💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 767
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 810
  • Испания
Браво и на двете момичета! Бориха се със зъби и нокти.

Радвам се за Амелия.

# 811
  • София
Мдаа... всички, които я номинираха, първи по прегръдките... Sunglasses

# 812
  • Испания
Номинираха я дружно и искрено се зарадваха, че се върна. Да бе, да!

# 813
Колко са лицемерни!
Огледах по-добре "славянските" мъже - само Март има хубаво лице, останалите не стават. 

Сега "българите" никога няма да могат да наваксат.

# 814
Тази Йоана искрено ме дразни !

# 815
  • София
Тези мъже като ги гледам всичките, се сещам за едно определение, което не звучи много мъжко.

# 816
Скрит текст:
Прабъргарите
ще победят в следващия епизод, май..

# 817
Не знам дали чухте , но аз от промото разбрах кой печели териториалната битка в понеделник - късно спряха звука

# 818
Много се радвам за Амелия, от славяните ми е най-симпатична, умерена е, има добра преценка за другите, използва си сивото вещество, както каза Анита. Играта беше трудна, многокомпонентна, така че се справи наистина добре, водеше през повечето време със сериозна преднина, а Анита изглеждаше къде по-яка.

# 819

Сега "българите" никога няма да могат да наваксат.
Радвам се за Амелия. Толкова нежна изглежда, а се събра и победи. Не познах в гласуването.
Видях промото, веднага след приключването за следващия път. Еми недомислена работа, не знам какво да кажа, ама... пак се разбира какво става. Добри обаче как ще скача във водата не знам.
Алекс ме дразни много и мен по време на състезанието с тези приказки и повторения на едно и също.
)) Славяните се били елинизирали сега в коментаторското студио.

# 820
  • Испания
Кой питаше Жоро Милков какво ще каже за молитвата на гръцки? Е, отговори.

# 821
Скрит текст:
"Българите" ли ще спечелят?
...не чух края на промото, видях, че розовите и жълтите играчи се радват.

# 822
Защо повтаря непрекъснато"красивата славянка",така бие лошо по самочувствието на Анита?
Несъзнателно е, но е нещо като "размерът всъщност има значение". Помня неотдавна, когато един изрод уби приятелката си, всички заглавия на вестниците бяха "невероятно красивата *****" (светла ѝ памет да ме прости, че я споменавам), сякаш е още по-трагично това ужасно нещо, защото е много красива... Нима, ако е не толкова красива и е погубена по този начин, ужаса е по-малък? Простете и вие за примера, но той най-точно обяснява подсъзнателното отношение на хората към красивите лица, всъщност.

Познах , че Анита си тръгва
И аз.

# 823
Тоз Момчил по- става за водещ от Алекс.
Браво на победителката.

# 824
Браво, че Милков ни чете! Той новото мъжки водещ ми звучи добре!

Общи условия

Активация на акаунт