Пътят на честта

• 62 126
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 810
Дааа, косата е ужасна Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 19:10 от Little heart

# 811
Интересно ми е дали се вторачвате в подобни подробности когато гледате чужди сериали:)

# 812
Вчера по едно време имаше някакви чупки по косата. Напредва.

# 813
Човек се вглежда във външен вид и други щуротии когато сюжетът куца и е безинтересно,чудиш се за какво да се хванеш Simple Smile

# 814
Интересно ми е дали се вторачвате в подобни подробности когато гледате чужди сериали:)
Да между другото, затова и почти не гледам сериали. 😁 И друго има, че чуждите ги гледам като човек непознаващ бита и културата им, докато тукашните са ми ясни. Лесно биха ме излъгали какво е да търсиш работа и училище в Чикаго, но в София не минава. Родните сценаристи са го обърнали на художествена измислица, без изобщо да се замисля за действителността. Че е филм, а не реалът е ясно, ама все пак и жанрът не е фентъзи такива небивалици да поднасят. Ако изскочи от някъде дракон ще се съглася. 😁

# 815

Вторачвам се. Тази жена си търси работа, трябва да изглежда добре. Трябва да вдъхне доверие на директора на училището. Небрежна жена, небрежна майка. Такава е асоциацията.

# 816
Задължително се вторачвам.

# 817
В турските и американските сериали обикновенно актрисите, а и актьорите, са с перфектен външен вид... няма и едно косъмче, което да не е на място

# 818
Е, такава си й е косата, играе обикновена жена, така че не очаквам винаги да е с прическа. И в началото имаше чупки в косата.

# 819
Според мен тези пари ,които са похарчили като разноски за серияла и приходите,които са получили да бяха дали тези пари за болни деца или някоя добра кауза,а не да правят зрителя пълен лумпен.

# 820
  • Viena
Дали има по-тъп български сериал? 😁

# 821
Да, "Домашен арест".

# 822
Полицаите от края на града. Въобще Магърдич сам със себе си се състезава. 😁

# 823
"Забранена любов" води моето първенство за тъп сериал Grinning И то щото не съм гледала Полицаите и този не гледам(да ме пита човек какво диря тук,но казах-забавни сте Simple Smile)

# 824
Нйкой да не отваря дума за полицаите! Егати простотията беше, че и на повторенията му попаднах.

Общи условия

Активация на акаунт