Пътят на честта

• 62 189
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 735
Такива несполуки с работата, такъв “карък” нявсякъде, че накрая да се “сети” Люба да попита шефа си за работа. И като се Флюбят Кера и Калон, че канадката като се сети, че си иска мъжа, че като стане една борба за дървото пред входа, ти да видиш какво чудо ще е!

# 736
Чашите от оловен кристал отскачат като паднат и не си чупят.
Тези бяха от левчето за 6 лв комплекта 🤣

# 737
  • София
Май само аз го гледам сериала с кеф😄
За метрото и на мен ми се видя прекалено, но не знам как реално се чувства човек във враждебна обстановка. Софиянци не сме от най-учтивите.
Всъщност има актьори, които сега откривам и ми е удоволствие да ги гледам. Такива са братът на убития, Жаки, Боби Турбото-отлично изигра ролята на съвременната мутра.

# 738
Голяма тъпотия.
В смс-а пишеше " Драма в офиса. Не мога да взема Марти от училище".
Тая Кера къде е живяла до сега? как може да си такова мекотело?
А това момче, дето пиеше с щерката вече явно във всеки сериал .ще се тика да играе

# 739
Всичко е от магията! За ден в столицата те пребивт на работа, ограбват в метрото, изнасилват. Може би ще я остави шофьора в Борисовата градина, там мечки ще я нападнат.
Боби турбото!❤️

# 740
На мен ми дойде в повече правенето на магии. Знам, че има хора, които се занимават с това, но ми си струва неподходящо популяризирането на подобни практики. Не съм спец, но май магията ще се обърне, като бумеранг.

# 741
"Софиянци не сме от най-учтивите" Е те ни изкараха по-зле и от нюйоркчани, къде се псуват за добър ден. А това метро братче, по-зле и от Таймс Скуеър, голям хаус, голямо нещо. И какво пита Кера, нещо от рода на "На коя спирка е НДК?" - ами може би НДК Керо, тя милата дори не е и картата погледнала. Някои хора в чужбина без език се оправят по-добре от нея в столицата. Представям си само какво ще и се случи, ако тръгне за Сърбия, там сигурно и ще я разфасоват и продадат на черния пазар за ограни.Joy

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 11:50 от Emi_55

# 742
Отчетна ли ще е темата или ще правим нова?

# 743
Тоолкова дрънчи на кухо този сценарий, че няма накъде повече! Бабите пред блоковете биха измислили по-добър!
Историятна на Кера вече стана съвсем безинтересна. И като чели в нейните сцени не се намира в София, а в Гана! То бива, бива преекспониране, но това е смешно! Гледам филма в Нова плей превъртайки, скоро и там ще спра. Нищо лично за главната героиня, не и знам предишните роли, но не ме грабва. Когато говори чак се напрягам с нея, сякаш и е трудно да си движи челюстта. Опитва се да си владее речта, не говори свободно. Прекалено мъжкарана ми изглежда и визуално. Уж в хотел на рецепция работила, а не знае с клиент как да говори.... И по-наивна от дете в 3 клас я изкараха ( че иначе проста трябва да кажа)

# 744
А, да! Поста над мен ме подсети. Седемгодишно дете, което ходи на училище в един малък град да не разбере, че баща му е починал???? Невъзмажно!

И да задава въпроси от сорта на Какво е Вселена?! На половината на възрастта му, ако беше, как да е, но...

# 745
Кера нали е съпруга на режисьора, та колкото и да не ми се иска да е така, нещата са ясни...

# 746
Стига с тоя рефрен за съпругата на режисьора, моля ви.

# 747
"И по-наивна от дете в 3 клас я изкараха ( че иначе проста трябва да кажа)"

Kaжи си да ти олекне Grinning

# 748
Кера нали е съпруга на режисьора, та колкото и да не ми се иска да е така, нещата са ясни...

newsm78 Ми щооо, след като е видно, че талант няма! Рецитира текст, все едно на чужд език..без разбиране, каква е актриса Thinking да БЕЗДАРНА! Мое мнение.

# 749
  • София (Възраждане)

А защо, поучителен е, аз например нямах представа, че й е съпруг. Хората по някакъв начин трябва да си обясняват качеството, нали...продуцент, режисьор, стилист, актьори  - по роднинински - изкарват такъв продукт. Впрочем мен лично ме дразни единствено сценарият.

Общи условия

Активация на акаунт