Лечение на псориазис 7

• 46 025
  • 395
  •   2
Отговори
# 105
  • София
Здравейте!
Някой да е чувал или използвал dermolios  ? Ако има такива нека споделят.

http://bg-bioportal.com/dermolios/

# 106
Здравейте!

Аз лично за пръв път чувам...иначе ето цитат от сайта:
"Подготвили сме списък с резултатите и ефектите от употребата на олио Dermolios, които могат да бъдат открити и във форум БГ Мама. Ето какво споделят клиентите в своите мнения, отзиви и коментари."
Thinking

# 107
  • София
Аз ще го пробвам. ММ му попаднала рекламата и решил да ми го поръча. Малко се ядосах, защото не вярвам на нищо предлагано по тоя начин. Видях, че го предлагат по същия начин в други страни. Състава му е масла. От понеделник почвам и АИП най вече заради артрита.

# 108
  • София
Здравейте!

Аз лично за пръв път чувам...иначе ето цитат от сайта:
"Подготвили сме списък с резултатите и ефектите от употребата на олио Dermolios, които могат да бъдат открити и във форум БГ Мама. Ето какво споделят клиентите в своите мнения, отзиви и коментари."
Thinking

Аз също го видях това за форума. С търсачката пробвах какви ли не варианти, но никъде нищо не открих като информация, затова после писах.

rozibozi пиши после.

# 109

Добър ден,първо искам да попитам дали правилно съм се насочила , че това е псориазис.
От три месеца не е заздравявало напълно това чудо,постоянно нацепване и лющене на кожата,като едно петънце,което сякаш последната седмица нараства,боли ,сърби,червено е после се пооправя,но не напълно.
Да допълня.че една година подред всеки месец излизаше същото нещо на дясната ръка,но на средния пръст,забременях и всичко утихна,но веднага след раждането се появи това и от тогава не е зараствало вече три месеца.
Да допълня,че майка ми страда от нещо подобно , разбрах,че е наследствено.
Записала съм час за преглед при дерматолог други ден в Он клиник при д-р Нешков,но тъй като нямам поставена диагноза,ако някой може да изкаже мнения ще бъда много благодарна.Прочетох за доктора в интернет,но нямам наблюдения,някой бил ли е на преглед там?
Лек ден !

# 110
  • София
Ходили сме при Нешков още в зората на онклиник. Поспорихме. Естествено, изписа техните продукти и си тръгнахме. Ефект нямаше при мм. Но при Вас може да има. Само че докторите там са, как да се изразя меко...дистрибутори. Не изписват друго, освен техните.

# 111
Това е най-ужасно на всичко днес лекарите станаха търговци,влизаш при тях като в магазина , ценоразписа и това е всички те гледат в джоба и искат да те изръсят здраво , особенно ако им се хванеш.Единственото , което ми допадна е , че са растителни продукти , кал от мъртво море и т.н. , а аз кърмя бебче и искам час по скоро да успокоя нещата,ако може с нещо което не е лекарство още по-добре.Благодаря ви,Спокойна,за бързия отговор.
Мъжът ви сега по-добре ли е и ако да с какво се е лекувал след продуктите на Он клиник?

# 112
  • София
Не смея да се похваля. Почти няма, а беше около 80% заета кожа.
Едва ли има нещо, което да не е пробвал. Плюс диети, плюс иглотерапия...
Солената вода на средиземноморието, в комбинация със слънце. А последната година съм доволна от хомеопатката му.

# 113
  • на острова на мечтите
В момента се мажа с масло от зелено кафе. От съвсем скоро и имам видимо подобрение. Пих и "златно" мляко (с куркума), така че не знам със сигурност дали резултатът е в последствие от кафееното масло, или от куркумата. Но понеже са неагресивни и без химични съставки продукти, споделям. Исках да направя по-дълго наблюдение,защото прилагам тези продукти от съвсем скоро, от около месец, но заради Mamma.Maria пиша сега.

# 114
  • Sofia
На коя фирма е маслото от зелено кафе ?

# 115
Mamma Maria, да, това е псориазис. Аз имах години наред точно тази форма на псориазис, как болеше не искам да си спомням. Особено се влошаваше през зимата.

# 116
Добър вечер,днес бях на преглед в дерматологията на ВМА , прегледаха ме и доктора каза,че това е екзема хронична,изписа стероиден мехлем , който не мисля да използвам,тъй като кърмя въпреки,че той ме убеди , че няма проблем и крем за ръце , който има бариерна защита.
Ами това е то ще видим,ще търсим и друго мнение.

# 117
  • на острова на мечтите
На коя фирма е маслото от зелено кафе ?
не знам, но ще погледна. От  Амазон го взех. Гледах му характеристиките в сайта:зелено арабика студено пресовано. Ето снимка.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 23:36 от danilu

# 118
  • Sofia
Днес ми казаха , че в Германия ползвали това .
https://www.boots.com/epaderm-ointment-500g-10129460

# 119
Здравейте,

Връщам се в темата след 4 месечно, за съжаление, НЕуспешно хомеопатично лечение (класическа хомеопатия), при доста известна хомеопатка.
Наясно бях, че за 4 месеца няма да се излекувам, но се надявах да видя някакъв резултат или подобрение.
Беше ми забранено да ям адски много неща, и истината е, че всъщност откакто започнах лечението се чувствам физически и психически по-зле.
По принцип съм анемична и ограничаването на толкова много храни докара организма ми в състояние, в което нямаше от къде да ди набавя необходимите вещества.
Доста съм разочарована, не знам вече към кого/какво да се обърна.
Мисля си да посетя Петко от аптеки Хера. Някой ходил ли е при него с такъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт