💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 768
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 90
Не стига , че Ана -Мария се гмурка , ами и на плажа тоя “мъж” я остави да носи пъзела Anguished

# 91
Хахаааа супер))) Познах класирането и на трите отбора)))
Браво на Ана-Мария, супер момиче))
Този Добрин трябва да го изгонят колкото може по-бързо.
Близначките не ме разочароваха.
Томас малко се обърка, но се справи, малко прегоря ми се струва.
Доволна съм от битката)) Заслужена победа на славяните, заслужено второ място на траките. Бе супер съм, направо врачка съм))))

# 92
  • София
Роберта обърна лодката, Гичка изтърва лодката и не я върза, а военното момиче, Венцислава изобщо не гребеше?!
и на пъзела трагедия.
мега провал.

# 93
  • Испания
Само Гичка призна, че има вина за загубата. Всички други обвиняваха някой съотборник.

# 94
Гичка една лодка имаше да пази и забрави...поне си призна, че е допуснала грешка.

# 95
Изтървах го, сега се включвам.

Ама какви са тези слипчета дето са обули на мъжете. Малко ... смешни са 😂😂😂

# 96
Явно няма нужда да гледаме целите предавания, те в промото всичко си казват, голяма глупост..

# 97
  • София
познаха тези дето са гледали по-внимателно промото.
пълни аматьори са тия от Нова.
Аз повече промота няма да гледам и ще помоля коментари инспирирани вследствие на промо или някакво друго инфо в спойлер.  Peace

# 98
  • Испания
Точно формат за Тупарев! Изхранва само 1/3 от участниците.

# 99
Георгиос ще заформя нещо с Бояна и Йоана 🤣🤣🤣

# 100
Къде ги намериха тия миди и рапани? По-добре да се насочат към джанките, като "умните"))

# 101
Добрин веган ли беше?

# 102
Аз в промото не видях да вдигат наздравици във вила, но дадоха от плажа части от състезанието и ми се стори, че при прабългарите има проблем-държаха се за главите, махаха нещо...
Това в рекламата.
Този Кавалджията голям образ, как се  облизва по момичетата))
Че какво им е на гащите на мъжете, добре са си )))
При траките не е равностойно положението. Мястото на Добрин изобщо не е в играта-нито плува, нито е кавалер, нито може отборно да играе, не го виждам изобщо-голям товар е и ме дразни много. Радостина е борбена и ми се струва ще им стане лидер, дори си призна за близначките и ги похвали. Не са зле траките, хем ще поддържат форма няма да се разглезят, хем ще си сплотят колектива. Прабългарите ще се изпокарат си мисля, славяните ще се отпуснат.

# 103
  • София
Гледам, че псевдо екологът, дето участва във формат с по 1 тон материал за сценография на епизод, който не може и да плува, е успял да си удари ръката.

Наистина - без подводни снимки е идиотия!

И ха ха ха за 1/3 прехранване и Тупарев! Така е!!!

# 104
  • Испания
Добрин веган ли беше?

Веган и върл еколог. А аз го виждам - въздух под налягане.

Общи условия

Активация на акаунт