Пътят на честта

• 62 157
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 795
Кера го играе злобна. Как ще идеш на работа и ще стискаш устни и ще говориш през зъби на бъдещия си работодател?

# 796
Ето едно мнение за сериала на Максим Генчев - режисьор и актьор:

"В киното полезното/използваемо време е до 3 мин на ден снимане. В сериалите е над 20 мин на сн ден. Тоест, в сериалите няма време за работа с актьорите. Те са обречени да работят за интересите на телевизията - реклами! Това е свирепа експлоатация и дори режисьорите да са талантливи, нямат шанс да създават изкуство. Те ползват известни лица и ги оставят на пързалката, а неизвестните актьори се прощават с временната слава, повече нямат ангажименти..."

# 797
Ама и те я изкараха все едно от гората идва- не е чувала за козметика за 2 бона, очаквам скоро да метне на някой измамник и пари от балкона. Така е, като си бил зависим и расъл в саксия, трудно е в големия град. Sunglasses

# 798
  • София
Не мисля, че ако някой попита в ментроото "Коя спирка е НДК?", ще бъде грубо пратен да гледа карта.
Само че, Кера попита една дърта бабушкера, а бабушкерите в повечето случаи са киселяци.
Да не ти казвам един вампир в Люлин как ме упъти, а там е истинска джунгла.

# 799
Не мисля, че ако някой попита в ментроото "Коя спирка е НДК?", ще бъде грубо пратен да гледа карта.
Еми ако бързаш, надали ще си във възторг, че някой ти се изпречва на пътя и те пита как да стигне до сграда, на която буквално е наименувана спирка. Не пита за изход на метрото, за прекачване, а буквално на коя спирка да слезе. Наистина, за доста глупава ни я представят идея да си няма къде се намира. Със същата мисъл можеше да попита и "Извинете, къде са стълбите?", при положение че са и под носа.

# 800
А защо никой не се интересува кой и защо убиха Огнян? Всяка го дърпа как да бъде погребан, а така и не стана ясно кой и защо го ликвидира.

# 801
Хайде и аз в групата на мазохистите.

Сценарият е просто покъртителен ( съвсем в тон с музиката, междувпрочем). Напомня ми за годините, когато с приятелките ми от блока се упражнявахме в писане на разни уж книжки. Като за аматьори не е зле, но иначе...абсолютен фарс.
Като започнем със злобната Бонка, която я вълнуват единствено теми като забременяване и погребения. Минем през Кераца, красавица мАя. Пу-пу, дан' и е уроки! И стигнем до "щастливият", богат, но честен баща в лицето на Калоянчо. За образа на Кирцата, да не говорим. Точно като излязъл от пародийния жанр ми е.

Изключително ме дразни играта на актьора, който превъплъщава Димитър. Някак си органически едвам изтрайвам сцените с него. От едната страна заради кофти сценария, от друга заради актьорската му немощ.
Същата немощ се вижда и без да си особен специалист в играта на Силвия Петкова. Ще речеш, че е в началния курс на кръжок по Художествено слово. За визията й колко се връзва с идеята за самия образ на нежна, деликатна, добра и наивна прелестница, хич да не говорим. Повече я виждам в ролята на лесбийка, която го играе мъжът. Опитите й да покаже майчина ласка към детето са много нескопосани. Несъответствията с реалността в малкия град и държането в тайна смъртта на Оги пред малкия, достатъчно сте ги коментирали.
Дотук с игра успяха да ме впечатлят следователя и сина му. Както и мама Маруся.
Жаки не знам защо си мисля, че ще се окаже влюбена в брат си. Определено си личи, че си пази сърцето за някаква небъдна любов и затова го играе ***отрошачка.
Отделно се сетих, уж толкова много е загрижена Люба за сестра си, а така и да не й обясни за някои ситуации в големия град, за които да си отваря очите. Като например да не хваща първото такси, изпречило се на пътя й, а да си поръча по телефона. И да си пази чантата в навалиците. Ама нали, то пък иначе нямаше да стане толкова напечено, съответно интересно и вълнуващо Laughing

# 802
Ето едно мнение за сериала на Максим Генчев - режисьор и актьор:

"В киното полезното/използваемо време е до 3 мин на ден снимане. В сериалите е над 20 мин на сн ден. Тоест, в сериалите няма време за работа с актьорите. Те са обречени да работят за интересите на телевизията - реклами! Това е свирепа експлоатация и дори режисьорите да са талантливи, нямат шанс да създават изкуство. Те ползват известни лица и ги оставят на пързалката, а неизвестните актьори се прощават с временната слава, повече нямат ангажименти..."

А дали е така? Не съм гледала Под прикритие, но помня, че Захариев и там беше критикуван за играта си. И ето го пак в почти главна роля.
Alba, преди време Слабаков коментираше нечия игра с думите" ВИТИЗ 2 курс". Тук повечето бих ги сложила в 1 курс.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 16:06 от W

# 803
А гледахте ли трейлъра на " Писма от Антактида" - получих някакво 'дежа вю". Кой от кого е изплагиатсвал, как пък не измислиха нищо ново. И как пък не измислиха нещо положително в бг филмите,само драми.

# 804
Извинете за офф-а: " дъвка за балончета" е различно от драма и ми хареса

# 805
На мен пък в снощната серия Ивайло Захариев ми хареса в сцените, когато се караха с жена си.

# 806
  • София
Извинете за офф-а: " дъвка за балончета" е различно от драма и ми хареса
Еееее, как бе, там си имаше голяма любовна драма...

# 807
Чак такава огромна драма нямаше. Лек филм за гледане е.

# 808
Я, пристанище София! Това Панчарево ли беше?

Досадно с всичките ретроспекции.

Е, ако това беше актрисата от Връзки и 7 часа разлика, много погрозняла и тя ...

Еее, доживях да видя набожна магьосница Simple Smile

Ще има яко кекс довечера, двоен при това с д-р Чилингирова или само Нора

# 809
Прави ми впечатление раздърпаната коса на Кера. Краищата по-светли, като мръсна. Люба и дава рокля, но не я накара да си оправи косата.

Общи условия

Активация на акаунт