Пътят на честта

• 61 943
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 1 005
Бонка ще е при Мондьо,но събота ли,неделя ли,не запомних. И там на откъса ми е страшничка,както и в сериала. 🤣 🙈

# 1 006
  • София (Възраждане)
Бонка ruulz Simple Smile

# 1 007
Привечер като се прибирах с автобуса, баба и не повече от 10 годишно внуче си говореха основно за футбол като бабата имаше завидни познания, на които много мъже биха завидяли. Стана ми мило, че си имат тема на разговор, защото баби/дядовци и внуци/внучки рядко имат тема за разговор, особено в по-зряла възраст за вторите. От друга страна се замислих бонбона Бонка за какво ще си говори с Марти, защото тъпченето с чипс и наливането с газирано е само до време ... Иначе каквото и да разправят експертите на тези години не е толкова страшно да консумираш такива продукти, но възрастовата граница много е паднала. Аз бях на 13-14, когато започнах веднъж-два пъти седмично да изпивам по 2 литра кола на вечер, гарнирано с чипс и фъстъци, ако нямаше кашу и бон филе. Е после се опорочих и започнах да разреждам колата с подходящ разредител, а до чипса припарвах като наближавах черешата, за да не припадна Yum За съжаление, обаче нямам спомен да сме водили готин разговор с баба ми и дядо ми (имахме някои страхотни преживявания, които ще помня винаги), което е тотално непоправима щета, както и да се погледне ...

Сега видях в ретроспекцията дотук, че и Жаки е получила черна роза ... Даже и повториха в епизода. Аз такива не съм подарявал, явно са скъпички, не че съм стипца, само малко Simple Smile

Ех, тия Ковачеви са навсякъде Simple Smile Това поне е актрисата, а не онази от бюти кол центъра. Вероятно веднага ще залитне по инспектор Христов, но той ще си падне по Кера, защото по манталитет му е по-близка до Нела. Друг въпрос е дали г-ца Ковачева е случайно попадение или дългата ръка на баче Киро дебне в засада ... Керчето май ще стане бавачка на децата ...

Я, Гретхен мед. сестрата, тук директорка ...

Евала Бонке, умори мъжа си! Познавам такива хора, загубили деца, жени, майки, бащи, братя, сетри и т.н. и вместо да са смирени пред Бога и да осъзнаят грешката си, се озлобяват още повече като си мислят, че няма какво повече да губят. Но Господ е милостив и продължава да ги наказва като им отнема и последния роднина, след което евентуално ги прибира. Или както се казва: нищо ново не е научено, нищо старо не е забравено ... Няма толкова смотан народ като нашия в днешни времена и нрави ... Бог дал, бог взел, на нас предимно ни е взел и явно има защо ...

# 1 008
Цитат на: t_anito link=topic=1141541.msg39378500#msg39378500
А врачката като е толкова добра, що не я питат направо нея кой е убил Огнян? Simple Smile
Аз даже вече забравих, че това се е случило, все едно е някакво незначително събитие във филма

Защото убиецът на Бончето отдавна й е ясен - Кера!!! Какво има да губи време - да търси, да пита...?!? 😂😂😂

# 1 009
Ей, мн сте забавни.😁😁 Аз още не съм изглеждала с нощната серия и се ориентирам само по вашите коментари и стигнах до екзестенцислен извод... 🤪 Да не споделяме кои герои ни харесват и се справят със задачите си, че бързо ги убиват.. Хахаха. Явно да не засенчват "дърветата".
Освен това се сетих какво толкова ме дразни в драматичните сериали. Всички профи актьори са мега гига статични, при диалог не се движат, не мърдат никаква част от лицето си, освен само да се кокоря, липсват леките паразитни, токови движения, които всеки човек има когато е развълнуван. Тези неща все още не са ги изчисти ли от епизодични те аматьори като: Боби турбото, хлапетата, ако щеш и двете мутри на Киро.. Еми кефят ме покриват си напълно образите. Те мигат, мръщят се, почесват се и т.н.
А мисля, че отгатнах и мистерията около смъртта на Огнян.

# 1 010
А. Фокси, не така. Боби турбото не е аматьор, учил е в НАТФИЗ.

Прозвището си получи заради едни смотани, недодялани халтури, които прави под вещото ръководство на Тиган и Андрей. За последното може и да бъркам.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 11:13 от Билян@

# 1 011
Аз може би съм една от малкото, която се кефеше на кретенските халтури с мечето и мантичката. Оттам ми е голям любимец Боби. Simple Smile

# 1 012
Мен Бонка започна много да ме кефи Joy
Както ме дразнеше в началото, така сега яко ме забавлява Joy
То са физиономии, то са изрази и клетви, то е блещене... супер колоритен образ Grinning

# 1 013
Отвратителна ми е.

# 1 014
  • София
Ее, много яко подчертават смотаната жилетка на Кера.
Брее, май го съблякоха тоя Калоян.
Браво!
Детето на Каратиста ме кефи как играе.То чие дете е, с връзки ли е в сериала?
Днес из ФБ мернах, че било актьорче детето и играело в доста филми,
а и това бил оня малкия от Скъпи наследници забравих как се казваше.
Баси дългуча е станал Grinning

# 1 015
Синът на “мутрата” Каратиста обаче го дават наистина едно много възпитано дете. А дъщерята на префинените интелектуалци Калоян и Анелия е “разхайтената” в ситуацията. Момчето се чуди как хем да й угоди, хем да не станат проблеми 😂.
Боби Турбото е страхотен актьор. Но не мога да му повярвам да е лоша мутра. Такъв добряк е, да му бяха дали малко по-подходяа роля...

# 1 016
  • ... да усещаш мириса на море ...
Детето на Каратиста ме кефи как играе.То чие дете е, с връзки ли е в сериала?

13-годишният Константин Гергинов... Статията е от миналата година, но описва подробно творческата му биография...

кретенските халтури с мечето

Това е най-отвратителното нещо Sick, което съм гледала по тв, затова за мен ще си остане Боби Турбото и никога Борислав Захариев Crossing Arms

# 1 017
  • София
Бончето ще достигне неподозирани висоти в омразата си към Кера. Сега ще е убедена, че снаха й е главната виновница за смъртта на мъжа й. Ако Стивън Кинг напише продължение на ТО, новото заглавие ще е Бонка. За съжаление тая Бонка много преиграва и не знам да плача ли, да се смея ли.
Обаче много мъчно ми стана като видях как Начо беше починал, както си е седял на масата. Дано не бъркам името на свекъра.
Интересно ми е какво е това частно училище, което изключва за 2 отсъствия. Там поголовно дори не пишат отсъствия, за да не изпуснат таксите от златните яйца.

# 1 018
Ние имаме една съседка, която се държи по много сходен начин на тази Бонка. Само, че тя е Тотка и децата в махалата бяхме започнали да пишем трета част на "То"  - "ТО(тка)", посветена на на нея.
Та за Бонка, книгата или филмът ще са със заглавие "БО" Smiling Imp

# 1 019
  • Sofia
Добре играят децата.
Бонка също си играе ролята.Лошите образи са най-запомнящи.Не я знаех тази актриса,но вече всички я познават и коментират.Може би това е ролята,която ще я направи известна и по-търсена занапред..
За съжаление има такива индивиди.Лично познавах такъв персонаж и ми стъжни живота Confused

Общи условия

Активация на акаунт