Пътят на честта

• 62 013
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 960
Waiting for you.
Какъв СМС получи Анелия в края на филма ,пропуснах момента?

# 961
Waiting for you.
Какъв СМС получи Анелия в края на филма ,пропуснах момента?

"Чакам те"...ама на английски 😊

# 962
  • burgas
Аха!Видях само ,че много се зарадва!Едва ли ще я чака нац.отбор на Канада!

# 963
Аха!Видях само ,че много се зарадва!Едва ли ще я чака нац.отбор на Канада!

Гимнастичка! Гимнастичка!

Влизам да призная, че особено ми хареса как наказаха малката пиянка😊
На  леля Гошка ( можеха и Кера да кръстят тази дама) само малко ще  й се стъжни.
и в релноста тийнеджърите са изпитание за околните и е добре понякога да им се насочва енергията

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 17:56 от Serendipity*

# 964
Сега ми е интересно да видим какво ще се случи с Анелия? Дали наистина няма да се окаже влюбена в някоя от гимнастичките си и за това толкова да напира за Канада.Би било разчупено, интересно да видим как ще ни предстаят подобен сюжет (Макар че с такива сценаристи малко ме съмнява какъв би бил резултата).А и си е от всякъде сапунка, така че няма да се учудя ако найстина сценаристите завъртят така нещата.
Междувременно... какво стана с убийството на Огнян? Тази сюжетна линия отвсякъде я зарязаха.Полицията нищо не разслдва, бабата прави магии, Кера страда в София... уж голяма драма, това трябваше да е завръзката на сериала, а някак си ми се разми и остана някъде в пространството.

# 965
  • Viena
В Канада е на Огнян брата близнак, откраднали са го още в болницата. О, вече са ми ясни. 😂

# 966
Ако ще го правят сапунка поне е като хората. Идеята с гимнастичката в Канада бива, може да окаже че и някое от децата не е от Калоян (Лора), Кера да е биологичната щерка на Киро, него да го убият и тя да наследи милиони и да стане шефка на Калоян и Люба. На нея разбира се ще ѝ връчи нов отдел да ѝ се отблагодари за добрината. Бонка, Димитър и Симона могат дружно да загинат в някоя катастрофа и да престанат да я тормозят. Дядото ще е много опечален, но бързо ще превъзмогне и ще го приберат в София да си гледа внука в охолство. Калоян ще прости на Анелия осъзнавайки, че не може да я промени и ще разбере колко е влюбен в Кера. Жаки ще се влюби в някой преуспял и готин бизнесмен и ще е готова да бъде домакиня зарад' него. Личи ли си кой е гледай латиноамерикански теленовели едно време? 😁

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 18:39 от Emi_55

# 967
От всички сюжетни линии най-неинтересна ми е тази на Кера. А уж е главна героиня. Забиха я тотално. Едно СВ не можа да напише. В София се лута сякаш е в Ню Йорк.

# 968
Пропуснах доста от сериала , но  благодарение на темата съм в течение на бавнослучващите се събития .
В някакво промо дадоха Кера - още не си е измила косата Confused . Странно виждане на стилистите .
Явно по-интересната тема ще е  защо онази дама  заминава за Канада .

# 969
# 970

Муахахахххаааяя....

Кой беше Киро?

Относно Ченоморското семейство аз си мисля, че Бонка ще погине драматично след 30тина  серии, погната от обратната страна на магиите, дето ще направи.
Снахата щ, докато е под прикритието на Великата Кера, ще се сдобие с момичешко бебе, но ще офейка от тея откачлки.
Брата го виждам самоубиец.
Дядото ми е много на сърце- него и аз го пращам при Велика Кера. 😃

Да, ама нея нали я спрягате за Калоян...
Добре тогава дядото ще намери любовта в комшийката и на стари години ще се радва на любов и уют в Черноморец.

# 971
# 972
# 973
# 974
  • София
Дедото с тоя елек и кахърен поглед ми е типичен Али Раза...

Общи условия

Активация на акаунт