🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 724
  • 735
  •   1
Отговори
# 90

Още веднъж резюмето в превод от турски език, защото много стегнато и точно предава съдържанието на 1 епизод от сериала: Няма да съжалявате - следете историята на Кафкас и неговия син Гюнеш.

Шампион
Фърат Бюлюкбаши, по прякор „Кафкас“, е обещаващ млад боксьор и животът му идва при него. Кафкас, който има шанса да излезе с непобедимия шампион на ринга, не знае, че е навлязъл в най-мрачния период от живота си, а не на ринга. Въпреки че печели мача срещу  противника си на ринга, той губи мача срещу живота.
Неволно причинявайки смъртта на опонента си, Кафкас спечели шампионския пояс, но загуби името си, мечтите си, смелостта си, любовта си към професията и бременната си съпруга същата вечер. На раменете му се стоварва тежестта на разкаянието и остава с новородения си син Гюнеш на ръце. Когато Гюнеш става на 7 години, съдбата го тласка отново към  ринга. Освен това този кръг е много по-голям от мачовете, които познава, и този път мачът е много по-труден, отколкото са свикнали.
Синът му Гюнеш, единствената му опора, е наследил безмилостна болест от майка си. На ринга на живота Фърат излиза, за да поддържа сина си жив, най-големият му дефицит е угризението. Животът поразява Кафкас толкова бързо и безпощадно, колкото никой друг противник не може да го направи, за да му отнеме сина. Неговото минало, разкаяние, отчаяние разтърсват Кафкас повече от нанесените юмруци. Има само един пазач срещу ударите на живота: любовта му към Гюнеш и решимостта му да го поддържа жив. Кафкас, които загуби мача си с живота преди 5 години, няма намерение да загуби реванша! Страданието и болката, изчерпаните сили не могат да смачкат  неразрушимия  Шампион! Изправил се срещу живота за Кафкас няма връщане назад. „Още един кръг!”- са думите, които непрекъснато повтаря.

# 91
Ефехан добре го хранят . Пу че пухкави бузки Heart Eyes

Омразата ще прерасте в любов ,ако изобщо има такава или ще наблегнат на драматизма с Гюнеш и Шампиона . Еми Flowers Hibiscus Колко е годишна главната актриса ?

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 19:07 от femmi2

# 92
Феми, Йълдъз Чагри Атиксой е родена на 1 април 1986 г. в Истанбул. И на мен ми изглежда по-стара в сериала. Тази прическа, гримът й - не ми се нравят.
     Накъдето и да наблегнат сценаристите - все ще ми е интересно. Очаквам с нетърпение превода на бълг. ез. и 2 епизод.

Ефехан наблюдава талантливия си татко.

Страхотен тандем - Толга и Емир спечелиха симпатиите на зрителите. Много силно присъствие на екран. Баща и син - смазани от ударите на съдбата, но умеещи да се радват и на малките неща. Борци - надявам се и победители! Единият се бори, за да поддържа живота на единственото си чедо, а малкият търпеливо понася болката, за да не разочарова баща си. Шампиони!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 21:03 от Emiliya

# 93
# 94
Здравейте! Ползотворен ден!

Има древен китайски мит за червената нишка на съдбата.
Разказва, че боговете са овързали червена нишка около глезените ни и са я прикрепили към всички,
чиито животи са предопределени да се свържат. Нишката може да се опъне или заплете, но не и да се скъса.

# 95
Здравейте, момичета!

''Какво може да даде един човек на друг, освен капчица топлина? И какво би било повече от това?''
Ерих Мария Ремарк

Споделете с вашите приятели положителните си емоции, за да получавате повече!

Пожелавам ви усмихнат, слънчев и безгрижен почивен ден!

Елегантен,  стилен,  вдъхновяващ и красив - Толгахан Сайъшман

(хареса ми този колаж - поздравления за автора)

# 96
# 97
Притихнаха страстите около премиерата на "Шампион" и днес е много лежерно из сайтовете, включая и в нашата тема.

Успешният актьор Толгахан Сайъшман беше забелязан  в Kartal İstMarina AVM. Обядвайки в търговския център, Сайъшман позира и разговаря с журналисти за сина си Ефехан, който се роди преди 4 месеца и за чувството да си баща.
Красивият актьор каза: „Ефехан расте много бързо. Слава богу, всичко е на мястото си. Бащинството е наистина добро чувство.“

# 98
“…Защото единствените хора за мен са, онези, които са луди за живот, луди за разговори, луди за спасение, онези, които пожелават всичко наведнъж, които никога не се прозяват, нито дрънкат баналности, а горят, горят, горят като приказни жълти фойерверки, разпукват се сред небето, същински звездни паяци, а отвътре блясва синкавата светлина на сърцевината им и тогава всички се стъписват: “Аууууу!”
Джак Керуак

Днес май всички са така:

# 99
Мене продължава да ме вълнува 1 епизод на "Шампион". И отново ще споделя мнението си. Ще започна с Ейлюл - съпругата на Фърат Бюлюкбаши. За двамата влюбени беше много леко и фино загатнато.

Силно впечатление ми направи надписа на боксовите ръкавици на Кафкас - "Ейлюл". Слагайки ръкавиците, преди да излезе на ринга Кафкас целуна надписа и тръгна решително към залата - ще се бие за Ейлюл, трябва да победи заради нея. Това е последният му мач, дал е обещание на любимата си, бие се, за да може със спечелените пари да продължи лечението на своята болна съпруга и да продължи живота си спокойно, отдавайки се на семейството и дългочаканата рожба! Колко нежност имаше в погледа му, когато свали венчалния пръстен и заедно с медальона го закачи до снимката на Ейлюл. Мечтател - не за слава и богатство, а за тих и спокоен, но изпълнен с щастие и усмивки семеен живот! Уви ... съдбата ще го удари жестоко - ще вземе душата му. Дали ще може да се изправи и да понесе на плещите си този тежък удар - ще видим!?

# 100
Да ви поздравя с една песен на любима моя група

Скрит текст:

# 101

Цеце, хубава песен и възможност да продължа коментара си на "Шампион". Благодаря ти!

Неволно причинявайки смъртта на опонента си, Кафкас спечелва шампионския пояс, но губи името си, мечтите си, смелостта си, любовта си към професията и бременната си съпруга само за една вечер.
    Шампионът остава в миналото, няма и помен от нахъсания боксьор! Остана само бащата - всеотдаен и обичащ! Живеещ заради своето слънчице, готов да се бори с всички препятствия и беди, които го следват неотлъчно. Тежестта на разкаянието го разкъсва, но мисълта за болестта на Гюнеш го изправя на крака. Баща, който се е посветил изцяло и единствено на сина си. Баща, който е готов на всичко, за да поддържа сина си жив. Истински баща!
    На Толгахан му отива ролята на любящия баща, който сам се грижи за сина си. Беше блестящ в "Сега и завинаги", а в "Шампион" заблестя още повече. Някак необичайно за турското кино бащата да поеме цялата тежест по отглеждане на децата. Свикнали сме да гледаме страдащи майки, които се раздават докрай за рожбите си, готови са да умрат за тях, а в "Шампион" тази роля е отредена на бащата. Той е в центъра, той е страдалеца и бореца. И се справя, надявам се ... докрай!

# 102
И да ви нахраня

# 103
Цеце, десерта е от мен - една лъчезарна усмивка и трапчинки, който ме изпълват с умиление.

# 104
Еми, на трапчинки не отказвам. Коктейла е от мен

Общи условия

Активация на акаунт