Секс

• 28 356
  • 391
  •   1
Отговори
# 135
  • там, където ми харесва
Не съм изчела цялата тема , стигнах до 3-та страница. Ще я изчета. Та по темата , ако ще и на смъртен одър да е няма да му ходя по свирката и да седна и буквално да му правя френска.
Мое лично мнение. Rolling Eyes
Не съм чел и аз, но - сладурче визираш конкретната ситуация, въпреки че не си чела, защото ако не си чела, излиза, че по принцип не би правила на мъжа си френската, даже да е в ред всичко. Или викаш, ако нещо не е ок, няма френска, няма нищо. Избирателна пропускливост? Stuck Out Tongue Winking EyeBowtieClose
Френската ми е едно от най-"важните" неща, къде без нея. Пълна програма от-до. JoyMask
Даже и между другото, е така за релакс.
Много правилно си разбрал.За мен този случай не на основа болест (в случая затлъстяване), а на основа по-добре френска и дебел , отколкото слаб и нормален секс.Но щом има жени , които толерират това няма какво да им кажа друго като съвест от мен.
П.П. И ОК да е ще пропусна френската. Flushed

# 136
Разбирам аз, всичко разбирам, lina2. Wink
Викаш не обичаш френска. Жалко. Joy
Така, де, темата е "секс", въпрос и коментар "по темата". Bowtie

Иначе това за дебел с еди си какво или "нормален" секс, е нонсенс и за мен отвсякъде.
Кой, каквото си иска да толерира. Сексът не е важен за всеки, има и такива хора.

Тук реално няма "основа", защото френската е част от "базата". Stuck Out Tongue Winking EyeMaskInnocent

# 137
еееееееееее ти пък,няма ли други мъже та си се хванала с това момче да го пренареждаш. все ще се намери някой да те язди по час-два дневно.....

# 138
  • София
Как така ще пропускате френската бе, девойки!?

# 139
С риск да ме убиете с камъни...
Авторката поглеждала ли се е в огледалото??? Дали от външния й вид мъж може да го вдигне??? Щото нали знаете ние мъжете сме първосигнални - ваше твърдение е...
Предполагам авторката не е слязла от кориците на някое списание...

Ооооо, аз пък забравих, на вас жените все ние мъжете сме ви виновни и кусурите все са у нас...

п.п. Аз на 26г. ехеееееее, бях като моторетка...

# 140
  • там, където ми харесва
С риск да ме убиете с камъни...
Авторката поглеждала ли се е в огледалото??? Дали от външния й вид мъж може да го вдигне??? Щото нали знаете ние мъжете сме първосигнални - ваше твърдение е...
Предполагам авторката не е слязла от кориците на някое списание...

Ооооо, аз пък забравих, на вас жените все ние мъжете сме ви виновни и кусурите все са у нас...

п.п. Аз на 26г. ехеееееее, бях като моторетка...
Нали? Щом не правят секс има нещо странно тук. Или тя нещо и има или на него просто така му отърва. Мое лично мнение.

# 141
То по тая логика само моделите трябва да имат мъже. Обикновените жени-йок.

# 142
То пък мъжете едни убавци ... огледала не им трябват.

# 143
Авторката поглеждала ли се е в огледалото??? Дали от външния й вид мъж може да го вдигне???

Що да не може? Старите, мъдрите и опитни мъже твърдят, че за целта са нужни от 1 до 3 ракии (според кой колкото може да носи). Повече не е препоръчително, защото ефектът може да стане отрицателен и самолетокрушителен за повечето мачовци, които се изживяват като големи пиячи и-и-и... опрашвачи. Simple Smile

# 144
  • София
tati2raseria, ти като моторетка, той мърда. Една жена ли е разликата? Не мисля.

# 145
  Дай да те видим ТИ какво виждаш в огледалото, явно си голям убавец.

# 146
  • София
  Дай да те видим ТИ какво виждаш в огледалото, явно си голям убавец.
Бил е. 2005-та.

# 147
  • Пловдив

Ако една нормално изглеждаща жена е гола, много мъже биха я взели просто ей така, заради самата нея. Ако обаче един нормално изглеждаш мъж е гол, почти никоя жена няма да иска да го вземе заради самия него. Разликата за повечето жени идва тогава, когато мъжът притежава Светата троица: доволно висок доход, жилище и кола. Smiley Сега вече изясни ли ти се защо е толкова важно огледалото при жените?

# 148
В Светата троица си пропуснал "подчинение", много важен фактор. Защото и най-луксозната кола не можеш да без да си хванал волана и натиснал газта Simple Smile
Оттам пък се почва манията към облъчване, дрисура, човъркане в психиката и 1001 приказки за вечна любов, като огледалото не помага Simple Smile

# 149
  • София

Ако една нормално изглеждаща жена е гола, много мъже биха я взели просто ей така, заради самата нея. Ако обаче един нормално изглеждаш мъж е гол, почти никоя жена няма да иска да го вземе заради самия него. Разликата за повечето жени идва тогава, когато мъжът притежава Светата троица: доволно висок доход, жилище и кола. Smiley Сега вече изясни ли ти се защо е толкова важно огледалото при жените?
Лъжеш се.

Общи условия

Активация на акаунт