Пътят на честта

• 62 055
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Да, тя го изцоца, а дори не се налагаше да я носят. Трябваше да е мъртво пияна, но стана ясно, че не трябва да придиряме много-много на сериала. Гледаме, смеем се и се опитваме да не се дразним на детайлите.

# 886
Тя на баща си се е метнала. Той порка цяла вечер после като няма нищо ходи да гребе на Панчарево 🤣
Тази пък сцена с гребането на Панчарево кому беше нужна? Все си мислех, че някой труп ще изплува😃

# 887
Сцената с гребането беше своего рода лирическо отклонение. Докато нея я отвлича таксиджия-гнусар, за да я бодне, наш Калоянча със все сили гребе ли, гребе към нея. ( без да осъзнава, че течението го е носило именно към нея). Въздъххх...
Очаквах Симонка ли, как беше, да се направи на папие-маше с брашно и вода и да има някаква комична сцена. Все си мислех, че при такъв сюжет сценаристите вероятно си падат майтапчии, но май ще трябва да преглътна, че са се взели съвсем на сериозно.

# 888
# 889
Не се ли издава по постоянен адрес ЛК и ШК?
Не заедно. Първо личната карта, а после книжката. За издаване на книжка трябва да се представи лична карта. Затова първо се издава тя, а после се подават документи за книжката. Документите се издават един след друг, не може заедно. Абе процедури, ко да прайш. Wink

Пп Иначе, да, по постоянен адрес се издават. И аз така знам.

А Кера не знам къде ще ги вади тия документи.

# 890
# 891
Реших тази седмица да не гледам серияла,но от хубавите коментари разбрах какво е станало.Само още не мога да осмисля смисъла на заглавието.Една женица Кера,която се щурка като от 19 век попанала в София като че ли е Ню Йорк.Богаташи със престъпни милиони.Как няма едно семейство или човек забогатял с ум и честен труд.Американската мечта.Нали сега сме на тази вълна Америка и т.н.

# 892
Смисълът на заглавието е да се доближи максимално до сапун жанра , аз така го приемам 🤣

# 893
Единствено поведението на Станимир, Дичо и Ина загатва за нормални взаимоотношения и чест.

# 894
Любеното жилище огромно бе. Млада сама жена от провинцията, с мезонет на последен етаж в София, предполагам в хубав квартал, кухнята ѝ по-голяма от един средностатически хол. А работи секретарка доколкото разбрах.

# 895
Опаааа, да си дойдем на думата .

Waiting for you.

# 896
Хайдеееее изгоре 🤣🤣🤣

# 897
Кера как ще започне работа без никакви документи? Или тя вече си е взела новите 🤣

# 898
Кера как ще започне работа без никакви документи? Или тя вече си е взела новите 🤣
Е, тя с връзки, мила родна действателност Simple Smile))
И на мен ми направи впечатление апартамента за сама жена.

Ще си дойдем на думата за друг мъж. Напусна децата си, едното дори не я изпрати , а един смс успя да я усмихне.

# 899
  • София
Сигурно канадските гимнастички й пращат смс-а. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт