Пътят на честта

• 62 030
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив
Абе, пресолена е манджата, то е ясно на всички, ама има попадения сериалът, има и свежи моменти, аз изгледах до 10 епизод всички почти накуп, скоро ще започна да го следя по телевизията. Не знам дали заради това или, защото докато гледам не се занимавам с друго, но нямам проблем с разбирането на историята, с връзките между героите, кой какъв е и т.н. Всяка серия ме кара да пусна следващата (поне докато имам такава опция), което означава че поддържа интереса ми. Не ме дразнят актьорите, само Силвия Петкова малко Flushed Не съм гледала Ивайло Захариев в другите роли, за които говорите, тук ми харесва.
Не съм чела темата докрай, довечера може би ще наваксам, та да съм в час. Епизод 12 ли следва тази вечер?

# 931
Мен частта с магиите ме завладя тотално. И вече добри, лоши ще гледам от - до! Всичко ми харесва!😂

# 932
Люба не я мислете. Мама и тата от село са продали нивите и сега се шири.

# 933
На Люба родителите също са починали двете с Кера са живяли в пансион.

# 934
Е, значи, тя си е продала нивите.

# 935
Ама не са ли сестри?
Къде съм бляла.
Шаманката ме кефи.

# 936
  • тук, на мястото си
Аз че съм голяма бяла птица е ясно,  ама не ми е ясно тази Люба какво работи и как така назначи от днес за утре Кера, че чак ръка и целува. Какво ще работи Кера също не разбрах.
После и друго - защо са тези истерии на  глезла сякаш майка и заминава за Марс и няма да я види. Нали за една година отива, какъв е проблема, голяма работа.

# 937
На Калоян е главна асистентка , нали така е сега модерно да се казва на секретарката. И явно той я има за дясна ръка един вид.

# 938
  • тук, на мястото си
Ааа- ха! Не съм виждала Калоян да работи и затова не му знам секретарката. Grinning
BaDBluEeYeS,  благодаря! Flowers Hibiscus

# 939
А защо не я сложи веднага на тази длъжност, която ще заема сега, а трябваше да се пробва сама по Агенциите и градска мобилност ?

Или е за да  има драма,!?!!

Ама май сама си отговорих всъщност .

# 940
И аз си задавах същия въпрос още от самото начало Simple Smile когато Калоян ѝ възложи да търси персонал.

# 941
Силвия Петкова наистина с всяка серия по- зле се представя.
Вместо да влезне в ролята, да се натъкми по-удобно в героинията си, тя по-голямо дърво го играе.

Този, дето играеше Левски...не мога да го гледам! Май досега не ми се е случвало такова нещо, но направо ми се повдига като се яви, има нещо в изражението му, в напъните му да го играе тежко, което страхотно ме дразни. И устата му.....бляяххг Аз често не гледам той като се появи , превъртам мъничко 😎

Драмата със заминаващата Анелия се надявам да се разгърне, например тя да си има любов в Канада или поне да се окаже влюбена в жена...
В 21 век е смехотворно семейство да се разваля, заради една година работа в Канада. Ако мъжът беше заминал , нямаше да е драма, нали? А и са богаташи , няколкото билета до Канада  няма да ги разорят•
Малко сексистко ми идва на мен това да се очаква от Анелия да си стои вкъщи и само да забърсва повръщаното от порастващите си деца...все пак мъжът й  като я е взимал, е бил наясно , че тя гради кариера...Нормално е да се възползва от възможностите, които й се дават, но все ме дърпа, че се е влюбила в някоя гимнастичка 😇

Тук май се носи подозрението, че Калоян и Кера ( защо, защооо Кера?!?) ще се залюбят, а ?

# 942
Ама нали Калоян подари на Анелия школа ?
Т.е не е  искал да стои вкъщи, а да съчетава кариерата си с домашното огнище .

# 943
.
Очаквах Симонка ли, как беше, да се направи на папие-маше с брашно и вода и да има някаква комична сцена. Все си мислех, че при такъв сюжет сценаристите вероятно си падат майтапчии, но май ще трябва да преглътна, че са се взели съвсем на сериозно.
Това брашънце, разредено с вода, беше в супер луксозно червено стъклено шишенце, наподобяващо парфюм от не повече от 50 мл. Няма как да стане папие-маше, даже подозирам, че едва ли е успяла да се намокри цялата....

Скрит текст:
Шишенцето ми напомни еликсира за вечна младост от филма "Смъртта ѝ отива", гледах го съвсем скоро Simple Smile

# 944
Ама нали Калоян подари на Анелия школа ?
Т.е не е  искал да стои вкъщи, а да съчетава кариерата си с домашното огнище .
Мхм, затова се надявам на сценаристите да им е хрумнала друга причина за нейната абдикация....например канадска гимнастичка

Общи условия

Активация на акаунт