Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 199
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
Цените на Лореал дали са обърнати в лв? Забелязала съм, че специално Мейбълин (в UK) имат различни цени и реално излизат по-евтино в България. 🤔

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 09:09 от bubanka

# 481
Ще налазвам новото Лили значи Grinning

Ясно, може би затова не са ми попадали отзиви за тези серуми. Гледах някакъв тип пилинг с някаква киселина, та му се чудех, ама... Може би ще пропусна.

А как се прецаках миналата седмица... Взех си измиващ продукт на Балеа, на който пише с кафява захар и автоматично реших, че е скраб. Е, да, ама не. Просто крем за почистване. Много тъпа се почувствах, че не съм прочела Grinning
Аз вчера също го гледах. Хубав ли е?

# 482
За тези от вас които се вълнуват от колаборацията на Лореал с Карлфелд. Мога да кажа следното като информация и мини ревю - цената на червилата ще е 23,99 лв. като ще може да се закупи от няколко физически магазина от 01.11 ( за София са: Ремедиум 4 Денкоглу, Лили Сердика Мол, Лили Парадайз, Лили The Mall) и онлайн на remedium.bg, store.bg, sopharmacy.bg и lilly.bg (както и в нотино където са най-евтини 18,50 лв. но не са налични всички 6, в момента има само двата нюда).
Аз си взех Provokative и мога да кажа следното. Финишът не е матов, а сатенен като в самото червило няма брокатени частици. Червилото е хидратиращо но откъм пигментация не е наситено. На кожата стои по-ненаситено. А аромата е класическият за червила на Лореал.
Добавям и няколко снимки:
Скрит текст:

Горният swatch е с две минавания а долният с едно.

Като цяло мнението ми е че колекцията която имаха с Balmain беше по-добра.

# 483
Аз се бях загледала по хайлайтъра, но ако червилата струват толкова, не ми се мисли за неговата цена. Явно ще пропусна и без това ще ми е в повече.

# 484
Аз се бях загледала по хайлайтъра, но ако червилата струват толкова, не ми се мисли за неговата цена. Явно ще пропусна и без това ще ми е в повече.
Цените са:
Палитра 49,99.
Хайлйтър 39,99.
Спирала  28,99.
Очна линия 25,99.
Червило 23,99.

# 485
Хелия, приятен е, пък и цената е около 3 лв. Не ми опъва кожата,  моята е мазна. За сваляне на грим не знам дали става, защото не съм пробвала, но иначе почиства добре според мен. Обаче ми е тежка миризмата....
Нищо, ще се ползва, докато не се науча да чета Grinning

# 486
Някой има ли проблем с тониращия крем на голдън роуз от нюд серията, за 2 седмици го ползвах 2-3 пъти и сякаш имам запушени пори, последно в неделя бях с него и днес отстрани на лицето цялото ми е в подутинки от вътрешни комедони, в рутината нямам нови продукти.
Абсолютно същата работа, а и пудрата купих!

# 487
И аз се бях забавила с покупката си с крема на GR. Даже мислех да си го поръчам онлайн, но не си струваше. Щях днес да го купувам от Лили/ДМ, но снощи като ви прочетох... рязко се отказах. Grinning

Някой пробвал ли е тази маска на Биотен? Днес я получих от скреч карта след като си купих крема с хиалурон.
Скрит текст:

Някой знае ли кога ще пуснат коледни календари в Дм? Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 17:45 от mims3

# 488
Mims3, аз я имам, но при мен сякаш не работи. С нея, без нея, все тая. Не харесвам биотенските маски, за разлика от други техни продукти, маските им са едно нещо като нищо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 489
  • Стара Загора
Наскоро някой спомена че стелажите с Trend it up били почти празни. Снощи бях в единия ДМ в града и е сравнително зареден. Откъм лакове е обрано наистина, но друго има. Не е много, но все пак. Simple Smile

Тези 2 лака ми харесаха, точно това розово е актуално сега. Simple Smile

# 490
Mims3, аз я имам, но при мен сякаш не работи. С нея, без нея, все тая. Не харесвам биотенските маски, за разлика от други техни продукти, маските им са едно нещо като нищо. Stuck Out Tongue Winking Eye

Еееее жалко, ама за без пари толкоз Smiley 

Между другото новите аромати на душ геловите на Fa са просто пристрастяващи. Вече 3-ти път си купувам все различен аромат. Flowers Hibiscus

# 491
Скрит текст:
Наскоро някой спомена че стелажите с Trend it up били почти празни. Снощи бях в единия ДМ в града и е сравнително зареден. Откъм лакове е обрано наистина, но друго има. Не е много, но все пак. Simple Smile

Тези 2 лака ми харесаха, точно това розово е актуално сега. Simple Smile

[/spoiler]

Имам палитрата със сенки, пигментацията е добра, а цветовете са точно за сезона. Преди време гледах в сайта на немския ДМ, там имат много нови продукти, явно при нас ги зареждат по-бавно.
Ще проверя лаковете, точно такива цветове харесвам. 😊

# 492
В софийските филиали стените на Trend It Up са като ограбени, разпитвах една служителка вчера по въпроса и ми каза, че сменят изцяло асортимента и затова са в този неугледен вид и без стока.

# 493
Като стана дума за Биотен - пуснали са шийт маски - колагенова и с хиалурон. Ползвах и двете, доволна съм, хидратират, подхранват и са доста напоени със серум.

# 494
  • Бургас
Като споменахте Биотен, сестра ми ми подари нощния крем за лице с колаген, ползвам го заедно със серума и съм много доволна, хидратира много добре и кожата ми сякаш е издадена ( със смесена кожа съм , нямам бръчки).

Общи условия

Активация на акаунт