Пътят на честта

• 62 061
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 870
По нататък филмът ще придобие други нюанси. Това прочетох някъде из ФБ:
" Викат те за гангстер и убиец и изведнъж започваш да чукаш всичко живо... "

# 871
  • София
По нататък филмът ще придобие други нюанси. Това прочетох някъде из ФБ:
" Викат те за гангстер и убиец и изведнъж започваш да чукаш всичко живо... "
Совите не са това, което са и си мамата напрао Wink

# 872
  • ENGLAND
Аз го гледам като фон, но много ме дразни това прекъсване по средата на разговора, дават нещо друго, пак го прекъсват и се връщат на предишното, един цял разговор нямат.

# 873
Аз се притеснявам дали ще платят на Боби малца и маратонките..

# 874
Наистина ли има толкова скъпо уиски?

# 875
И много повече.

# 876
И по-скъпо има Simple Smile

Колкото до шофьорската книжка. Може би имаха предвид, че докато не си получи новата лична карта, няма как да й издадат и нова книжка. Първо се сменя ЛК, и тогава книжката.

# 877
При мен работата стана - толкова е тъп филма, че чак интересен ми стана. Без майтап. Днес изгледах на запис 10 - ти епизод и ми се искаше да има качен поне още един епизод. Божеее, какво направиха с мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 878
Не се ли издава по постоянен адрес ЛК и ШК?

# 879
  • София
Тия деца изпоркаха почти цяла бутилка 40 годишен малц, а видимо нищо им нямаше, даже момчето си беше съвсем окей. Щерката на Калоян екстра носи на пиене, едно нормално дете щеше да се натрови.

# 880
Да, преиграха там и то брутално.

# 881
Тя на баща си се е метнала. Той порка цяла вечер после като няма нищо ходи да гребе на Панчарево 🤣

# 882
То това от 10 бона не е като обикновеното уиски, все пак 😃

# 883
При мен работата стана - толкова е тъп филма, че чак интересен ми стана. Без майтап. Днес изгледах на запис 10 - ти епизод и ми се искаше да има качен поне още един епизод. Божеее, какво направиха с мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

Хах...и при мен така се получи.
Аз гледам в Новаплей и първия ден изгледах 5 серии..
А е елементарен, няма нещо, което да ме вдъхновява, прости диалози, нескопосана актьорска игра ( Люба и Жаси ги изключам, те според мен, играят добре, както и врачката)
  абе слаба работа е  този сериал.

# 884
  • София
Тия деца изпоркаха почти цяла бутилка 40 годишен малц, а видимо нищо им нямаше, даже момчето си беше съвсем окей. Щерката на Калоян екстра носи на пиене, едно нормално дете щеше да се натрови.
Moмчето когато опита уискито се намръщи не му хареса, та май девойката го е изцоцала Wink

Общи условия

Активация на акаунт