Коледни подаръци 2019-2020

• 50 426
  • 408
  •   1
Отговори
# 120
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Момичета,водоструйката ще е подарък за ММ , да си мие колата.Отдавна се е наканил да си купи.Дано не ме изпревари.

# 121
  • Пловдив
Първият подарък е поръчан - фитнес гривна Mi band 4 за половинката.
На дъщеря си (6 годишна) ще вземем  Чук и Гек - миналата година пролетта бяхме на планина и се вози на такава Simple Smile От тогава и е мечта и не е спряла, да пита, ще ѝ купим ли Simple Smile За детската градина още не знам - чакам да изкарат списъците кой какво си е поръчал (там винаги ме изненадва и не смея предварително да взимам нищо).
Синът ми (9 годишен) искаше да си поръчва Киндъл на Дядо Коледа, но му го взехме за рождения ден и тук е голямото чудене... Коледният календар съм решила тази година да е с книги за него, та основната концепция за подарък се измести Laughing Баща им, както обикновено няма никаква идея и разчита на мен, за да измисля Sad
За мен, освен фитнес гривната за имения ден, съм си поръчала и робот за прозорците... Ще видим ще ме огрее ли Grinning
На бабите и дядовците традиционно - календар със снимки на внуците и ръчно изработени картички от тях + за нашите - ваучери за книжарница, за свекърите - одеяло с ръкави за нея и топли пантофи за него.
Племенникът (на 12) ми е също труден... Най-вероятно ще е нещо за къмпингуване + книжка на някой влогър
Сестра ми ще получи също ваучер за книжарница, а зет ми- някоя технологична джаджа (там отговорник е половинката)
Деверът и етървата живеят в чужбина, та ще се разминат с виртуални подаръци, а за племенниците там (на 7 и на 18) ще има пари, с които да си изберат подаръците.

може ли модел на робота за прозорци и малко повече инфо?

# 122
  • Пловдив
Спряла съм се на Alfawise WS-960, заради квадратната му форма, но и на овален няма да се сърдя Simple Smile

# 123
  • Около Костинброд
Племенникът ми (5 годишен) снощи ми каза, че искал дядо Коледа да му донесе някаква колекция жаби - разтягали се и светели. AstonishedБил ги виждал на реклама по телевизията... колко е вярно, не зная, аз не гледам телевизия. Вие да сте чували за реклама на такива жаби-играчки?

# 124
Племенникът ми (5 годишен) снощи ми каза, че искал дядо Коледа да му донесе някаква колекция жаби - разтягали се и светели. AstonishedБил ги виждал на реклама по телевизията... колко е вярно, не зная, аз не гледам телевизия. Вие да сте чували за реклама на такива жаби-играчки?

И аз не им помня името на жабите, но на края на рекламата казват, че се продават по РЕП-овете за вестници и списания, така че проверете там. Цената също я пише в рекламата - май беше 7 лева за брой.

# 125
  • München, Deutschland
Моля ви, дайте снимка на това като разберете какво е, много ме развеселихте с тези жаби. 😃

# 126
В една група във фб също търсеха тея жаби. Бяха пуснали тази снимка 😁 дали е това не знам, не съм гледала рекламата 😊
Скрит текст:

# 127
А какво правят тия жаби ? 🤔

# 128
Здравейте, попаднахте ли на адвент календар с козметика, подходящ за 11-13 госпожица /може и за по-големи, ще преглътнем възрастта/? Мерси.

# 129
Миналата година имаше в DM,  но не детски (а може и да е имало, не съм сигурна).Ето какво открих в един блог

# 130
Здравейте ,следя ви от началото на темата 🥰 До сега не съм се включвала събирам още идеи за сега ,когато ми е готов списъкът с подаръци ще го споделя с вас💕 Вашите идеи са чудесни 😍
Mama_na_nana мисля ,че този на Essence е подходящ за тази възраст
Ето клип ,в който може да видиш какво има в него: https://youtu.be/JHIY9DZ-HQ8https://

# 131
  • софия
Здравейте, попаднахте ли на адвент календар с козметика, подходящ за 11-13 госпожица /може и за по-големи, ще преглътнем възрастта/? Мерси.
В Амазон е пълно.

# 132
Да, разгледах ги - наистина има доста, но ме притеснява вида и цялостта им при пристигането им. Няма да мога да реагирам при спукана тубичка, скъсана кутия или протекла козметика. Ще го мисля още малко. А и дано заредят, този който ми хареса най-много. Мерси.

# 133
  • München, Deutschland
В ДМ в Германия има различни варианти, ако ви устройва поръчка от Германия.

# 134
От каква възраст смятате, че е подходящо да взема на детето адвент календар? Сега е на 3г и 3м, но не знам дали ще му разбере смисъла. Смятам да започна с нещо простичко, като лакомства. Според мен би се зарадвал всеки ден да получава по нещо дребно, докато стане време за истинските подаръци. Вие какви календари смятате да подготвите?

Общи условия

Активация на акаунт