🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 806
  • 735
  •   1
Отговори
# 390

Новини
Известният турски актьор Толгахан Сайъшман (у нас известен като Чънар от поредицата Lale Devri) ни изуми с разкриването на новините, потвърдени в личната му история в Instagram, с което потвърждава пристигането си в  Косово в град Prizereni❗️
Така че пожелаваме на нашия актьор приятна почивка у нас и се надяваме той да се чувства комфортно с нашите услуги, хора и култура💕

Косово

Косово - 2015 г.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 23:08 от Emiliya

# 391

Амине се е отдала на шопинг* Joy

Скрит текст:

# 392
# 393
  • On the sea
Добро утро, момичета!

Като го видях веднага се сетих за темата 😂

Нашето момче какви ли ще ги върши в Косово?
Рускините предполагат, че снимката на Толга от болница е от Шампион, давал кръв за сина си....
Амине вярно се затри някъде, никакви вести за нея в последно време.
За това пък Толгахан се появява активно 😊
Така е не ми остана време да изгледам първи епизод с превод, изоставам....

# 394
Здравейте, момичета!

В живота е хубаво да имаш три неща:
*Смирението да не се чувстваш по-висш от никого;
*Смелостта да се изправиш пред всяка ситуация;
*Мъдростта на тишината."

Спорна сряда!

Семейство Сайъшман пристигна в Косово.
Майката на Алмеда и брат й също са на това пътуване.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 13:24 от Emiliya

# 395
Емиии , направо се разцепих Чааа  се появи благодарение на неговата учителка по инглиш и актьорсксо майсторство в Америка. Тя е публикувала снимки от партито за рождения му ден. Харесва си го него  . Той е верен на шаманката и нема да се облажи учителката .Лелка е той си пада по такива.

кефи се и мен ме кефи  как не му пука от нищо .Всяка година с изключенние на проект празнува в Америка . Родителите дали са ходили при него ?
Много яки снимки , Браво на Лорито че ни зарадва  Party Познах ще има макар и със закъснение . Збавляват се на партито.

Цитат
Поздравление от Лори Лайвли: #cagatayulusoy Я не могу дождаться, чтобы увидеть все, что принесет этот год! Вот за еще лучшее! Я поставила самую симпатичную твою фотографию первой. Happy Birthday
Честити му рождения ден .

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 13:29 от femmi2

# 396
Здравейте! Прекрасен ден!

Не се учудвай, ако днешните ти мечти се сбъднат....
ТИ си достоен за това...!

# 397

Толга, Алмеда  и бебето им пристигнаха в Прищина

K. Xhakupi - 25 септември 2019: 42: 20

Днес много обичаната актриса на албанската общественост Алмеда Абази пристигна в Косово заедно със своя партньор и син.

Както бе обявено по-рано, те са дошли по специална причина.
Толгахан ще насърчи важен проект.

Той ще проведе пресконференция в 11:00 часа, а след Прищина също ще посети Призрен.

"Prive.al" пусна видео на двойката, която току-що пристига в Прищина.
Трябва да изчакаме следващите няколко часа, за да видим какви ще са дейностите на Алмеда и Толгахан в Косово, които са заедно със сина си.

За Ефехан това е първият му път в Косово.

# 398
Добре са отишли,имат причина ,що мъкнат бебето с тях . Може да го оставят на бавачка или роднините .
Като гледам как са го увили студено е .
 Мандахерцат го  навсякъде ,те си знаят най - добре  какво правят.

# 399
Феми, вероятно има причина, за да пътуват с бебето си. Ще видим по-късно, когато пуснат кадри от пресконференцията и срещата с фенове. Благодаря ти за новите снимки с Чачо - голям чаровник е!

Ето и малко нови снимки от "Шампион", а резюмето на 3 епизод ще пусна по-късно.

# 400
Аз, пък да попитам албанката толкова ли много роли има, че я представят като ''много обичаната актриса на албанската общественост Алмеда Абази '' И все с черни дрехи ходи, друг цвят няма ли

# 401
Цеце, аз цитирам албански източници, съвсем нормално е албанците да си я харесват и величаят. А как е облечена Алмеда изобщо не ме интересува (то аз не я и гледам, по-важен е мъжът до нея) А Толга, както обикновено е невероятно стилен. Чакам с нетърпение още снимки!

# 402
Да се радваме на всеки хубав миг, който ни поднася Съдбата

# 403
От срещата с министъра на културата и спорта на Косово.

# 404
Много лъчезарен маминия хубавец

Общи условия

Активация на акаунт