, но по никакъв начин няма да го споделям, пиша, коментирам и т.н. Ще помоля и останалите за коректност.
, наблягането на изобилието от храна и екстри в тази къщовила, изкуствените "ах, ох, ама колко е хубаво, ама то всичко има, ах, ама и сауна, ооо, и басейн..." и т.н.
Респект пред това крехко момиче, което освен че се гмурна и свърши основната част от работата в нейната двойка /по-скоро единица/, след като изгребаха до брега и изнесе частите от пъзела до племето. Лузъра и ...да не ставам по-остра Добрин както писах вече не само, че не става за нищо, ама наистина за нищо, но е и с поведение на дебил и наистина абсолютен единак, който се интересува само и единствено от собственото си "аз". Много се надявам да е първия изгонен още в петък. Абсолютно неприятно впечатление от Георгиус, много анти ми е този сапунен мехур и с нетърпение ще чакам спукването му. Изненада от Венцислава и Роберта-много НЕдейни в играта, очаквах повече. Атанас също според мен е абсолютна издънка за племето си, без никакви физически данни и качества, дърдорко и многознайко, който не виждам с какво ще им е полезен. Заканите му как ще стане по-рано и от стопанина на хижата и ще го чака, а единствената станала на сутринта беше Радостина /Добрин не го броя/ дори няма да ги коментирам, то беше ясно, че са алабализми. И на последно място, че както винаги стана дълго-изключително неприятно впечатление от "мъжете" Георги, Атанас, Илиан и...кой още беше. Всички, които и благодарение на които отборите им загубиха и които се представиха дори по-посредствено и от близначките. И които след това се изправиха и казаха-"Доволен съм от представянето си
". Евала на мъжа Гичка, която единствена имаше доблестта да каже-"Да, виновна съм, издъних се, изпуснах лодката, заради мен отборът ми загуби".
Имах предвид неща от сорта "Ама знаете ли, че във фейса Драган написал, че братовчедката на третата му племенница видяла Филан кошията и това значи, че еди си какво". Или някоя жълта медия изтропа нещо и троп-меродавна информация. То всъщност не може да спрем медиите да публикуват, и аз попрочитам това-онова, но понеже знам, че има хора, които държат да не знаят нищо до края винаги се съобразявам. 

Препоръчани теми