Пътят на честта

• 62 022
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 945
Мен частта с магиите ме завладя тотално. И вече добри, лоши ще гледам от - до! Всичко ми харесва!😂
[/quote
Ако го гледаш на нова плей, ще можеш и рецептите да си свали, и да ги тестваш.
Ако проработи свиркай, че кандидати бол и списъка дълъг Smiling Imp] Stuck Out Tongue Closed Eyes

Работи. Но тази, шаманката, ми подсказа нови. И най - вече бързодействащи!

Жаки е единствената, дето играе отлично. И не ме дразни. И е симпатична.
Някой знае ли името?
Може би коментирахте, но не ми чете назад.

# 946
София Маринкова се казва актрисата , от класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ е.
Бях ходила на театър "Женитба", постановката не ми хареса особено, но играта на актрисата много ми допадна и тогава ми стана интересно.
Много ме радва в сериала !

# 947
Благодаря! Задължително ще я гледам и в театъра.

# 948
Проспах вчерашния епизод.
В крайна сметка Люба приятелка ли се оказа или сестра на Кера?
Кера наистина е жив зян, горката. Толкова да не й е ясно защо при загубване на личната карта, трябва да се издаде напълно нова с нов номер.

# 949
Проспах вчерашния епизод.
В крайна сметка Люба приятелка ли се оказа или сестра на Кера?
Кера наистина е жив зян, горката. Толкова да не й е ясно защо при загубване на личната карта, трябва да се издаде напълно нова с нов номер.

ПрЕателка.

# 950
Мен частта с магиите ме завладя тотално. И вече добри, лоши ще гледам от - до! Всичко ми харесва!😂
[/quote
Ако го гледаш на нова плей, ще можеш и рецептите да си свали, и да ги тестваш.
Ако проработи свиркай, че кандидати бол и списъка дълъг Smiling Imp] Stuck Out Tongue Closed Eyes

Работи. Но тази, шаманката, ми подсказа нови. И най - вече бързодействащи!

Жаки е единствената, дето играе отлично. И не ме дразни. И е симпатична.
Някой знае ли името?
Може би коментирахте, но не ми чете назад.

И аз мен Жаки е прекрасна!
И е много хубава, и чаровна, и стои чудесно на екран .

Шаманската ми е другата любимка....страхотно попадение!
 Абе Люба е сестраааа на Кера

# 951
Сега я погледнах играла е и в "Женени с деца" - Сиси, дъщерята. Определено с черна коса ѝ отива повече.

Тук е разкошна:

# 952
  • София
Коя нормална жена ще си зареже семейството и комфорта, и ще хукне на гурбет в чужбина. Разбирам да са опряли до пари, ама не. Колкото до великата кариера, хаха. Тя у нас би имала по-голям шанс за реализация с талантливи гимнастички, отколкото там. И то при все, че мъжът й на тепсия й поднесе всичко нужно, за да се изявявя като треньор.
Но както стана ясно, май не кариерата я влече към Канада.

И на мен Плачков ми е безумно неприятен в сериала, че и извън него.

София Маринкова е радост за окото. Хубава млада жена, а и ролята й пасва идеално. На фона на всички останали е като глътка чист въздух.

# 953
  • София
Ама нали Калоян подари на Анелия школа ?
Т.е не е  искал да стои вкъщи, а да съчетава кариерата си с домашното огнище .
Мхм, затова се надявам на сценаристите да им е хрумнала друга причина за нейната абдикация....например канадска гимнастичка
E тва нямаше да ми мине през главата - влюбена в гимнастичка.... сега започна да ме човърка дали наистина не е така.Thinking

# 954
  • тук, на мястото си
Подозирам, че Анелия лъже за отбора по художествена гимнастика. Тя просто отива в Канада да стане дървосекач и Калоян тука много рев ще изреве и Кера ще го утеши. Тя и Лора ще утеши, че то и двечките добре държат чашите.

# 955
  • София (Възраждане)
Къде са го давали този български вариант на "Женени с деца"? Много ли е тъп, или си струва да потърси човек записи?

# 956
Къде са го давали този български вариант на "Женени с деца"? Много ли е тъп, или си струва да потърси човек записи?

Във  videoclip го има. Ама много е тъп.

Сега догледах последната серия. Драматичен край....тц, тц. Колко пък я желаят Кера...ами няма вид на дама със силна женска енергия, нещо не са избрали правилно героинята. Не внушава това, което им е било като идея.
И и мъртвия как чинно си държи свеща под муцунката......хехеххехехе

Обаче музиката в началото и в края много ми харесва.

# 957
Коя нормална жена ще си зареже семейството и комфорта, и ще хукне на гурбет в чужбина.

Коя майка си зарязва двете деца ей така? И защо ъобще се върна като пак заминава.
И все ми е на ума, че ще те поканят за толкова важна позиция и няма веднага да се обадиш на мъжът ти да се похвалиш ( ако наистина го обичаш)

# 958
По нова, как къде и ми е дъното на дъната в бг сериалите, само Домашен арест може да се мери с него 🤣

# 959
  • burgas
Какъв СМС получи Анелия в края на филма ,пропуснах момента?

Общи условия

Активация на акаунт