Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 342
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Фаворита при розовите води ми е на Алтея органик.

# 196
Джаста Праста бих искала да помоля за отзиви относно аромата на душ олиата - харесвам такъв тип продукти, обаче ароматите на Тезори ми идват твърде натрапчиво-монотонни, виждам, че тези не са от ароматната им линия, но все пак ще се радвам да споделиш как намираш аромата им.

# 197
Фаворита при розовите води ми е на Алтея органик.
И от мен един глас.

# 198
  • Варна
Взех си така хваления от Тати хайлайтър на Maybelline Master Chrome Rose Gold...
Ами твърде лек и незабележим хайлайтър ми е, придава лек нежен блясък, но почти не се забелязва на кожата ми. Все едно нямам хайлайтър, с лееек блясък. Да, някой ако иска да е естествен е супер, но и аз искам като се гримирам да се знае, че съм се постарала

# 199
Препоръчайте дуо контур и хайлайтър ( прахообразни ). Загледала съм на Llums в Лили, ама не съм сигурна как е като качество. Трябва ми нещо от предлаганите там марки.

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 16:37 от tanch

# 200
Идвам да похваля първата Лореалска спирала, която застана добре на миглите ми от раз. Последната тяхна дето взех замина в кофата веднага, тази Бамби не знам как ме привлече и как се реших да я взема, но е супер. Разделя и подчертава, не прави уау обем, но за ежедневието не ми и трябва. При мен позволява три пласта, без да слепи миглите неприятно.

# 201
Коя острилка ще препоръчате, искам такава, която прави идеално остри моливите. Имам какви ли не, но никога не ги прави все едно са нови (с остър връх).

# 202
Взех си така хваления от Тати хайлайтър на Maybelline Master Chrome Rose Gold...
Ами твърде лек и незабележим хайлайтър ми е, придава лек нежен блясък, но почти не се забелязва на кожата ми. Все едно нямам хайлайтър, с лееек блясък. Да, някой ако иска да е естествен е супер, но и аз искам като се гримирам да се знае, че съм се постарала

Преди време не знам защо си бях поръчала на "Tehnic" не оригиналната марка обаче, палитра с хайлайтъри. Е това са най - пигментираните хайлайтъри които съм имала (за това не ги и ползвам всеки път) любимец си ми остава на the balm хайлайтъра, но тези са доста по -пигментирани ще прикача и снимка на това което имам аз (мога и да снимам, но няма да е днес че гримовете ми не са при мен). Кафевите цветове на живо всъщност са телесни или златисти (не толкова тъмно кафеви).

# 203
Препоръчайте дуо контур и хайлайтър ( прахообразни ). Загледала съм на Llums в Лили, ама не съм сигурна как е като качество. Трябва ми нещо от предлаганите там марки.

# 204
Момичета, хубава ли е очната линия писалка на Мейбълин? Искам малко да сменя ГР.

# 205
Не знам за Мейбълин, но аз от години ползвам Импала и съм много доволна. Смених за малко с ГР не е лоша, но не е водоустойчива както я рекламират.
Чудя се на Лореал, Буржоа и Макс Фактор. Ако някой има впечатления от тях ще се радвам ако сподели.
И аз търся малко разнообразие.

# 206
На Имапала писалка ли е? Навила съм сега да взема писалка, за това за тази конкретно питам 😁

# 207
Джаста Праста бих искала да помоля за отзиви относно аромата на душ олиата - харесвам такъв тип продукти, обаче ароматите на Тезори ми идват твърде натрапчиво-монотонни, виждам, че тези не са от ароматната им линия, но все пак ще се радвам да споделиш как намираш аромата им.
Кристалче, пробвах ги, ароматизрани са. Според мен не много силно и аромата остава основно в банята т.е. не се задържа по кожата, но това с ароматите е малко субективно. Имай предвид, че повечето тук във форума аромати считани за натрапчиви, моя нос не ги усеща такива, затова имай едно наум.
Малко странно ми е това душ олио на Тесори, какво имам предвид - не прилича на другите ми видове душ олио за тяло или тези хидрофилни за лице, тези които имам са някак по течни и са си като масло, а това тесорското е по гъсто, с консистенция и вид на гъст прозрачен душ гел. На сухо лице и тяло се държи все едно си се натрил със сапун, стават едни бели плътни следи, които при съприкосновение с вода  добиват типичния вид на течно тоалетно мляко, което се отмива сравнително лесно, но ми се стори, че се пени една идея повече отколкото трябва. Иначе измива много добре, кожата изглежда една такава свежичка, чистичка, мекичка, според мен не пресушава, но от едно-две ползвания няма как да съм сигурна. По нататък ще дам по пълен отзив.

Като съм тръгнала да пиша, да дам и тук отзив за маслото от моринга. Много хубаво плътно масло с лек ядков аромат. Нанася се лесно, попива добре и сравнително бързо, освежава и омекотява кожата, тушира раздразнения и засушава малки пъпчици. Намирам маслото за едно от хубавите такива, ще продължа да ползвам и след по пълни впечатлния ще дам отзив отново.

# 208
  • In The Middle Of Nowhere

Скрит текст:
Преди време не знам защо си бях поръчала на "Tehnic" не оригиналната марка обаче, палитра с хайлайтъри. Е това са най - пигментираните хайлайтъри които съм имала (за това не ги и ползвам всеки път) любимец си ми остава на the balm хайлайтъра, но тези са доста по -пигментирани ще прикача и снимка на това което имам аз (мога и да снимам, но няма да е днес че гримовете ми не са при мен). Кафевите цветове на живо всъщност са телесни или златисти (не толкова тъмно кафеви).

[/spoiler]

Аз се сетих, че преди време като тествах палитрата хайлайтъри на Beetique в ДМ ми направи впечатление, че са много пигментирани и мисълта ми си спомням, че беше нещо от сорта на това, което търсиш. Но тъй като не я притежавам тази палитра, не мога да се изкажа генерално, затова казвам, ч е само съм я тествала.

https://images.vinted.net/thumbs/f800/02b3d_gAMqkhhgfJ1CvunS6NiG … 8d96cb8d0defdd958

# 209
Не са от дрогерия тези хайлайтъри и ценовият клас не е висок, обаче са прекрасни! Опаковката също. Кутийката е  колкото кутия от цигари, да не решите, че е голяма
https://www.notino.bg/makeup-revolution/renaissance-illuminate-p … itra-s-ozariteli/
Има и два вида сенки от серията.

Общи условия

Активация на акаунт