Пътят на честта

• 62 066
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 840
Ааа, на мен и Хотел България ми харесваше 😳
Вече е ясно що съм в тази тема 😌

# 841
  • Viena
Дайте да направим класация или тема, за бг.филми и сериали..., че тук са много чувствителни и ще ни изтрият. 😂

# 842
Айде, почна вечерното шоу на Кераца или Селинджър ин дъ Биг ситЕ

# 843
  • Далечният изток
То в София нали има едно районно, та там е Керанка.

# 844
Каквото значеше това, че не може да си извади нова шофьорска книжка? Една ли е до живот и ако я затрие край.

Имам чувството, че накрая Бонка ще вземе да я забремени Симона. Такъв зор за внуци... 🙄

Опаа, има някой дългокоска.

# 845
Жаки май викна,поне в промото говореше с нея и тя дори я пита дали няма друг мъж.

# 846
# 847
Ами мани ти книжка, ами в Царево creme de la creme на България има топ районно. В София киселяци на счупени бюра..

# 848
Боби Турбото е каратист, как не му игра един прав в муцуната на Калоянчо?
Кера и Анелия явно са все жертви в името на семейството и явно това е свързащото, и евентуално ще се хареса на Калоян...

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 22:35 от Анонимен

# 849
Ох, дразни много тази Анелия, за Кера да не говорим... Rolling Eyes

# 850
В тоя филм всичко се оправя с алкохол - от домашна ракия до малц от 10 хил.

# 851
Е, кво пък толкова Анелия да поеме отбора на Канада за една година. Голяма драма..

# 852
Май Кера ще я цанят за детегледачка на канадските деца. Че момчетата са на близка възраст, ще си паснат. Дървото пред входа ще я оцени колко е всеотдайна, някой път ще им сготви, ама една притеснена  такава, да не им пречи, постепенно ще хареса заместничката на канадката и хоп!

# 853
Вечният рефрен за родоостъпника и как щастието е при семейството в България. И колко рожденни дни ще пропусне за една година точно? 😆

"Сестрите" нямат вечер без вино обаче.

# 854
То пък така се зарязват точно такъв мъж и две деца заради кариера в чужбина..хайде де, малко повече да се бяха постарали с оправданието поне.

Общи условия

Активация на акаунт