Сега вече изясни ли ти се защо е толкова важно огледалото при жените?
Сега вече изясни ли ти се защо е толкова важно огледалото при жените?
Нито всеки мъж би взел безусловно една гола жена, нито всяка жена би отхвърлила мъж, ако той не притежава "Светата троица".
Затова съм писал "повечето" и "почти никоя".
Доста по-малък дял жени имат собствени коли и СУМПС.
Преди няколко години съотношението им беше 80% мъже и 20% жени водачи на МПС. За 2019 г. не зная какво е съотношението. Добави към това и факта, че много от колите на шофьорките са закупени с парите на мъжа до тях.
Но! Това е свързано и с по-младата ни възраст тогава (и на двамата), и с времената, които не бяха толкова изпъстрени със странични "дразнители", които изкушават хората да се стремят към лесните пари (по възможност чуждите такива). За възрастта имам предвид, че докато една жена на 18-25 години все пак може да е с мъж, който все още няма висок доход, кола и жилище, то когато тя попрехвърли 25-30 години, почти без изключение започва да очаква/изисква тези постижения от мъжа.
Познавам няколко такива, но са игла в купа сено.
Същото важи и за жените с коли, които познавам. Само една си я е изплатила сама. Другите са им подарък.
Мислите ми са много по-различни от това, което ти предполагаш в мнението си. 
Ако паметта ти е добра, би трябвало да ме запомниш като "Счупено пиронче" или "Пиронче". Останалото е преиначаване и израз на твоите възприятия, различни от това, което си прочел.
Но не се самозалъгвай, че щом една жена не пита или не говори открито пред теб на тема пари и коли, значи за нея нямало значение! Също и е вреден този твой навик, в който например пишеш как нещо на мен или на другиго не му било наред, като неизменно бързаш да добавиш и как при теб нещата все ти се получавали и все попадаш на идеалните жени, които никога не мислят за пари и винаги са себе си. Леко натрапчиво е, ама само леко. Stallion001 неслучайно ти обърна внимание над това преди няколко дни.
Опитите за изтъкване пред останалите, на чужд гръб, си личат и не говорят за добро самочувствие и големи постижения с жени, каквито често повтаряш, че имаш. При все, че (пак по твои думи) изглеждаш отлично и си млад, това е учудващо, тъй като хората с успехи обикновено не го натъртват постоянно пред останалите. Ако беше действително толкова вървежен (особено с голямото предимство да си по-млад и изглеждащ добре, по думите ти), в момента би трябвало да си щастливо семеен и с поне едно дете, вместо периодично да флиртуваш със съфорумки и да им предлагаш открито срещи пред всички. Аз дори на моята любимка Gal не съм си позволявал да отправям покани.
Сигурно съм изпуснал много, че не съм го сторил. Знам ли.

Препоръчани теми