🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 809
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Şampiyon 2.Bölüm

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 16:31 от Emiliya

# 361
Flowers Cherry BlossomФЕМИ* ако Толгахан започне да снима за Netflix*
може и това да стане - двамата партньори в супер екшън ще стане голям Хит..
и двамата са страхотни шофьори,секси мъже и размахват пистолетите като родени каубои..
не казвам че Арас не става, но с Толга във "Вътрешен човек" ги виждах като неудържими..
Hands V

Цитат

Kiss Kiss Heart Eyes

# 362
Екшъъън , адреналин за всички в темата

https://www.youtube.com/watch?v=BkPWsg540pk
Арас го бива с пистолета
ще станат хубави гифчета

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 19:57 от femmi2

# 363
Heart EyesУауу.. страхотни,страхотни,страхотнии-и-и,
гледката е зашеметяваща..и това вадене със замах на пистолета от дънките е..невероятно,
направо ми идва и аз да тръгна като тях ама не знам какво да хвана..благодаря за уникалните
кадри в гифчета..нямам думи!!
Joy Hands Clap

Цитат

Heart Eyes Kissing Heart

# 364
# 365
Да прибавя към колекцията още един красавец с пистолет - Фърат Бюлюкбаши.

И за разнообразие - Кенан - водолазът, търсещ черната перла.

# 366
Емиии , Фърат боксьор и екшън герой с пистолет . Мускули ,бицепси ,като погледне лошооо .

Ева Flowers Hibiscus Нетфликс не съм запозната подробно с продукцията. Доста известен е Каса Дел Пепел - къща от карти . Не е екшън ,исках да го гледам но е доста сезони и не знам има ли ги на бг субтитри .

Една дружка ме подсети ,че Ча първо каза че няма нищо като проект . След дни сам заяви за Нетфликс . Както преди писах не е било лесно и когато са напълно сигурни тогава го обяви .
Албанката трябва да е готова да гледа мъжа си  как размята кадъната и целува страстно.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 23:09 от femmi2

# 367

Ето го отново маминото боксьорче - но тук е много излъскан и шик - снимал е много реклами на ринга. Обича бокса.

И ... Шампионът

# 368
Еми ,защото обича бокса е приел ролята .
Хоби ли му е бокса  ?

Цвети Flowers Sunflower Видя ли Чачо отлетя за Америка . Не пропуска ,всяка година .По задачи и да релаксира на спокойствие.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 00:27 от femmi2

# 369
Flowers Cherry BlossomФЕМИ*  не ме интересува за какво е готова албанската пиявица,
важното е Толга дали е готов да се вихри като Чачо,
 който е добър и с романтиката
 и с еротиката..

ЕМИ* страхотен е Толга като боксьора Фърат..визията му е..уауу-у!!
  Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат

# 370
Феми, намерих интервюто, в което Толга говори за бокса. Пускам го отново цялото.

Толгахан Сайъшман за списание Hürriyet.

Не обичам бокса, но беше очарователно да съм с вас на ринга. От колко време се занимавате с бокс?
- В миналото се занимавах с бокс, по-късно вече от време на време. Напоследък боксът стана много популярен. Имам тази черта, като се отдалечавам от това, което става прекалено популярно.

Защо?
- Не знам, но има такова нещо. Когато се занимавах с  бокс, това беше спорт. Сега се занимават със  споделяне на снимки в Интернет. Когато бях малък, не беше модерно да слушам Müslum Gürses. После стана популярен. Нещо такова. Но аз никога не се отказах от бокса, за себе си все още съм ангажиран.

Боксът е груб спорт?
- Не, за мен нито един спорт не е груб.

Спорт ли е да биеш някого?
- За жените, вероятно не. Но не и когато се възприема като спорт.

Скандален ли сте?
- Не.

Вие се намирате в такава сфера, където има толкова много конкуренти. Кого възприемате като конкурент?
- Никой. Състезавам се само със себе си.

Що за състезание е това?
- Че мога да бъда по-добър, мога да бъда много по-успешен. За да подкрепя това, аз не трябва да нараня своето его. Много е важно да не ставате егоистични. Ако се отървете от арогантността, можете да живеете в мир със семейството и приятелите си.

Какво правите за това?
- Слушам се. Станах по-общителен. Опитвам се да срещна повече хора, да напускам къщата повече, обичам да изследвам нови места. Сега знам какво означава да живея сега, сега оценявам още повече хората, на които мога да се доверя.

И на кого имате доверие?
- На тези, които са близо. По-специално, моето семейство и хората, които виждам като част от семейството ми.

Кога закупихте първата кола?
- На 22 години.

Били ли сте деен/активен в детството си?
- Да, много. Беше глупаво. Понякога просто проявявах такова усилие, какво от това, че не бях способен. Преди няколко години исках да отворя кафене ... И не защото съм твърде активен. А понеже реших, че мога да го направя. Започвате да мислите, че това е лесно, но  животът не е толкова просто нещо.

И какво се случи? Претърпяхте неуспех?
- Разбира се, ако не управлявате бизнеса си, ще се провалите. Според мен човек трябва да направи това, което може и да даде цялата си концентрация на тази работа.

Работил  си в бръснарница, можеш ли да постригваш?
- Не, не мога. Учех, когато работех там. Аз почиствах етажа. Работил съм и като стъклар, тук мога да инсталирам стъкло.

Вършиш ли домашна работа?
- Не, нямам време да се занимавам със своя дом. Затова рядко правя нещо.

И колко дни в седмицата работите?
- 5 дни, другите два дни за други неща.

Други неща? Остава ли ви време?
- Интервюта, понякога отивам във фитнеса. За себе си и за  спорт почти няма време, за да бъда честен. Това е част от нашата работа.

Какво правите, когато успеете да отделите време за себе си?
- Последният път, когато отлетях за Лос Анджелис, прекарах дълго време да ходя по плажа, да чета книги. Защото тук нямам време да чета. Трябва постоянно да изучавам сценария, да запомня 80 страници седмично.

Веднъж казахте, че жените искат да видят силен човек до себе си ...
- Да, но е важно какво се разбира под това. За някои силата се свързва с материални блага, а за други с духовност.

Добре. Каква жена иска мъжът?
- Тази, която ще го направи свой. Която ще му даде спокойствие. Жената, която „пили мозъка“/много говори е най-големият враг на мъжа.

Т.е.  да живеят без комуникация?
- Не, разбира се. Аз съм против жена седнала, сгушена в ъгъла. Ако искате успех или критика, тогава ще го получите само ако вашият партньор бъде до вас.

А какво означава „пили мозъка“?
- Например, клюки. Вечното бърборене по повод и без повод по тъжни теми. Трябва да бъдем по-позитивни. Това важи както за мъжете, така и за жените.

Давате ли отговор на тези, които се отнасят зле с вас?
- Опитвам се да не реагирам по същия начин. Мисля, че съм добър човек, така че защо трябва да стигна до неговото ниво? В миналото  няколко пъти постъпих така, както се отнесоха с мен, а по-късно съжалявах. Сега се опитвам да не го правя.

Превод на руски език от Елнур Макишев
на 19 февруари 2016 г.

# 371
Ева ,Толга го интеренсува жена  му и ще се съобрази .Журналята питаха Ча шаманката ревнува ли го и той отговори че не . Ще видел как е този път .  Нали е актриса , безлична и няма талант но разбира, че това им е част от работата .
Толга дали е готов е друг въпрос .

Еми ,Мерси Flowers Hibiscus
Какво стана рови ли за  събитието с Толга и Хазал за повече инфо .

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 23:11 от femmi2

# 372
Flowers Cherry BlossomФЕМИ*  шаманката и да ревнува по-хубав и верен
в реала няма да я огрее..явно се е заредила с търпение и брои не до 10 ами до 100
 за да продължава Чачо да бъде с нея с години..за кой път заминава сам в Америка
и тя продължава да го чака все едно му е съпруга..
Joy

Hug

# 373
Софи, аз съм убедена, че Толга с удоволствие ще изиграе такива еротични сцени - на него му трябва само една красива, чувствена и освободена партньорка, камера и ... отсъствие на цензура.
    Албанската пиявица няма да може да го спре, каквото и да прави.

Феми, не успях нищо да намеря за Толгахан и Хазал. Ако на теб изпадне нещо - пращай линк.

Şampiyon 3. Bölüm Fragman.2 Sign Clapper

И няколко снимки от новия сериал:

# 374

Общи условия

Активация на акаунт