Лечение на псориазис 7

• 45 985
  • 395
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Хич не ми се връзва нещо червата да са слабото място на хората с псориазис..
Една от теориите за причината за псориазис са пропускливите черва. Всички знаем, че антибиотиците убиват полезните бактерии в червата, а 80% от имунните клетки са точно там. Слаба чревна флора-слаба имунна система, най-общо казано. Кое ви учудва?

# 76
Червата ми са си предполагам съвсем наред, нямам проблеми с тях, имунната ми система е добра също .Не помня някога да съм боледувала сериозно, временни неразположения когато е имало грипно нашествие, за последно мисля преди 14 години бях по сериозно болна , и това е единственния ми път в живота, някакъв вирус ме беше хванал и ме измъчи.

# 77
  • София
По принцип хората с автоимунно заболявания не е казано, че имат слаба имунна система, а че не им работи правилно имунната система /може би не се изразих правилно в предишния пост/. Аз също съм с автоимунно и боледувам рядко, но това не изключва факта, че някъде, нещо по веригата се е прекъснало и е довело до такова хронично заболяване.

# 78
  • София
Някой беше дал тук рецептата с лимон.
Всяка сутрин по един изцеден лимон, разбъркан с ч.лъж.сода и се пие. Така не помня, месец или 2.
При мм се изчисти, няколко месеца по-късно пак се появи.

# 79
  • гр. Костинброд
Здравейте,
Някой подлагал ли се е на биологичното лечение със Стелара? Имате ли отзиви? Ще съм много благодарна ако може да ми дадете повече информация.

# 80
Ето я темата ни във фейса ,там има отговори на доста въпроси
 https://www.facebook.com/profile.php?id=1406563406225157&ref=br_rs

# 81
  • гр. Костинброд
Благодаря присъединих се Simple Smile все пак ако някой от форума може да сподели допълнителна информация ще съм благодарна. Баща ми най-вероятно ще започне такова лечение и искам да се информирам предварително

Ето я темата ни във фейса ,там има отговори на доста въпроси
 https://www.facebook.com/profile.php?id=1406563406225157&ref=br_rs

# 82
Здравейте,
Някой ползвал ли е Канадерм Атопос крем за атопични екземи и псориазис?
Бихте ли споделили, ако имате впечатления?
Кремът е чешки и съдържа конопено масло, торф, арника, пантенол.

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 07:36 от AnMary

# 83
Два милиона  регистрирани с псориазис в Германия. Работи се изключително много върху патогенезата на болестта и то на най ниско молекулярно ниво.
Швабите не си поплюват в употребата на кортикостероиди, метотрексат и биологични лекарства, но го правят изключително контролирано.Споменавала съм и преди в темата, лично на мен единственното нещо което ми е помогнало през всичките тия 40 и повече години, вече не знам и колко са наистина откакто я нося тази болест е кортикостероида.Имам в предвид изчистиха се плаките и не последва рецидив, тогава бях в Германия, и трябва да се има че бяха третирани само определени новообразувания на определено място.Останалите стари плаки не бяха третирани .
Германците отричат екстремните диети,червеното месо, тлъстите меса, жълтъците и слънчогледовото олио.
Единодушни са относно ползите от приема на Omega 3 мастни киселини, витамин D3 и Рибено масло.Относно начина на хранене - нямат единни препоръки, поради строго индивидуалната непоносимост най често към глутена, становището е че полезното за едни може да се окаже ако не вредно то без ефект при други.

# 84
То ако прехвалените им лекарства действаха, нямаше да има повече болни. Или щяха да са значително редуцирани... Ама дано се светнат все някога, че това НЕ е кожно заболяване, и че туширайки само симптомите, правят едно голямо НИЩО.

# 85
Макар и данните да не са актуализирани : Норвегия 12% от населението засегнати....

# 86
Стреса също влияе сериозно, поне при мен..

# 87
Вече  почти месец ударна терапия с двойни дози витамин D3 , течен.... без видим и осезаем ефект Angry Пролетта на 2019 имах петно колкото монета от 2 лева на десния крак, след курс с L-Carnitine и Ultra Omega 3 изчезна.Не мога обаче да съм напълно сигурна дали е от тях или от слънчевите бани които започнах да правя на терасата а и лятото дойде. Сега се появи отново Simple Smile

# 88
    Някой може ли да каже къде мога да намеря Неотигазон,казват , че в Турция или ю
    Гърция се намира.
Вече  почти месец ударна терапия с двойни дози витамин D3 , течен.... без видим и осезаем ефект Angry Пролетта на 2019 имах петно колкото монета от 2 лева на десния крак, след курс с L-Carnitine и Ultra Omega 3 изчезна.Не мога обаче да съм напълно сигурна дали е от тях или от слънчевите бани които започнах да правя на терасата а и лятото дойде. Сега се появи отново Simple Smile

# 89
  • на острова на мечтите
Аз пробвам с соев лицитин, сок от алое и "златно" мляко с куркума. Още е рано за сериозни ризултати, но  ми се струва, че има леко подобрение.
На мен слънцето въобще не ми влияе. При положение, че тук слънце има 300 дни в годината. Даже ми се струва, че се обострят плаките.

Общи условия

Активация на акаунт