Пътят на честта

• 61 941
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 1 020
Е, Тони, ти пък сега за отсъствята. 😂 Аз също се чудех как е възможно да те бие мъжа ти, после свекърва ти, а ти и дете да искаш. Визирам другата снаха. Забравих името.  
Гледаме художествена измислица на Фучеджиева  и сие.
Брях, туй брАшно колко бързо действа. Знаех за яйца .😂

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 11:14 от Билян@

# 1 021
Снахата и Бонка започват да се държат все по реално. За съжаление си има такива персонажи, особено в наистина малките населени места, лично съм се сблъсквала. И в баячки вярват и магии мислят, че ще им помогнат, все в другите е проблема, но не осъзнават собственара си ограниченост. А Симона е перфектната селска снаха.. Харесва ми момичето, достоверна и и дрехите кичозни и манталитета й същия.
А от няколко серии дават насоки, че Димитър и аверчвто му полицая се занимават с превоз на бежанци и събират пари, т.н."трюфели"и сега ще се замесят с Киро в бизнеса. А и още в първа серия даваха как Кера сънува маскирани мъже в гората, които нападат мъжа й. Е сега съня се върза, та мисълта ми е че Митето е убил брат си, който най вероятно го е хванал в гората неговия бизнес. От там и вечното му пиене...
А Кера е безумнаа... Май наистина е един от най - неуспешните и скучни образи.

# 1 022
  • София
Е, Тони, ти пък сега за отсъствята. 😂 Аз също се чудех как е възможно да те бие мъжа ти, после свекърва ти, а ти и дете да искаш. Визирам другата снаха. Забравих името.  
Гледаме художествена измислица на Фучеджиева  и сие.
Брях, туй брАшно колко бързо действа. Знаех за яйца .😂
За съжаление се оказва, че това е част от реалния живот в малките градчета и селата.
Магии, командване на свекърви, бой, пиене, сплетни и т.н.

Всеки ден някоя бабичка или дядо мятат през балкона плик с пари.
А кажи това реално ли е и тогава да говорим за художествената измислица Wink

# 1 023
А от няколко серии дават насоки, че Димитър и аверчвто му полицая се занимават с превоз на бежанци и събират пари, т.н."трюфели"и сега ще се замесят с Киро в бизнеса. А и още в първа серия даваха как Кера сънува маскирани мъже в гората, които нападат мъжа й. Е сега съня се върза, та мисълта ми е че Митето е убил брат си, който най вероятно го е хванал в гората неговия бизнес. От там и вечното му пиене...
Да, има логика. И аз си мислех, че може Митето да е убил брат си от ревност по Кера. Ето ти два мотива.
За Бонка - аз не вярвам да има чак толкова неоправдано злобни хора, но майка ми казва, че лично е наблюдавала такива... Не знам! То бива, бива, но чак толкова неоправдана злоба?!?
А приятеля на Жаки е подставено лице на Библията май... В началото на епизода снощи показаха черната роза на масата на майката, после веднага как любовника подари на Жаки букет от същите. Според мен е подводница и той. Следи отблизо всяка тяхна крачка.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 12:01 от HappyRSmile

# 1 024
Снощната серия пак изби тъпомера. Аре да се чупим от клас, та да ходим да пушим...наргиле  Rolling Eyes
Е'га този реализъм... Аз съм от поколението на 90те, завърших гимназия преди 5 години и като се чупехме от клас беше най-често защото щяхме да правим контролни или да ни изпитват, а ние съответно бяхме неподготвени. А най-честите места за посещение бяха близките кафенета, където съответно се криехме, за да пушим.
Тази директора голяма рецитаторка. Как не вкара никаква емоция.И какво е това...Лора избягала два пъти от училище и вече ще я изключват... това беше върха на сладоледа Dizzy FaceDizzy Face Което и халпе да попитат в 7ми, 8ми клас, всяко ще каже че: При 5 нейзвинени отсъствия ученика се наказва със спиране на детските, при 10 - предупреждение за изключване, при 15 и повече нейзвинени - преместване в друго училище.Честно казано вече почва да ме лови яд на сценаристите с техните глупости Flushed
И тези двете...сестрата и майката на Калоян "Ние ще помагаме с каквото можем, ама когато имаме време" - ЧЕ вие какво друго правите, освен да седите по кафетата и в бара и Жаки от време на време провежда някое и друго интервю.Човек като я слуша тази, ще каже че по цял ден са на полето и копаят.

# 1 025
Така се изключва от частни училища..мда..

# 1 026
  • София
Другарке и другаре,
вие май не знаете какво е филмът - филмът е художествена измислица. Има достоверност, но останалото е просто измислено. Ако искате всичко да е както е в живота 1:1 гледайте документални филми.
Хванете който и да е хитов и не български сериал и ми кажете къде няма измислица, преекспониране и т.н. Актьорската игра и сценарият като динамичност куцат на места, а не тези детайли.

# 1 027
  • София
Не съм ви изчела още, през уикенда ще пусна нова тема!

# 1 028
  • София (Възраждане)
Другарке и другаре,
вие май не знаете какво е филмът - филмът е художествена измислица. Има достоверност, но останалото е просто измислено. Ако искате всичко да е както е в живота 1:1 гледайте документални филми.
Хванете който и да е хитов и не български сериал и ми кажете къде няма измислица, преекспониране и т.н. Актьорската игра и сценарият като динамичност куцат на места, а не тези детайли.

Да бе, ясно че е измислица, но има ли някой на който да му харесва?! Не, всички се възмущават, тогава що се правят точно такимва сценарии, за да будят все пак някакви емиции ли?

# 1 029
Тя и летвата на очаквания е ниска. Зрителите на този сериал са същите, които следобед гледат турските и индийските сериали.

# 1 030
Тя и летвата на очаквания е ниска. Зрителите на този сериал са същите, които следобед гледат турските и индийските сериали.

Ами аз лично съм млад, работещ човек, който се прибира от работа в 7...и не гледам турски и индийски сериали. Този специално започнах да го гледам, първо - защото е български и второ защото играе Силвия Петкова, а от нея очаквах доста повече. Но имайки впредвид, че идва на мястото на "София - ден и нощ" няма как да очакваме нещо повече от сапунка.

# 1 031
Сапунките продават. Т'ва е положението.

П.С Пише се 'предвид' а не 'впредвид'

# 1 032
  • София (Възраждане)
БигСити, нищо не каза ти за твоето момиче, дето чакаше да се появи, доволен ли си?

# 1 033
Още не се е появила. Предстои скоро.

# 1 034
  • София (Възраждане)
О, аз пък реших, че е новопоявилата се героиня, Весето...тя впрочем от къде е позната на публиката?

Общи условия

Активация на акаунт