💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 764
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 825
  • Испания
Коментарното студио е записано кой знае кога /след монтажа на епизода, заснет преди 2-3 месеца/.

# 826
  • София
Какви са тези тъпотии с двамата! чудят се как да им уплътнят ангажимента заради договорите ли?

# 827
  • Испания
Дистанционно ли нямаш?

# 828
  • София
Браво на Амелия!

Този младеж е доста по- добър коментатор от Александра Сърчаджиева.

# 829
Аз пък треперя да ни изгори готиното пончо Шанел на гимнастичката.

# 830
За първи път гледам това "Студио", та въпросът ми е дали ще има нещо съществено в него, или просто ще коментират и ще ни показват как играят коментаторите? Поне да знам дали да го гледам.

# 831
  • София
Хайде феминистката чао, чао
много зле, само претенции без покритие. Браво на Амелия, но тя не е за онова подмолно племе.
Прабългарите ще се стегнат според мен и ще се сплотят, още е много рано, едва първа елиминация, абсолютно нищо не е ясно в играта. А и при битките би трябвало да имаме числено равенство, както е в Сървайвър.
Има много време до обединението, там вече е важно кое племе ще има предимство.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 22:33 от Diavolo

# 832
  • Русе/София
Не знам дали чухте , но аз от промото разбрах кой печели териториалната битка в понеделник - късно спряха звука

И аз така чух.Много ми се иска да се резменят местата на отборите.Да видим дългокоско как ще ги мотивира.

# 833
  • София
И как са допуснали този Шанел на Симона. 😂Първо забелязах шала, ама тя и блузата с тази емблема😄

# 834
  • Испания
Жоро Милков! "Ако видя да спорят жена от Монтана и жена от Чечня, не бих се намесил".

Щеше да ми е интересно да видя повторение на цялата битка на момичетата.

Момо води страхотно.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 22:51 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 835
Иде ми наум- ако тези студия са предварително записани през ноември и декември от плажа ли ще ги дават? Явно не са на живо, но мисля, че не са толкова отдавна записани...

# 836
  • Испания
Не може да са записани през ноември и декември, след като снимките на формата започват на 18 юли. Както писах по-горе, коментарното студио е записано след записа на излъчената седмица, за да коментират това, което се е случило.

Снимките започнаха на 18 юли и се очаква да завършат на 18 септември, когато вече ще бъдат излъчени първите епизоди.

# 837
  • София
браво бе. 1 час глупости, а на Анита отделиха 4 минутки, изправена като наказана пред дъската. Без въпроси от гостите, без малко по-дълъг разговор. Бан бам един кръстосан разпит за 3 минути и довиждане.

ooooh!

# 838
  • Sunshine state
Студиото е абсолютно излишно, направо язък им за хонорарите. 
Амелия заслужено спечели, браво!

# 839
Ами Анита си каза всичко, каквото трябваше. Пък и ми се видя разстроена, това е нормално да е така и разочарована. На нея самата не и беше до въпроси и се сдържаше да не заплаче ми се стори.
На мен пък ми харесаха импровизираните игри на тези от студиото. Така, като ги гледах доста трудно се справиха и то с част от състезанията на участниците. Момичетата се изпотиха само да хвърлят торбичките, а мъжете пък с тези топки. Преди не обърнах такова внимание, да им е толкова трудно. При траките доста лесно наместиха топките капитана им. Джаферович пък едни торбички едвам развърза, без зъби остана човека. Симона едвам дишаше само да хвърля торбичките, явно не е било толкова лесно, като прибавим и преди това пълзенето, моста...
И сега какво стана. Първите дето спечелиха убедително, дадоха жертва, а славяните на последно място останаха цял отбор.

Общи условия

Активация на акаунт