СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 8

• 34 832
  • 567
  •   1
Отговори
# 270
Дес, защо са ти слагали катетър, ти нали роди нормално? Аз също усещам някакви спазми, но като ходя по голяма нужда, направо ме прерязва корема. Това ми се е случвало преди по време на цикъл, та се надявам скоро да отмине.

Малката от вчера е с колики и взехме Киликинд по предписание от педиатърката. Но днес не е ходила по голяма нужда, дали е от капките?

Вашите бебчета колко време са пропускали най-много?

# 271
Изпишкаха ме два пъти на масата. Не знам..... Боли, но няма бактерии

# 272
Мамита, днес в 16:40 по естествен път се появи малката Дара. Наистина е много яко да си видиш детенцето! На всички очакващи мами пожелавам успех♥

# 273
Не ми пари, но ме боли като пишкам. Получавам някакъв спазъм сякаш. Пусках урина - чиста е. Явно е от катетъра. Или поне се нядвам да е от него и скоро да мине. Болежките ми идват в повече
Аз съм секцио и също имах такъв спазъм като уринирам, особено накрая, но мина. Май наистина е от катетърс или нещо там се намества след раждането.

# 274
Добро утро, споделете какви електрически помпи ползвате и доволни ли сте

# 275
Аз си използвам ръчната помпа на Авент. Пробвах с електрическата на Медела и нещо не постигнах същия резултат.

# 276
И аз съм с ръчната на Авент - вече ми се налага да се изцеждам 1 път на ден( не след всяко хранене) и върши перфектна работа.

# 277
Медела Swing ползвам много съм доволна.

# 278
Здравейте, да се похвалим и ние с нашето мъниче Елеонора - роди се на 16ти септември, 10 дена преди термина. На 15ти сутринта ми падна част от тапата и скоро след това започнаха контракциите, които станаха редовни рано сутринта на 16ти и пътуването до болницата беше голяма лудница заради първия учебен ден. Родих нормално, без упойка, признавам си болеше доста, но упражненията за дишане помогнаха много и бебчето се роди много бързичко като за първо детенце, но и тя беше дребничка - 2800 и 48см. Много е сладка и е голяма радост за мама и тати Grinning. Пожелавам на останалите бъдещи майчета леко и безпроблемно раждане и здрави и усмихнати дечица Blush

# 279
Честито нови мамчета! Пожелавам ви здрави и спокойни бебчета! Да попитам мамите с момчета какви памперси използвате? Ние сме с единичка Pampers Premium Care и доста често се опикава на кръстчето. Сега взехме двойка, но не прилепват плътно. Чудя се какво да правя, защото с това постоянно преобличане.
Някой беше споменал, че като пишка му пари... И аз съм така. Оказа се цистит. Disappointed Relieved

Моя юнак е със същите памперси и на всяко хранене се преобличаме. Опикава  се до ушите и дрехите му са мокри.

# 280
Момичета, червеният цвят на лохиите колко продължи при вас? 9ти ден ми е, още си е кърваво, а уж трябва да станат кафяви след първите 5-6 дни. Също бихте ли споделили дали лохиите имат мирис? Усещам някакъв. Не е зловонен, но определено си имат някаква миризма.

# 281
Момичета, червеният цвят на лохиите колко продължи при вас? 9ти ден ми е, още си е кърваво, а уж трябва да станат кафяви след първите 5-6 дни. Също бихте ли споделили дали лохиите имат мирис? Усещам някакъв. Не е зловонен, но определено си имат някаква миризма.

На мен ми спря кървенето. 12 ден след раждане съм. Да имат специфичен мирис и аз го забелязах

# 282
Ама спряха лохиите изцяло или само цветът се промени? Идеята ми е, че още цветът е на бистра кръв, а вече уж трябвало да са станали кафяви.

# 283
Ама спряха лохиите изцяло или само цветът се промени? Идеята ми е, че още цветът е на бистра кръв, а вече уж трябвало да са станали кафяви.

Ами от вчера си ми е чиста превръзката. Слагам постоянно за всеки случай, но няма нищо. Докторката каза че до 20 дни след раждането трябва да спре кървенето, в редки случаи може и до 40 дни до продължи. Каза и че мириса е нормален

# 284
Относно лохиите, при мен ту цял ден няма нищо, ту е кафяво зацапване, ту бистра кръв. 12 ден след секцио съм.

Общи условия

Активация на акаунт