💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 769
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 210
  • Другата България
Почна се със спора за спойлерите, много рано, в темите за "Фермата" това се случваше едва след като предаването преполови. Твърдо съм "за" спойлерите, още повече за нещо, което не е излъчено официално или Пена или Ганчо видели, чули, забелязали и съответно решили да го изтропат на всеослушание. Както казах, оказа се, че имам ....почти позната в предаването, не беше трудно да понауча това-онова Grinning, но по никакъв начин няма да го споделям, пиша, коментирам и т.н. Ще помоля и останалите за коректност.

Що се отнася до епизода-с противоречиви чувства съм. "Лузърите" на Сърчаджиева и това какво аджеба се случи с погрешно извадените части на пъзела от Томас ми водят класацията за недоглеждане, недоизпипване на нещата, и дори малко тъпотия. Следват ги превземките на Бояна, гръцката молитва на Тарзан  smile3555, наблягането на изобилието от храна и екстри в тази къщовила, изкуствените "ах, ох, ама колко е хубаво, ама то всичко има, ах, ама и сауна, ооо, и басейн..." и т.н. Mr. Green. То тоалети, голи гърбове и рамена, гримове, прически...ще речеш, че на виенски бал са тръгнали тези хора, не да оцеляват и да се състезават.
Като цяло обаче ми беше интересен епизода. Затвърдих си положителното мнение за Пламен и Радостина, неочаквано приятно ме изненадаха близначките и според мен най-големия мъж в снощния епизод - Ана Мария. bouquetРеспект пред това крехко момиче, което освен че се гмурна и свърши основната част от работата в нейната двойка /по-скоро единица/, след като изгребаха до брега и изнесе частите от пъзела до племето. Лузъра и ...да не ставам по-остра Добрин както писах вече не само, че не става за нищо, ама наистина за нищо, но е и с поведение на дебил и наистина абсолютен единак, който се интересува само и единствено от собственото си "аз". Много се надявам да е първия изгонен още в петък. Абсолютно неприятно впечатление от Георгиус, много анти ми е този сапунен мехур и с нетърпение ще чакам спукването му. Изненада от Венцислава и Роберта-много НЕдейни в играта, очаквах повече. Атанас също според мен е абсолютна издънка за племето си, без никакви физически данни и качества, дърдорко и многознайко, който не виждам с какво ще им е полезен. Заканите му как ще стане по-рано и от стопанина на хижата и ще го чака, а единствената станала на сутринта беше Радостина /Добрин не го броя/ дори няма да ги коментирам, то беше ясно, че са алабализми. И на последно място, че както винаги стана дълго-изключително неприятно впечатление от "мъжете" Георги, Атанас, Илиан и...кой още беше. Всички, които и благодарение на които отборите им загубиха и които се представиха дори по-посредствено и от близначките. И които след това се изправиха и казаха-"Доволен съм от представянето си Sunglasses ooooh! Tired". Евала на мъжа Гичка, която единствена имаше доблестта да каже-"Да, виновна съм, издъних се, изпуснах лодката, заради мен отборът ми загуби".
Продължавам да съм за участници, не за племена. Но не може да се отрече, че племето с най-добре подбрани участници като физически данни са славяните. Освен това и стратегията им в играта беше печеливша, разпределиха правилно двойките-кой с кого и много важен момент-кой след кого, като накрая оставиха най-силния плувец и гмуркач. И това беше печелившо.

# 211
Почна се със спора за спойлерите, много рано, в темите за "Фермата" това се случваше едва след като предаването преполови. Твърдо съм "за" спойлерите, още повече за нещо, което не е излъчено официално или Пена или Ганчо видели, чули, забелязали и съответно решили да го изтропат на всеослушание.  Ще помоля и останалите за коректност.

В случая с Diavolo спорим за официално промо, в което промо няма гаф.

Той желае да не коментираме абсолютно никакви промота, защото той лично не ги гледал. Това няма как да стане - винаги в такива теми се коментира промото за следващия епизод, освен в случаите, когато има гаф и се разбира кой е спечелил дадена битка. Тогава се коментира в спойлер.

# 212
  • Sunshine state
Действително много глупаво решение да ни представят само част от участниците. Що за логика? За сметка на това изключително много време бе отредено на плямпането на Алекс, Джефарович и ко. Angry

# 213
  • Другата България
Почна се със спора за спойлерите, много рано, в темите за "Фермата" това се случваше едва след като предаването преполови. Твърдо съм "за" спойлерите, още повече за нещо, което не е излъчено официално или Пена или Ганчо видели, чули, забелязали и съответно решили да го изтропат на всеослушание.  Ще помоля и останалите за коректност.
В случая с Diavolo спорим за официално промо, в което промо няма гаф.
Той желае да не коментираме абсолютно никакви промота, защото той лично не ги гледал. Това няма как да стане - винаги в такива теми се коментира промото за следващия епизод, освен в случаите, когато има гаф и се разбира кой е спечелил дадена битка. Тогава се коментира в спойлер.
Да, разбрах, затова и казах "нещо, което не е излъчено официално". В случая още снощи и аз видях това с капитаните, още повече, че два пъти май го дадоха, да не би да не сме видяли първия път. Grinning Имах предвид неща от сорта "Ама знаете ли, че във фейса Драган написал, че братовчедката на третата му племенница видяла Филан кошията и това значи, че еди си какво". Или някоя жълта медия изтропа нещо и троп-меродавна информация. То всъщност не може да спрем медиите да публикуват, и аз попрочитам това-онова, но понеже знам, че има хора, които държат да не знаят нищо до края винаги се съобразявам.
Действително много глупаво решение да ни представят само част от участниците. Що за логика? За сметка на това изключително много време бе отредено на плямпането на Алекс, Джефарович и ко. Angry
Те "важните" нали ни ги представиха-Бояна, Марешка, Гичка, Амелия-Мира /а, и тази жена много добре се справи в състезанието/, ДобринЧО... ooooh! Whistling

# 214
  • ВАРНА
Днес от 18.00ч. по Диема ще има повторение на вчерашния епизод.
Утре повторението на днешния епизод ще е от 19.00ч., тъй като епизодът ще е един час.

Мерси.  
Малко са ми странни тези повторения по Диема с много лошо ес ди качество с резолюция 764х564.

На сайта Нова плей  се качват епизодите в Хай дефинишън.  И могат да се гледат когато му е кеф на човек.

Лошото е че и да превърташ и на сайта няма отърване от рекламите - задължават те да си изключиш ад блокера за реклами!

# 215
  • Вестерос
Изгледах го снощи на запис, явно така ще го гледам.  Хареса ми битката им, готина беше.
За никой не бях.
Изненадана съм от близначките, по-добре се справиха и без мрънкане отколкото двамцата от техния отбор, които реално дръпнаха повече назад отбора си. А даже няма да коментирам как сложиха Добрин с оперната певица, като знаят, че има проблем с плуването трябваше той да е с един от двамцата мъже....

Прабългарите много грешки наистина, пренавити бяха, при повечето нямаше синхрон с кануто. Но пък ми станаха симпатични като се озоваха на плажа.

Противоположно славяните с тъпите си изказвания пък леко ми опротивяха. Да, Бояна е красива, но тези куци флиртчета... четвъртото момиче, чието име не знам, е сто пъти по-хубаво от Йоана /май така беше малката/, но сякаш я пренебрегват нея мъжагите. Щях да падна като каза единият, че Йоана и Бояна са най-красивите Grinning
Толкова грим беше излишен.
Смешно ми стана като питаха Марешка дали ще се справи със скарата, все едно я карат да управлява самолет.. тя как ги изгледа...

Много е смотано, че няма да гледаме визитките и на другите. Все едно са за пълнеж.

# 216
  • София
На мен тази Бояна грам не ми харесва. Лицето ѝ е прекалено бяло, пудра ли слага толкова светла? Снощи се напляска със сто неща.

# 217
Аз пък не държа чак толкова да визитките. Много елементарни и скучни, в които  участниците главно си сипят само суперлативи или разказват безсмислени факти от миналото си и зрителите си вадят погрешни мнения. Хората, следящи американският Сървайвър са забелязали, че там визитки няма.Много по-добре е човек да си вади изводи от играта на даден участник, а не от клипче с продължителност минута и половина-две.

# 218
  • Вестерос
Така е, ама някак от визитката поне запомняш кой как се казва и какво работи да кажем...

# 219
Много искам Йорго пръв да го ритнат😆, толкова се е пренавил и си е повярвал, милинкият, че ще му дойде като мълния на черноморски плаж. Събира отбора, па стратегии и нахъсване, па молитви, голям лидер, голямо чудо. Пък като развее тая кичара омъкната и почвам да се чеша по главата. В последния Сървайвър имаше един такъв льольо, който беше голям лидер и още на първия съвет май беше, аутсайдерите му събраха багажа. Голям кеф беше🤘😎.
Добрин е голям смях. Все едно аз с моята фобия от дълбоки води да отида да участвам. Още от корабчето щяха да си ме пратят да си ходя 😁.

# 220
  • Другата България
Аз пък не държа чак толкова да визитките. Много елементарни и скучни, в които  участниците главно си сипят само суперлативи или разказват безсмислени факти от миналото си и зрителите си вадят погрешни мнения. Хората, следящи американският Сървайвър са забелязали, че там визитки няма.Много по-добре е човек да си вади изводи от играта на даден участник, а не от клипче с продължителност минута и половина-две.
Напълно съм съгласна с написаното.
Ставаше въпрос за друго обаче. Някак...тъпо се получи относно и спрямо тези, които не бяха представени. И най-вече обидно за самите тях. Някак излиза, че тези, за които се показа и излъчи визитка са важни, а останалите са пълнеж. Не е редно така, всички тръгват от едно стъпало, едни ще вървят нагоре, други надолу, но основата е една, защо да ми представят Гичка или Бояна, а Роберта например не? Или там с две думи за нея нещо и да мине номера? Тъпо, мега тъпо от страна на продукцията. Иначе да, то е ясно, че няма да харесам нито Бояна, нито Гичка заради визитка, да не говорим за Добрин, а ще гледам как се представят в предаването. Ама пак си е тъпо.
На мен тази Бояна грам не ми харесва. Лицето ѝ е прекалено бяло, пудра ли слага толкова светла? Снощи се напляска със сто неща.
Специално на мен, ако говорим за физическа красота, при жените май двете сестрички са ми най-симпатични. После е Амелия-Мира, дори Радостина и Йоанка са ми по-симпатични от Бояна. Ана-Мария също има някакъв специфичен чар, Роберта също. Марешка не е грозна жена, но с тази постоянна поза с джучки като кокошо дупе не мога да я харесам. Но че като цяло са красиви жените в предаването не можем да отречем. Нека все пак да ги видим в другата им светлина, която надявам се ще покажат. Дотук приз за оперната певица от мен, за Йоана, Радостина, Анита и близначките. Като физическо представяне.

# 221
  • Козлодуй
Всъщност изобщо не дадоха как се справят близначките защото в момента в които те играеха имаше гаф в другия отбор и те бяха извън кадър Simple Smile
Бояна направи страхотни палачинки - равни - тези които я одумвате се пробвайте да направите толкова хубави палачинки Simple Smile
Славяните имат късмет, че имат изявен лидер толкова бързо което ще ги дръпне бързо напред. Според мен колкото по-бързо в едно племе има лидер да организира нещата толкова повече ще дърпа напред племето въпреки високото его на гърка Simple Smile
Харесвам предаването и ще оценявам хората по техните действия Simple Smile
Благодаря за прекрасно оформената тема - помага да се запомнят участниците Simple Smile

# 222
Много искам Йорго пръв да го ритнат😆,  В последния Сървайвър имаше един такъв льольо, който беше голям лидер и още на първия съвет май беше, аутсайдерите му събраха багажа.
Има една подробност/различие - тук ще има борба за оставане м/у двамата изгонени, няма да е лесно да се отърват от физически силните.

# 223
  • Другата България
Няма да правя скрийншот на кадрите с близначките, но излъчиха достатъчно от представянето им, за да стане ясно, че се справиха много по-добре от други двойки като Георги-Гичка, Илиан-Атанас,  Венцислава-не помня кой и т.н.
Тръгнаха неуверено, дори Алекс ги изкоментира с нещо...леко иронично, след което стигнаха, едната се гмурна, и доста бързо се върнаха. Достатъчно излъчиха, за да си  съставя поне аз мнение.

# 224
Ще го видим колко е силен, може да има скрити лимонки сред мъжете. Пожарникарят, примерно,  може доста да ни изненада.

Общи условия

Активация на акаунт