

Активация на акаунт