🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 808
  • 735
  •   1
Отговори
# 375

Flowers Maple LeafХубав и усмихнат ден !! Flowers Fallen Leaf

# 376
Здравейте! Спокоен ден!

"Първият признак на истинската любов у мъжа е липсата на смелост, а у жената - смелостта."
Виктор Юго

# 377
Здравейте, момичета!

Щастлив е онзи, който се събужда сутрин с усмивка...

Слънчев ден, здраве, щастие, любов ... но най вече позитивно мислене. Такъв да бъде денят Ви ...
Спорен, спокоен, цветен и прекрасен!

Цитат
efehansayisman_  Ohh god😭😍🍒❤️🙈 How sweetie😻💎🥰

# 378
Добър да е денят  на всички  Hug
Заповядайте кафе  food010

закуска
Скрит текст:

една статия бг за Ча
За тъмнината го е казвал в отдавнашно интервю
така написали заглавието се едно се обяснил в любов на Дуда  ooooh! Пази Боже !
http://tvnovellas.blogspot.com/2019/09/blog-post_23.html#more
слагам линк и текста да си го имаме

Най-добрият модел на Турция за 2010 г., този артист, който е учил във факултета по горско стопанство и никога не си е представял, че ще стане актьор, е оглавявал и четирите сериала, в които е участвал. И четирите с небивал успех.

Чаатай Улусой, който днес, 23 септември, навършва 29 години, е един от най-обичаните турски актьори в страната си. Никой не си е представял, че съдбата ще го доведе до актьорството, дори самият той: "Бях голям пакостник и хиперактивен. Родителите ми не се тревожеха, докато не започнаха да получават оплаквания от училището и квартала, затова ме записаха във всички видове дейности, за да изразходвам енергията си."

Първо бяха уроци по плуване и баскетбол, после рисуване и китара. "На 15 години стоях на корта и мислех, че бъдещето ми е там", спомня си той. Въпреки това, когато той учи във факултета по горско стопанство, приятелите му го насърчават да се представи на конкурса за най-добър модел в Турция и го печели през 2010 година.
Същата вечер му предлагат да участва в "Огледален свят" и приема. "Беше ми трудно да се адаптирам. Това беше коренна промяна в живота ми", казва той. За щастие е имал подкрепата на своите колеги: "Ако не бяха те, не знам какво бих правил, бях непознат в тази среда.  Развълнувах се, като разбрах, че ще работя с Хазал Кая, възхищавах й се заради "Забраненият плод"." И признава, че от Емир, неговия герой, е научил много, въпреки че смята себе си за "честен, педантичен и чувствителен" като него: "И двамата бяхме на 20 години, но той беше много зрял за възрастта си и действаше спокойно. С това останах. Той винаги ще има специално място в сърцето ми, защото ме направи известен в половината свят."
Вътрешен човек" през 2016 г. ни позволи да го видим в нова светлина, тъй като премина от романтична драма към криминале. През годината, в която продължиха записите, той не се поколеба да се учи от ветерани като Четин Текиндор (Джелял): "Лукс е да се работи с професионалисти от неговия ранг, наблюдавам всяко негово движение. Наистина е безценно да го гледаш да играе, той е учител."

След записите той пътува до САЩ, за да продължи да учи актьорско майсторство и да усъвършенства английския си, защото мечтае да направи международен проект. Връща се година по-късно, съблазнен от идеята да бъде главният герой на "Защитникът", първата турска фантастика на Netflix. Благодарение на нея славата му достигна до невъобразими нива и се превърна в един от най-високо платените актьори в страната си.

Влюбен в работата си, той иска само "да я задържи, без да губи емоцията и уважението". Любопитно е, че тази телевизионна звезда казва, че негов съюзник е тъмнината: "Взех важни решения в нейната компания и те бяха точни и правилни. Мисля, че вътрешната светлина, която води пътя ми, е по-ясна в тъмното."

По повод рождения ден на Чаатай българският му фен клуб му е изпратил подарък - картина, изобразяваща живота му, и 2 папки с пожелания. Всяко едно пожелание е преведено на турски, но умишлено е оставено и оригиналното. Така Чаатай ще се запознае и с нашата азбука . 🙂

има още  , затава сложих линка.

Така е в ОС му тръгва  кариерата . Не е искал да се яви на конкурса .  Важно да попаднеш  на правилното място и хора . Когато разбира ще работи с Хазал Кая казва това сладко и мило момиче от ЗП . Важно е партньорката с нея направиха небивал успех и много хора ги обичат .  

от любимата ми фотосесия Heart Eyes

Сега е в Америка и съм сигурна Ча не е отишъл само на почивка ,където не го дебнат на всяка крачка . Ще се подготвя за проект   . Учителка му е Лора Лавли ,която го харесва . Лайква му снимки ,пише хубави неща .На предни пътувания  бяха на мач на стадион заедно .

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 11:40 от femmi2

# 379
Şampiyon | 3. Bölüm 2. Tanıtımı

Скрит текст:

Феми, благодаря ти за статията, която си ни качила.

# 380

кефи ме тази снимка лепотац беее  Flutter Crazy Crazy Crazy
 Ча е лош не ми сли за нас  Crossing Arms мислехме и се надявахме тази година да ни зарадва с фото за празника ама Не !
То бива спокойствие , какво пречи да  качи снимка  Crossing Arms Crossing Arms
Толкова поздравления получи от колеги и фенове . Ако не изтрезнял още като се събуди  дано се сети .

Цитат

като звяр се бие  в тяло е супер  Crazy

Да падат рокли и задръжкиии , колежката се облажи от Ча и  хлътна по него . Това е  аватнюра за него.  Бързо я разкара.

Искааам и на мен така ми разкопчае роклята  да  целувааа Blush

добър е в сближаването  Mr. Green грозника  така няма да даде на любимата си . Или  не иска да играе , нейн избор .

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 14:15 от femmi2

# 381

Посещавайки Косово за първи път, Толгахан и семейството му имаха специална причина

A SpahiuPOSTUAR NE - 24 септември 2019,13: 26: 21

Вчера бе обявено, че известният актьор Толгахан Сайъшман ще посети Косово за първи път.

След посещението си в Албания миналата година той планира да дойде в Косово и причината е много специална.

Според вестник "Експрес" той ще дойде заедно с Алмеда и малкия Ефехан, за да промотира важен проект.
Актьорът ще проведе пресконференция утре от 11:00 часа, след което ще посети Prizrenin.

Спомнете си, че Толгахан се радва на успеха на най-новия си сериал, „Шампионът“, в част от който участва и неговият син. Това посещение в Косово също е първо за Ефехан.

# 382
Леле ,Еми е това е изненада . Какво ще прави в Косово ,проект ли е намислил или благотворителна цел ?
Как му остава време от изтощителния режим на площадката .

Албанката ще  прай кифленски пози до него ,ще качва снимки в инста

# 383
Феми, нямам идея с каква цел е посещението му в Косово. Ако промотираше проект според мен няма да тръгне със семейството си. По-вероятно е нещо свързано с благотворителност, а може и "Шампион" да рекламира. Загадка, но ще разберем утре. Албанците са бързи с информацията за Толга. Дано има повече снимки и видео - ще преглътна "маймунджилъците" на Алмеда. Пък и мога спокойно да я изрежа. По-важно е да видим маминия красавец - усмихнат и щастлив.

Наистина режимът на Толга е изтощителен - раздава се докрай, не мисли за здравето си. Не мога да разбера тази снимка от сериала ли е. Но няма и да се изненадам да разбера, че е на системи и в същото време продължава със снимките. Не му се случва за първи път. Работохолик и чаровник!

Ето още една статия от албански източник:

След посещението си в Албания Толгахан Сайъшман ще посети Косово.

"Prive.al" пише, че актьорът ще дойде тази сряда, а причината за посещението все още не е известна.
Научава се, че той ще посети Призрен и всички негови фенове ще могат да се срещнат с него.
Припомнете си, че той посети Албания през 2018 г. и танцува вълнуващ танц в предаването “Dancing With The Stars” заедно със своята партньорка Алмеда Абази.

24 септември 2019 г.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 16:40 от Emiliya

# 384
Еми  bouquet Може да е свързано с албанката посещението .  
 Ще се прай на маймуна е ясно и Дуда беше такава на Мави партито  ooooh!
след малко ида с гифчета и снимкиии .
 Вие поне се радвате на любимеца и аз разбира се но Чачи няма жал , егати спокойствието , ще се молим за някоя снимка . Tired Америка ще му видим сянката.

Гифчета от моя приятелка с която си пишем

сърдит , гняв , болка от лъжата .  Ча е бил 20   годишен както пише в статията . Славата го връхлетя , фенките пощуряха . Това харесвам в него че си остана земен човек.  Много искам да ги съберат пак с Хазал и  латанисотите правят акций Може да не същото от преди  вярвам че ще се получи, защато те се допълват.

Алперен и Мелиса Памук са много яки  Heart Eyes харесват ми . Алперен е красавец и се развива като актьор . Новото дизи ще му партнира Айча Туран , която  Чачо размята в Протектора страстно .
https://www.youtube.com/watch?v=UMoGeTn8jGA

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 20:59 от femmi2

# 385
Феми, гифчетата с Чачо и Хазал от "Огледален свят" са много хубави. Благодаря ти! А за другите актьори, които споменаваш не зная нищо, не съм ги гледала, пък и не ме интересуват. Мойто съзнание в момента е заето само с мисъл за Толга и неговите проекти.

Преди години Суна загуби брат си, а Фърат загуби жена си и работата си. Какво ще стане, когато две ранени сърца се срещнат?

И разплакан, и усмихнат - все си е красавец!

# 386
# 387
Еми  ,знам че ти е заето съзнанието с проекта на Толга . Другите актьори ги слагам информативно . Може пък да си харесате някой . Първата любов ръжда не фаща ,на мен е Чачи ,за вас Толга .

Не ползва мрежи ,разбирам го че не иска.
Свикнали сме,  поне на празника си да  сложи едно фото .
Шаманката ще слага дворчето и храсти като се върне  Ча от Америка .

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 21:36 от femmi2

# 388
Феми, Толга също не качва много снимки в Instagram-а си. Добре, че е албанката, която за да печели повече последователи пуска много снимки на маминия хубавец. Пък и много журналисти и фенове го дебнат навсякъде и го снимат непрекъснато. Надявам се сега и от Косово да ни залеят с информация и видео.
    Но Амине съвсем се изгуби - нищо от нея. И рускините се чудят как да поддържат страницата й - от 22.08. не са качвали никаква информация, нито пък снимки. Какво направи Месут с нея, къде я отведе  и защо не се появява - нямам идея.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт