Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 115
  • 767
  •   2
Отговори
# 555
Онлайн магазина на лили втори месец имат бъг с безплатната доставка и цакат с нея. Миналия месец 2 пъти звънях да я оправят накрая ме накараха да си пусна поръчката, а те я коригираха ръчно. Уж бил технически проблем, но не го отсраняват.

# 556
Ще го оправят скоро най-вероятно. Все пак тепърва пуснаха сайта и възможността да си пазаруваш онлайн. Имат още работа по него.
И въпреки всичко аз много се радвам, че са първата дрогерия в БГ с възможност за пазаруване онлайн. Много ми е интересно, някой ако поръчва, да драсне 2 реда в какво състояние пристигат продуктите и в какъв срок.

# 557
  • Пловдив
[video][/video]Днес взех така хваления Revlon colorstay за мазна кожа. Дано ми е добре. Предложете ми хубав руж или палитра за контуриране, ама да е прахообразна, че не мога с кремообразни да се справям.И да няма блестящи частици, че удома всичко каквото имам блести.

# 558
Ще го оправят скоро най-вероятно. Все пак тепърва пуснаха сайта и възможността да си пазаруваш онлайн. Имат още работа по него.
И въпреки всичко аз много се радвам, че са първата дрогерия в БГ с възможност за пазаруване онлайн. Много ми е интересно, някой ако поръчва, да драсне 2 реда в какво състояние пристигат продуктите и в какъв срок.

Миналия месец към средата му поръчвах последно, ако поръчаш сутринта или до ранния следобяд я изпращат същия ден и на други ден е в офиса на спиди, опаковани са добре. 2-3 седмици минаха колко време им трябва да го отстранят тоз проблем, преди изписваше 7лв спиди доставка, тази вечер гледам 12лв пише, което пак е бъг.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 08:58 от dani-ela-80

# 559
  • Пловдив
Момичета, моля, препоръчате ми пач за очи😊

# 560
  • Стара Загора
Качили са Makeup revolution в сайта на Лили - можете да видите цените там.

https://shop.lillydrogerie.bg/brands/revolution

# 561
Здравейте, скоро ми подариха тази спирала, но изобщо не ми хареса,прави миглите слепени и въобще никакви.
Вашето мнение какво е?

# 562
  • София
Здравейте, момичета!
Имате ли впечатление за тази боя?

# 563
Здравейте, момичета!
Имате ли впечатление за тази боя?

Антоанет Попова я хвалеше. Подкрепяла марката, защото е българска. За съжаление нямам лични впечатления.

# 564
  • Стара Загора
Тъй като не съм изпозлвала нищо на Revolution, искам да попитам хубави ли са палитрите сенки с цена 11,99лв.? Харесах едната палитра за подарък.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 10:37 от ❇Sisi_91❇

# 565
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате наистина действащ продукт за справяне с фриза по косата? John Frieda имат някакъв спрей, но върши ли работа? Трябва ми нещо, което да прибира и заглажда косата, защото имам много такива стърчащи косъмчета (не цъфтежи, а по-къси косъмчета, които се къдрят и навиват), но и да не е много тежко и да не слепва, защото косата ми е тънка, макар и гъста, и повечето кремове за коса и подобни "финиши" ми я правят сплескана и мръсна на вид.

# 566
Момичета, може ли да ми препоръчате наистина действащ продукт за справяне с фриза по косата? John Frieda имат някакъв спрей, но върши ли работа? Трябва ми нещо, което да прибира и заглажда косата, защото имам много такива стърчащи косъмчета (не цъфтежи, а по-къси косъмчета, които се къдрят и навиват), но и да не е много тежко и да не слепва, защото косата ми е тънка, макар и гъста, и повечето кремове за коса и подобни "финиши" ми я правят сплескана и мръсна на вид.
Може да пробваш тези
http://fabfashionfix.com/wp-content/uploads/2014/09/Aussiefrizz.jpg
Аз ползвам маската вече почти година и определено ми заглажда повече отколкото другите продукти, но и моята коса е права. Има ги в Лили, но аз ги купувам от един сайт на половин цена. Не знам редно ли е да го кача, но ще го кача, ако админ прецени да изтрие линка
https://chistdom.com/bg?page=0&category=0&brand=382

# 567
  • София
tanch, благодаря! Не поръчвам много онлайн, направо ще се разходя до Лили да си купя. Трябва ли цялата серия да взема, че шампоани и балсами имам в излишък, или ще мина само с едното, примерно с това Deep treatment?

# 568
До коса си е, лично аз комбинирам хидратиращия шампоан с ето тази маска
https://cdn.webshopapp.com/shops/50959/files/224286002/image.jpg
Вземи маската да пробваш, ако ти хареса, добави и шампоана за по-голям ефект. Чист дом имат и физически магазини, ако си от София, в сайта има адресите им мисля.

# 569
  • София
Благодаря отново Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт