Секс

• 28 312
  • 391
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Жребче, а защо не се ограничиш до срещнати в реала жени след като си имал такива ужасни преживявания и неприятни изненади? На твое място не бих си губила времето с интернет. Явно не е за всеки. За мене определено не би било подходящо и се радвам, че като бях млада имаше повече запознанства в реала.

За стотен път чета това със 120те кила, ъглите на камерата, ресторантите. В интернет поне може да поставиш изискванията си и да обясниш какво обичаш и не обичаш.

Пробвал ли си да поговориш още в интернет за начина на живот? Ако мъж ми обясни, че не понася ресторанти и иска в парка ще ме отсее лесно. И аз не обичам ресторанти, но понякога ми се налага да ходя и ако той се чувства много зле там съжителство не е възможно.

Това с парка е тъпо, според мене. В парка може да ходиш и сам. Това, че жената не иска да се влачи по паркове не означава, че не иска да ходи с тебе по улиците, а че не иска да седи в парк, където, може би, кибичи в обедната почивка, с баба си, където е бавила малкото си братче.

Можеш да се разхождаш сам е парка и там да срещнеш половинката. Има много красиви, млади жени, отишли с баба си, с кучето. Поне ще я видиш как изглежда, а и няма да и загубиш времето, тя и без това трябва да кибичи там заради нещо си или някого.
Невена, с какви диоптри четеш написаното от мен? Питам те, понеже не личи да си чела внимателно или правилно. За 120-килограмовата писах за втори път, а не за стотен. Тези твои преувеличения са необичайни. Smiley Откакто имам регистрация тук, за ъглите на камерата съм писал не повече от 4-5 пъти в различни теми, когато е ставало дума за похватите, използвани от много жени с цел зрителна измама. Другите 95 пъти си ги измисляш.

Защо, в обръщение към мен, пишеш за някой мъж, който не понася ресторанти? Къде съм писал, че не ги понасям? Аз ги обожавам. Smiley Но не допускам непозната да си въобразява, че "заслужава" да избира къде да бъдем (един вид тя кани) и в същото време аз да плащам за нейните прищевки.

Да считаш среща в парка за тъпа, защото си могла да ходиш там и сама, е все едно да кажеш, че и на ресторант е тъпо, защото и там можеш да идеш сама. Също и на кино, пицария, хотел и където се сетиш още - все можеш да идеш и сама. Това не прави тези места тъпи. Smiley
 Плюс това, първо виждане в парка или на кафене си е нещо като общоприета норма, а и дава сигурност на жената, че е на обществено място сред хора и може да си тръгне във всеки един момент. Та, под думата "парк" имам предвид централния парк в Пловдив, който граничи с Главната и има стотици хора в него. Да не се разбира някой заврян и мрачен парк в дън гори тилилейски и гъмжащ с опасни престъпници в него. Smiley

И какво значи "жена да се влачи в парка"? Тя да не би да се самоопределя като чувал с картофи или лоена топка, че да се влачи? Сигурно с теб имаме много различни разбирания що е то градски парк. Ела в Пловдив и ще видиш с очите си какво прекрасно място е, особено сега като започне да расте навсякъде зеленина и цветя. Innocent
 Примерът ти със срещането на непознати по паркове или на улицата също не мога да го разбера, камо ли ако тя е с баба си или майка си (последните са крайно мнителни и това не ти е като по романтичните филми). Ти имаш ли си на представа как биха реагирали почти всички жени, ако някой непознат мъж ги заговори на улицата? В градския парк кученцата са развеждани от ученички на 12-18 години. Други поколения сме. А жени на 30-40 години не съм виждал да си разхождат кучето в парка. Има няколко такива на някои поляни или в обособените заградени места за разхождане на кучета, но тези жени се интересуват от кучета и ако мъжът няма куче, не биха завързали разговор със случайно заговорил ги мъж. А и какво ще ги заговори мъжът, за да завържат разговор там на кучешката площадка? Smiley Отстрани е много лесно да се дават несъстоятелни и идеалистични съвети кое как да става, когато не ти си тази, която трябва да го прави. Ти дори не си от същия пол, нито на същите години, нито в същата държава. То и много мъже може да ти кажат как трябва да се държиш с мъжете (или какво мислене да има дъщеря ти), но ти си имаш свое виждане и знаеш, че никой мъже не може да се постави на твое място.

Имал съм срещи и в парка, и на Гребната база (дори бяхме с ролери), и в кина, и в пицарии, и в заведения, и в ресторанти, и в търговски центрове, и на улицата, та съм си направил преценката, че най-добре е да идем на кафене или пицария, като не пречи преди това да повървим няколко минути и да се усетим в пряка реч (дори и да сме си приказвали по Интернет преди това). Ако обаче някоя още в началото много наглее, я пращам а си върви с наглостта в посока, различна от моята.

За ресторантите знаеш ли кога си чела мои мнения (не 100 пъти, както твърдиш, а 4-5)? Когато някоя е била нагла да променя предварителната ни уговорка, чрез опити да прилага хитри номерца. И аз просто съм го давал като пример защо не бързам да харча щедро за непознати жени. Обаче някои хора изкарват от смисъла написаното от мен и като удавници за сламка повтарят като латерни "имаш комплекси на тази тема". Не, хора, това са си ваши предубеждения, преиначавания и опити непременно да дирите проблеми там, където отсъстват. Smiley

Жребче, ти само със жени от нета ли излизаш? Ако се харесате със жена от реала, познавате се по-отдавна и излезете на среща, пак ли ще бъде в парка?
Ако познавам една жена по-отдавна, значи и също така отдавна сме достигнали до усещането дали се харесваме или не. Излизали сме много пъти с мои приятелки (само приятелки) на кафене или сладкарница.
 Имал съм връзка при запознанство направо на улицата; също и, когато сме били съратници в една и съща фирма. Smiley Интернет е просто един от начините да завържеш разговор с непознат.

Жреб, преди среща винаги се знае какво ще се прави, слепи и незнайно "виждаме се и сега еди си какво", няма. Не, че няма импровизиране, и "обръщане" на "плана", "графика", "идеите", но горе-долу.
Така всеки планира време, разходи евентуални, защото дори да си поканил, и да е ясно, че ще покриеш всичко или почти всичко, според зависи, всяка интелигентна жена е подготвена и тя с някакви пари за "всеки случай". Всяка зряла жена ще оцени почерпката, отношението, но и няма да позволи да е "държанка" постоянно, ако ме разбираш. Simple Smile

Сериозно не знам къде ги намираш всички тези "меркантилни". Това е ясно, не споря, ама явно аз подхождам по различен начин, знам ли, разсъждавам си. Или преди да излеза съм я преценил що-годе, или съм попадал на свестни, не знам. Не на последно място, работим, изкарваме, но и преценяваме по кой, какво и защо да се влага, ако мога така да се изразя. Не е въпросът в "количеството", което е преходно, а в отношението. Simple Smile

Щом съм излезнал, поканил, разбрал съм се с девойка Х за неща Y, съм на 100%, че мога, каквото съм казал, и ще се случи, зависейки от мен, като време и ресурс, постъпка. По този начин и тя има представа и яснота.
Отново ти напомням, че има огромна разлика дали се занимаваш с жени на по 20-25 и такива на 35-40. Simple Smile Също е важно и на колко години си самият ти. Като станеш на 40 и започнеш да се срещаш с жени на подходяща тогава възраст, и сам ще усетиш разликата спрямо младичките жени. Simple Smile Ако, разбира се, не си семеен и с деца дотогава.
 Плюс това, доста по-голям дял от по-младите жени все още не са раждали, съответно по-възрастните жени често вече имат зад гърба си развод или провалена връзка с дете от нея, поради което някои от тези майки лъжат и крият до последния възможен момент, че имат дете. Ето ти пореден пример, онагледяващ защо аз съм се сблъсквал в практиката си с такива лъжкини, а ти например не.
 Добави и вредния навик на много от жените на по 30-40 години да "изпитват" мъжа, поставяйки го уж в някакви условия, където да си проличи как той би реагирал. Правят го може би поради факта, че вече са си посипвали главата с някои чепати мъже в предишните си връзки и искат да се презастраховат. Но е неуважително да се постъпва така към непознат мъж. Аз такива номерца хич не ги тача и не бих продължил отношения с някоя захитряла "сценаристка" на подобни "случайни" случки.
 По-големите жени са и по-захитрели, по-напатили се от мъже, по-мнителни, повече гледат парите (не само заради оправданието, че трябвало "сигурност" за бъдещото поколение), отдавна са изградени като нрав и са по-малко склонни на някакви отстъпки в името на общото благо. Но затова пък още повече държат мъжът да прави отстъпки от себе си. А като добавиш и "любимото" на много мъже женско поведение тип "Ей сега ще го моделирам по свой си вкус", картинката би трябвало вече да ти е ясна. Smiley А пък да се занимавам с 20-25 годишни е смехотворно. Зная си годините и не се бутам там, където ни дели почти едно поколение (въпреки, че преди година имах връзка с 24-годишна жена и отстрани никой не можеше да ни даде такава разлика).

Друг определящ фактор е и дали имаш или нямаш СУМПС и кола. Smiley За по-младите жени това не е чак толкова определящо при решението дали ще са със средно добре изглеждащ млад мъж (или поне не беше така, когато аз бях на 20-29 години), докато жените над 30-35 години просто си бият камшика, ако научат, че мъжът няма СУМПС и съответно няма да си возят дупето в чужда кола. И почти всички от същите тези жени нямат нито кола, ни СУМПС.

Последно една такава калпазанка преди 2-3 месеца ме беше питала нещо от типа на "Един нормален мъж за 40 години все щеше да намери време да си изкара книжка". Отговорих ѝ, че не ми е проблем да си купя или проектирам и сглобя кола, а просто виждам други цветове в светофара, а не червено, жълто и зелено. На което тя отговори с "Ами, направи нещо - мъж си все пак!" (явно някакво женско очакване мъжът да решава всичко на 100%, като със замахване с вълшебна пръчица). Питах я тя защо няма СУМПС, след като е дори година по-голяма от мен. Отговори ми "Аз съм жена!". Scream Smiley После не пожела да ми обясни какво влага в това изтъркано оправдание.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 23:32 от Жребчe

# 211
Жребии, Жреби, в омагьосан кръг се въртиш. Парите не са ти проблем, а нагласите. Айде, сега е криза, и не се знае как ще излезем от нея, държавата и светът в какво състояние ще са, кой през какви лични мисли и катарзиси ще премине, ако въобще премине.

Съжалявам, че имаш проблем със зрението, и това е проблем да имаш кола. Абсолютно оправдателно е, касае безопасност, здраве и живот. Това не го коментирам въобще. Осъзнат си. А може и да не те кефи, има такива хора, колкото и странно да е.

Nevena съвсем приятелски ти коментира и се обръща към теб, дава варианти, идеи, примери, както и аз, в това да си сигурен. И не към теб просто, а разсъждаваме, разгръщаме дискусията, не те "поучаваме", "дърт" мъж си. Simple Smile

Приятелю, многократно съм казвал на колко години съм, не 1 или 2 пъти. Малко по-млад съм от теб, ама да знаеш, че още дълги години ще излизам с и ще таргетирам 23-30 годишни жени. Да съм жив и здрав! И ти, разбира се.

С колите е много интересна тема, защото покрай мен всяка има. Да, може да е служебна, да не е нейна лична, купена и поддържана лично от нея, да види какво е да имаш кола, грижите, може да е на тате и т.н.
Но все аз карам, защото обичам да си карам Алфата, тръпка ми е, настроил съм си я, и съм си я донаправил, за да се кара много, не да седи и да гние, и не обичам да ме возят, особено жени, не че нещо, сега да не скачат. Peace
Няма да ти казвам колко пари заминават по нея, но не съжалявам за нито един км. Simple Smile

Относно срещите - явно, за да не става манджа с грозде, може да ги разделим на първи такива и последващи, защото виждам гравитираш, и за 2-ри път акцентираш на "първа" среща.
Ами да ти кажа с всички по-сериозни жени, към които съм имал аспирации, не съм ходил на кафе или в парка, а директно на "хапване" нещо, обяд или вечеря, спрямо уговорката и времето. В края на краищата не сме ученици и на 20. После паркове, разходки, кафета между другото, се подразбира.

Също ми прави впечатление, че на много смотанячки си попадал, без да се обижда женското съсловие в темата и форума, и са ти малко изкривили представите. Аз изтръпвам от такива, и не се занимавам, пълна загуба на време ми е.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 23:34 от FragranceFanatic

# 212
  • Пловдив
Аз обожавам да карам кола и съм го правил леееко незаконно с коли на приятели на междуселски пътища или дългата крива покрай Гребната база. Също и на състезателна писта в чужбина, но там няма проблем човек да няма СУМПС - плащаш си и караш. Smiley

Колкото до значително по-младите жени - такива са ме харесвали в последните години, заради отношението и сериозността. Обикновено са разочаровани от своите връстници, задето някои от тях са с хвърчащ акъл все още. Но трябва да отбележа и това, че нито една млада жена, с която сме се харесвали, не е била с детински акъл и ценностна система. Напротив, като разбирания са били по-зрели за годините си.

Това дали една жена ще е "смотанячка", или по-просто казано - времегубка, не може винаги да се усети при предварителната "цедка" при разговорите преди срещата. Много хора правят всичко възможно да създават изкуствено добро първо впечатление. Някои жени дори не се усещат как послъгват и преувеличават. Дотолкова са свикнали да го правят в ежедневието си, че го приемат като нещо естествено.

Колкото и смешно да ти прозвучи, но една мацка преди две години дори се озадачи, когато ме видя на живо, тъй като предната вечер се бяхме видели във видео разговор по Скайп и на другата сутрин остана като гръмната, когато ме видя с диоптрични очила. А те променят излъчването на човек. Smiley Предната вечер се скъса да ме нарича "мило" и повтаряше "страхотен си", "не мога да повярвам, че има такъв мъж", "нямам търпение да се видим" и всякакви такива работи. После на живо ми казва: "С тези очила приличаш на лабораторен плъх". Smiley Как съм се смял тогава пред нея при това определение. И веднага след това ме пита: "Имаш ли кола?". Аз: "Не". Тя: "Имаш ли собствен апартамент?". Аз: "Не". И тя: "Няма за какво да се захвана". Аз: "А ти имаш ли кола и собствено жилище?". Тя: "Не". При което аз й казвам с усмивка: "Чудесно! Виж колко сме еднакви!". И на което тя се нацупи и каза: "Да, но аз съм безработна". Аз ѝ предложих да ѝ намеря работа и в действителност вечерта ѝ изпратих сума ти обяви от jobs.bg (макар да знаех, че сигурно няма да се видим повече, но го правех от чисто желание да помогна) и тя си намери работа по този начин.

За хапването на нещо някъде, и аз съм го правил много пъти при първа среща. Проблем има тогава, когато жената откаже да идем, където предложа или където предварително сме се разбрали, и вместо това започне да настоява да идем на някакъв скъп ресторант, който тя си избере в последния момент (по-точно, предварително си е го е набелязала, но е чакала до последно да ми го стовари като предложение). Не зная дали си запознат, но има един такъв тип жени, които редовно излизат с нови мъже всяка вечер с едничката цел да бъдат черпени по скъпи ресторанти. Smiley Та, когато някоя такава готованка откаже да идем например на пицария или кафене, а тръгне с тежките мрънканици и поставяне на условия по смотан женски начин тип "Аз съм велика и заслужавам!", си казваме "Чао" и готово.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 00:03 от Жребчe

# 213
  • Sofia
Последно една такава калпазанка преди 2-3 месеца ме беше питала нещо от типа на "Един нормален мъж за 40 години все щеше да намери време да си изкара книжка". Отговорих ѝ, че не ми е проблем да си купя или проектирам и сглобя кола, а просто виждам други цветове в светофара, а не червено, жълто и зелено. На което тя отговори с "Ами, направи нещо - мъж си все пак!" (явно някакво женско очакване мъжът да решава всичко на 100%, като със замахване с вълшебна пръчица). Питах я тя защо няма СУМПС, след като е дори година по-голяма от мен. Отговори ми "Аз съм жена!". Scream Smiley После не пожела да ми обясни какво влага в това изтъркано оправдание.

Всъщност, мацката просто не е имала грам интерес към теб, като към любовен обект, именно затова и ти е отговаряла с толкова накъсани и остри реплики, целящи да те унизят и уязвят. А най-вероятно си я издразнил с нещо, в допълнение към липсата на тръпка (това не е трудно постижимо при типа мъже, към който спадаш ти).
Изобщо не е задължително жената да е простовата – просто понякога, отговаряйки по елементарен и наглед абсурден начин, демонстрираш явно неуважение към събеседника и показваш, че не ти е цѐнен.
Но като оставим тези мини-анализи настрана, отговорите ѝ са били самата истина, макар и семпло изложена. Жените искаме, търсим и се стремим да задържим мъже, които притежават есенциалното умение да решават житейски проблеми, а не да създават нови такива. Ти си се провалил още на това базово изпитание – нататък, свалката (съвсем очаквано) е достигнала до своя естествен крах.
Един съвет от мен, макар да осъзнавам, че е излишен, предвид напредналата ти възраст – никога не прави фаталната грешка да се съревноваваш по умения и притежания с жени, към които имаш наченки на любовен интерес. Те не са ти потенциални спаринг-партньори. Запази силите и амбицията си за борба с други мъже, които ти се падат конкуренти за вниманието на същите тези жени. Wink Сигурна съм, че ако последваш поне на 50% съвета ми, ще отчетеш значително подобрение на романтичния фронт, за каквото явно копнееш.

# 214
Жреб, принципно не коментирам и рядко давам палци, плюсове или там, както ги водят, даже не им знам смисъла, все ми е едно, ама ми хареса постът ти, оптимизъм видях в него, разчупеност за първи път най-сетне, и ти давам "ъп", хаха. Smiley

Оо, като каза чужбина и каране, за съжаление не съм карал. Но в Германия, Австрия, Швейцария и Холандия има невероятни местенца за, както обичам да казвам "крузване", било истински аутобани, или природна "флора" с невероятни гледки и пътища със завои, "дефилета". Дано един ден ми се удаде такава възможност с една спортна Alfa Giulia Quadrifoglio, естествено червена. BowtieHeart Eyes

Случвало ми се е на първо виждане, или там излизане и мен да ме разпитват така, лексиконните, "традиционни" въпроси, което е безумно. Това не са неща да се питат и разпитват човек, който не познаваш и виждаш за първи, втори път. Мен не ме интересува. Защото реално общите въпроси кой, какво, що, сте си ги задали "в чата" преди да се видите. Другите "подробности" с подробности, ако ти стане жена. Wink Това не значи да не си ларш, обаче. Прекарвай време щом ти харесва девойката, без задни мисли и сметки, реално затова сте излезли. Simple Smile
Признавам, досега не съм излизал с някоя и да иска да ходим някъде, или където не сме се разбрали, или където аз съм предложил. Говоря за първа среща. Simple Smile Признавам също, и че "дупки" не харесвам. Също лоша храна. Тук съм капризен. Mask

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 00:33 от FragranceFanatic

# 215
На кака жребчето
===============
Разходките в парка стават само за събота и неделя на обяд, а жените работят през седмицата от 9 до 17 часа.
Следователно ресторантите са много подходящ избор за жените през вечерите след техните работи.
А уикендите дамите ползват предимно за виждане с любимите си приятелки и готините си приятели, хобитата си, екскурзиите си в чужбина и други варианти за удовлетворително губене на времето си.
Затова ми обясни защо те да си хабят своите почивни дни за първи срещи с теб, като имат много по-приятни неща за правене?

# 216
Така е, Дракарис, и това е вярно за времето и ангажираността. Определено са фактор, графиците, режимите на всеки, отговорностите. Мислих да го напиша, но ме изпревари, а мисълта ми се стече в други посоки. Simple Smile
Не съм съгласен иначе за "защо да си хабят...". Защото приоритизират, и като им е приятен, и искат отношения, или гадже, връзка, или "разнообразие", колкото и кофти дума да е, някои това искат и търсят в даден период от психичната си нагласа, ще трябва да прекарват време с него. Оттук - приоритизиране - човекът, потенциално гадже, мъж, баща на децата им и т.н., или приятелки, хобита, воаяжи извън страната. Тези неща пак ще ги има, но фокусът се измества, и ако, колкото остава време за тях. Имам приятели не съм виждал от 2 м., познай защо? Wink

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 00:52 от FragranceFanatic

# 217
FragranceFanatic
==============
Аз говоря конкретно за провалите при първите срещи с мъжете през уикендите.
Това може да помрачи и да развали почивните дни на жените.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 01:48 от Дракарис

# 218
  • Paris, France
Жребче, писах 100 пъти като нарицателно за много пъти.

Колата - в момента нямаме никаква кола. Това по препоръка на децата като жест към природата. Излизала съм с мъже, които нямаха или не ползуваха кола когато сме се запознали. Ако чаках да видя колата на мъжа ми сега щях да съм стара мома с развалени от гоблени очи. Той видя моята през крив макарон. Нямах. Липса на кола не ме е спирала и наличие на Бентли, Ферари, Бугати не ме е впечатлило и не е успяло да ме заинтересува. Това с колите върви в бедни към средни държави. Неколкократно араби, българи и подобни са ми казвали, че в техните държави жените знаят марки, модели и цената им. Западните жени знаят червена, бяла, сребриста кола. Честно. Майка ми знае всички новости в автомобилната индустрия и скрива шапката на мъжете тук. Ходи и по салони.

За едно не си прав според мене - пишеш, че за 25 годишната няма значение колата, а за 35-40 годишната да. Не е вярно. Има значение възрастта на мъжа, по-скоро. 35-40 годишните не изискват пари или коли от яко, мускулесто парче на 25г. 25 годишната може да се радва на голата физика на 25-30 годишен, но едва ли би хукнала по паркове с попрестаряеащ 40 годишен, без кола, без хубави подаръци. Ако вървиш сред 25 годишни, излизай с тях и не се занимавай с жени над 35г! Другата причина да излизаш с млади е, че в България повечето 35-40 годишни вече имат по поне едно дете и сериозна връзка не им е приоритет, а ти и не искаш жена с дете.

От това което пишеш (скандинавките стават като кранти, какво са правили жените до 40г та нямат кола) ми прави впечатление, че от една страна харесваш женствени жени, а от друга искаш равнопоставеност. Като правило в отношения на полова дисморфия мъжът трябва да е мъжествен, як, да носи парите. Ако обърнеш внимание на скандинавските кранти, които цепят дърва и носят по 20 кила във всяка ръка може да се получи. Не са чак толкова грозни, колкото ги описваш.

Ми да, на мене ми е тъпо в пицария, ресторант, кино, в парка и не ходя по такива места нито с мъже, нито без мъже.

На кино с пуканки, пицария, сладолед водеше 15 годишният ми син и не очакваше сериозна връзка.

Като пиша за жена да се влачи в парка - първата среща се запечатва в женската памет. Един мъж се състезава с всички мъже, които могат да си позволят неговото возило и това и ти си го забелязал. В парка може да заведе всеки клошар. Такова излизане не е романтично за повечето жени, не само кифли. Жените, с които се запознаваш е интернет не се срещат само с тебе. От 1292та мъжа, с които са се срещнали ще продължат да се срещат с 10 или 30 максимум. Подценяваш доброто представяне първия път. Ако жена не се чувства удобно, мисли, че не предлагаш достатъчно добри и интересни места за срещи втора среща няма.

Няколко пъти пишеш за вярност - за да сме верни някому трябва да не е добре с него и да сме привързани. Четох някъде, че на жена и трябват 6 месеца за да се привърже. В тези 6 месеца я камилата, я камиларя. Ако на някоя и е добре с тебе и не и липсва каквото и трябва, ще ти е вярна и без да говориш за това.

И съвет да спреш да пишеш и да мислиш за 120 килограмовата, тая с детето и подобни. Негативизираш се излишно. Щом като тези неща са важни за тебе, питай няколко пъти още в интернет, но както на полицейски разпит - един и същ въпрос го задаваш няколко пъти по различен начин. Питаш, примерно има ли дете, след 2 дни раждала ли е и след още 2 има ли деца. Нещо такова. За килата питаш колко килограма е гола, колко килограма показва кантара, колко е теглото и в грамове. Как може да не разбереш още в интернет какво работи жената и дали? Няма да си единствения.

За безработна красавица не е проблем да си намери мъж и с кола и с апартамент.

И да, прав е Фрагранс, проблемът е в нагласите, не в парите. Като въртиш все около пари, апартаменти, външност, работа, имотно състояние на жената се окопаваш все с такива хора.

# 219
  • Пловдив
Скрит текст:
На кака жребчето
===============
Разходките в парка стават само за събота и неделя на обяд, а жените работят през седмицата от 9 до 17 часа.
Следователно ресторантите са много подходящ избор за жените през вечерите след техните работи.
А уикендите дамите ползват предимно за виждане с любимите си приятелки и готините си приятели, хобитата си, екскурзиите си в чужбина и други варианти за удовлетворително губене на времето си.
Затова ми обясни защо те да си хабят своите почивни дни за първи срещи с теб, като имат много по-приятни неща за правене?

Скрит текст:
FragranceFanatic
==============
Аз говоря конкретно за провалите при първите срещи с мъжете през уикендите.
Това може да помрачи и да развали почивните дни на жените.
Тези женски провали да са обеца на ухото на съответните жени, които са се провалили. Да му мислят те. Smiley

Любопитно ми е къде си чела за срещи в неделниците (week-ends, англ.) или след работно време? Питам, понеже отлично помня как бях писал преди време (може би преди да се регистрираш тук и затова се включваш с погрешни догадки), че от години едно от основните ми правила е да не се срещам с безработни жени. Знаеш ли защо? Защото преди години съм се виждал на обяд и следобед с безработни жени, също и с една безработна вечерта през 2011. Последната пък уж била заета през деня, а вечерта избра час, който се падаше 10-15 минути преди прожекцията на любимата ѝ кино поредица и по план уж трябваше да се поразходим в близкия парк, а тя пък все, че също така уж (много "уж" станаха, но чети и ще видиш защо) само за малко искала да види нещо в търговския център в близост. И хоп - уж се учуди, че вече бил излязъл по кината този филм и също така уж случайно ме попита дали ще гледаме филма вместо уговорената разходка. Съгласих се и купих билети и нещо за почерпка. След срещата си побъбрихме навън и сама каза как ѝ е било много приятно, ще поддържаме връзка и всичко най-най-, а на другата сутрин се чуваме и веднага ми казва, че вече си имала ново гадже и нямало смисъл да се виждаме отново. Голям майтап. Smiley Та, с тези уж изненадващи "открития" и промени на плана в последния възможен момент също съм приключил и въобще не ми пука коя колко ще се цупи, че не ѝ вървя по свирката. Не ми е за парите, а защото ценя времето и достойнството си. Yum

Скрит текст:
Жребче, писах 100 пъти като нарицателно за много пъти.

Колата - в момента нямаме никаква кола. Това по препоръка на децата като жест към природата. Излизала съм с мъже, които нямаха или не ползуваха кола когато сме се запознали. Ако чаках да видя колата на мъжа ми сега щях да съм стара мома с развалени от гоблени очи. Той видя моята през крив макарон. Нямах. Липса на кола не ме е спирала и наличие на Бентли, Ферари, Бугати не ме е впечатлило и не е успяло да ме заинтересува. Това с колите върви в бедни към средни държави. Неколкократно араби, българи и подобни са ми казвали, че в техните държави жените знаят марки, модели и цената им. Западните жени знаят червена, бяла, сребриста кола. Честно. Майка ми знае всички новости в автомобилната индустрия и скрива шапката на мъжете тук. Ходи и по салони.

За едно не си прав според мене - пишеш, че за 25 годишната няма значение колата, а за 35-40 годишната да. Не е вярно. Има значение възрастта на мъжа, по-скоро. 35-40 годишните не изискват пари или коли от яко, мускулесто парче на 25г. 25 годишната може да се радва на голата физика на 25-30 годишен, но едва ли би хукнала по паркове с попрестаряеащ 40 годишен, без кола, без хубави подаръци. Ако вървиш сред 25 годишни, излизай с тях и не се занимавай с жени над 35г! Другата причина да излизаш с млади е, че в България повечето 35-40 годишни вече имат по поне едно дете и сериозна връзка не им е приоритет, а ти и не искаш жена с дете.

От това което пишеш (скандинавките стават като кранти, какво са правили жените до 40г та нямат кола) ми прави впечатление, че от една страна харесваш женствени жени, а от друга искаш равнопоставеност. Като правило в отношения на полова дисморфия мъжът трябва да е мъжествен, як, да носи парите. Ако обърнеш внимание на скандинавските кранти, които цепят дърва и носят по 20 кила във всяка ръка може да се получи. Не са чак толкова грозни, колкото ги описваш.

Ми да, на мене ми е тъпо в пицария, ресторант, кино, в парка и не ходя по такива места нито с мъже, нито без мъже.

На кино с пуканки, пицария, сладолед водеше 15 годишният ми син и не очакваше сериозна връзка.

Като пиша за жена да се влачи в парка - първата среща се запечатва в женската памет. Един мъж се състезава с всички мъже, които могат да си позволят неговото возило и това и ти си го забелязал. В парка може да заведе всеки клошар. Такова излизане не е романтично за повечето жени, не само кифли. Жените, с които се запознаваш е интернет не се срещат само с тебе. От 1292та мъжа, с които са се срещнали ще продължат да се срещат с 10 или 30 максимум. Подценяваш доброто представяне първия път. Ако жена не се чувства удобно, мисли, че не предлагаш достатъчно добри и интересни места за срещи втора среща няма.

Няколко пъти пишеш за вярност - за да сме верни някому трябва да не е добре с него и да сме привързани. Четох някъде, че на жена и трябват 6 месеца за да се привърже. В тези 6 месеца я камилата, я камиларя. Ако на някоя и е добре с тебе и не и липсва каквото и трябва, ще ти е вярна и без да говориш за това.

И съвет да спреш да пишеш и да мислиш за 120 килограмовата, тая с детето и подобни. Негативизираш се излишно. Щом като тези неща са важни за тебе, питай няколко пъти още в интернет, но както на полицейски разпит - един и същ въпрос го задаваш няколко пъти по различен начин. Питаш, примерно има ли дете, след 2 дни раждала ли е и след още 2 има ли деца. Нещо такова. За килата питаш колко килограма е гола, колко килограма показва кантара, колко е теглото и в грамове. Как може да не разбереш още в интернет какво работи жената и дали? Няма да си единствения.

За безработна красавица не е проблем да си намери мъж и с кола и с апартамент.

И да, прав е Фрагранс, проблемът е в нагласите, не в парите. Като въртиш все около пари, апартаменти, външност, работа, имотно състояние на жената се окопаваш все с такива хора.
Да прочетеш нещо за втори път и "нарицателно" да твърдиш, че е за стотен път, е ясен знак за погрешни възприятия, склонност към преувеличения и изопачаване на чужди думи.

Къде пак забиваш с тези твои 25-годишни "парчета" (явно имаш предвид бездомните негри, оплождащи заможни лелки във Франция срещу издръжка) и защо адресираш тези си слова към мен? Smiley Даваш за примери някакви крайно редки случаи, може би защото си в друга държава и там лелките, плащащи за "парчета", са по-честа гледка, но се съобразявай все пак, че (1) обсъждаме как е в България масовия случай и (2) обръщението ти е към мен и описаните от мен случаи. И по двете точки твоето включване е неуместно и забива с друга посока.

Когато ти навърши 40 години, считаше ли се за попрестаряваща? Използваш тази сравнителна степен, та ми е чудно така ли възприемаш познатите си и съфорумките на подобна възраст?

Къде си чела, че искам равнопоставеност с жените? Цитирай ме, щом толкова си сигурна, за да не се излагаш иначе с измислиците си. Винаги съм писал, че трябва да има взаимност (една много подценявана от мнозина думичка) и човек не само да иска да получава, а и да дава от себе си. Без тънки сметки и страхове "да не се мине". Но взаимно! Smiley Същото важи и за поеманите отговорности.

За верността също не съм съгласен с твърденията ти. Един човек или е верен по природа, или е ненадежден и лицемерен (поради страх да не е сам или да не изтърве личната си изгода, ако се прехвърли открито и окончателно при другиго, напускайки досегашния човек до себе си). Средно положение няма. Всичко останало са жалки опити за оправдание на този тип подло забиване на нож в гърба.

Съгласен съм с теб единствено за това, че много жени се срещат/пробват успоредно с няколко мъже и после претеглят според собствената си "везна" кой е най-изгодният за тях.

41-годишната я питах дали има кола и жилище, след като тя ме беше питала за същите неща и остана видимо недоволна от отговора. Ядоса се много в момента, в който ѝ казах, че си приличаме в това отношение. Защото явно на езика ѝ беше да каже, че съм неудачник, само че се усети как това щеше да значи, че и тя е неудачничка. Smiley А причината да не карам кола в момента вече си я прочела няколко мнения по-горе, така че не ми развивай измислени теории кое и защо. Никога не съм очаквал или изисквал от жена да има кола, жилище или висок доход. Това също много четливо и недвусмислено го бях писал няколко страници по-назад в темата Smiley

Твърдиш, че майка ти знае всички новости в автомобилната промишленост. Дали!? Колко е законово изисквуемият просвет на колите в ЕС, за да бъдат допускани до движение по пътната мрежа? На какво отстояние от пътната настилка следва да са предните къси светлини? Защо е незаконно американска кола да бъде шофирана в ЕС и обратното? Кой тип кормилни уредби все повече излиза от употреба, за да бъде заместен от по-нов тип кормилни уредби? Коя фирма произвежда клапанна технология без кобилици над цилиндровия блок? Кога багажникът задължително трябва да притежава аварийна отключваща система отвътре? Кой е новият задължителен тест при челните сблъсъци на Euro NCAP? Какъв може да е най-малкият радиус на заоблените ръбове по външните панели на колата? Какъв тип странични стъкла заместват досега използваните такива и защо? Коя марка и кой модел имаше преди години огромни проблеми с качеството на боята на водна основа? Коя е единствената държава в ЕС, която следва общите правила за узаконяване на МПС, но в допълнение на това има и собствени такива, някои от които са много по-трудни за покриване? Колко секунди трябва да може да издържи електродвигателят на чистачката при умишлено задържано рамо на чистачката, за да покрие изискванията? (това даже го имам на видео, заснето със собствения ми телефон, тъй като през лятото узаконявахме електродвигатели на чистачки според новите правила). Кой е моделът с най-голям брой откъсващи се предни носачи и шенкели? Питай майка ти и дано успее да отговори на поне половината въпроси; без Google и "допиване до приятели".

Последният ти абзац също е изопачаване. Аз съм дал примери за определени лъжи, на които съм ставал свидетел. Откъде ги чекнеш и извърташ нещата, че да твърдиш нещо за някакви нагласи, това само ти си знаеш.

Скрит текст:

Всъщност, мацката просто не е имала грам интерес към теб, като към любовен обект, именно затова и ти е отговаряла с толкова накъсани и остри реплики, целящи да те унизят и уязвят. А най-вероятно си я издразнил с нещо, в допълнение към липсата на тръпка (това не е трудно постижимо при типа мъже, към който спадаш ти).
Изобщо не е задължително жената да е простовата – просто понякога, отговаряйки по елементарен и наглед абсурден начин, демонстрираш явно неуважение към събеседника и показваш, че не ти е цѐнен.
Но като оставим тези мини-анализи настрана, отговорите ѝ са били самата истина, макар и семпло изложена. Жените искаме, търсим и се стремим да задържим мъже, които притежават есенциалното умение да решават житейски проблеми, а не да създават нови такива. Ти си се провалил още на това базово изпитание – нататък, свалката (съвсем очаквано) е достигнала до своя естествен крах.
Един съвет от мен, макар да осъзнавам, че е излишен, предвид напредналата ти възраст – никога не прави фаталната грешка да се съревноваваш по умения и притежания с жени, към които имаш наченки на любовен интерес. Те не са ти потенциални спаринг-партньори. Запази силите и амбицията си за борба с други мъже, които ти се падат конкуренти за вниманието на същите тези жени. Wink Сигурна съм, че ако последваш поне на 50% съвета ми, ще отчетеш значително подобрение на романтичния фронт, за каквото явно копнееш.
Никога не съм правил "фаталната грешка", за да която си писала. Цялото ти мнение прелива от фантасмагории и погрешни размишления и психоанализи относно моята особа. Напълно ме устройва да имаш такава сбъркана представа. Smiley

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 03:07 от Жребчe

# 220
  • Paris, France
Жребче, на брачния пазар 40 годишната е попрестаряеащ и със значително по-малки шансове от 25, 30 и даже 35 годишната. В този смисъл, не по принцип, всяка 40 годишна е попрестаряеащ, както и да изглежда. И да, на 35 и 40 се възприемах като остаряваща, защото вече имах деца, а те състаряват. На 35 изглеждах прекрасно и даже са ми искали лична карта като купувах алкохол и цигари, но 35 си е 35. За неангажираща връзка или връзка с мъж, който вече има желания брой деца 40 години не са проблем ако жената изглежда добре, но за бездетен ерген, желаещ деца са и това са ми го казвали много мъже на 40-50 години. Всички те целят и предпочитат 30-35 годишна.

Взаимността е принцип в дипломацията. В нормални, брачни отношения между мъж и жена няма взаимност.

25 годишни парчета, с перфектен, атлетичен, външен вид има и в България. И в България много такива мъже ходят без проблем с по-стари жени, които не ги врънкат и крънкат за деца, брак, живот заедно. Нямам предвид бездомни негри. Тук такива почти няма. Даже нелегалните имат право на безплатно жилище, здравни осигуровки, карта за цялата градска мрежа срещу 14€ месечно и нямат нужда от елементарни неща като храна и подслон. Президентът Макрон не е бил бездомен, единствено дете на двама лекари е, с елитно образование.

Пишеш, че не питаш жените имат ли собствен дом и кола, а те с това започват.  40 годишна без пари и жилище не може да си позволи да ражда дете от първия срещнат в България. В социалния север се случва, но там не им се налага да плащат наем, да работят като гламави за минималната, да гледат детето, а мъжът като си хване чукалата да си иде и да им хвърля по 150 лева месечно.

Докато живеех в Англия можех да си раждам без брак, от когото си искам без това да се отрази особено негативно на стандарта на живот, но в България не бих го направила, не че в Англия го направих.

Това с киното не го разбрах. Тюхкаш се, че някоя те метнала да и платиш билет за кино или че ти е загубила времето да зяпаш в екрана филм, който не те интересува? Защо не отказа? На мене ако мъж ми предложи кино отказвам. Обяснявам, че не ми е интересно, но ако иска може да иде сам. Честно, къде ги намираш такива? С една безработна, с друга безработна. При тебе е като бюро по труда.

Не, вярността не е константа. Има жени, изневерили на мъжете си, развели се и създали семейство с новия и на него не му изневеряват. Вярност може да се изисква след поставяне на халката на безименния, преди това всеки е свободен.

Да, като енциклопедия е майка ми за коли. Предполагам знае доста от това, което изреди. С мъжа ми обсъждат и избират семейните коли. Последната помня, че беше Волво, с 4 врати (важно като возим деца), графитено сива към черна и това е. Возеше, имаше хубава уредба и това е важното за мене. Имаше и достатъчно място за клетката на мацо между седалките отзад. Мога да я питам, но коли не ме интересуват, както вече писах.

# 221
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребче, на брачния пазар 40 годишната е попрестаряеащ и със значително по-малки шансове от 25, 30 и даже 35 годишната. В този смисъл, не по принцип, всяка 40 годишна е попрестаряеащ, както и да изглежда. И да, на 35 и 40 се възприемах като остаряваща, защото вече имах деца, а те състаряват. На 35 изглеждах прекрасно и даже са ми искали лична карта като купувах алкохол и цигари, но 35 си е 35. За неангажираща връзка или връзка с мъж, който вече има желания брой деца 40 години не са проблем ако жената изглежда добре, но за бездетен ерген, желаещ деца са и това са ми го казвали много мъже на 40-50 години. Всички те целят и предпочитат 30-35 годишна.

Взаимността е принцип в дипломацията. В нормални, брачни отношения между мъж и жена няма взаимност.

25 годишни парчета, с перфектен, атлетичен, външен вид има и в България. И в България много такива мъже ходят без проблем с по-стари жени, които не ги врънкат и крънкат за деца, брак, живот заедно. Нямам предвид бездомни негри. Тук такива почти няма. Даже нелегалните имат право на безплатно жилище, здравни осигуровки, карта за цялата градска мрежа срещу 14€ месечно и нямат нужда от елементарни неща като храна и подслон. Президентът Макрон не е бил бездомен, единствено дете на двама лекари е, с елитно образование.

Пишеш, че не питаш жените имат ли собствен дом и кола, а те с това започват.  40 годишна без пари и жилище не може да си позволи да ражда дете от първия срещнат в България. В социалния север се случва, но там не им се налага да плащат наем, да работят като гламави за минималната, да гледат детето, а мъжът като си хване чукалата да си иде и да им хвърля по 150 лева месечно.

Докато живеех в Англия можех да си раждам без брак, от когото си искам без това да се отрази особено негативно на стандарта на живот, но в България не бих го направила, не че в Англия го направих.

Това с киното не го разбрах. Тюхкаш се, че някоя те метнала да и платиш билет за кино или че ти е загубила времето да зяпаш в екрана филм, който не те интересува? Защо не отказа? На мене ако мъж ми предложи кино отказвам. Обяснявам, че не ми е интересно, но ако иска може да иде сам. Честно, къде ги намираш такива? С една безработна, с друга безработна. При тебе е като бюро по труда.

Не, вярността не е константа. Има жени, изневерили на мъжете си, развели се и създали семейство с новия и на него не му изневеряват. Вярност може да се изисква след поставяне на халката на безименния, преди това всеки е свободен.

Да, като енциклопедия е майка ми за коли. Предполагам знае доста от това, което изреди. С мъжа ми обсъждат и избират семейните коли. Последната помня, че беше Волво, с 4 врати (важно като возим деца), графитено сива към черна и това е. Возеше, имаше хубава уредба и това е важното за мене. Имаше и достатъчно място за клетката на мацо между седалките отзад. Мога да я питам, но коли не ме интересуват, както вече писах.
Тези тъпизми за бюрата по труда, които ръсиш, са чиста проба неадекватно отношение и липса на способност (или нарочно нежелание) да вникнеш в написаното от мен. Описаният случай касаеше жена, наскоро завършила училище (нормално е да е безработна) и действието се разиграва през 2011 г. Мисля, че бях написал годината по-горе.
 В допълнение, в България огромен процент от младите хора дори на по 30-35 години са трайно или временно безработни. Ако четеш правителствената статистика (позната и с по-правилното си название "стъкмистика") за 5-процентната безработица в България, то следва да знаеш, че тя не отговаря на действителността. Не се наемам да казвам какъв е истинският дял на безработните в Родината ни, но в по-малките градове и селата царят убийствени нива на безработица. Дори и в София, в която са се изсипали над милион жители от други населени места, безработицата е в пъти по-голяма от официално поднесените данни. Просто тези безработни биват причислявани към графата "студенти". Като гледам и колко от жените в близките блокове и къщи са безработни (става въпрос за Пловдив), без значение семейни или не, то не виждам защо се учудваш, че преди години съм излизал с няколко безработни момичета и жени.

Къде прочете "да се тюхкам"? Използваш някакви пресилени изразни средства, с които искаш да дадеш някакъв търсен от теб уклон на разговора, но те туширам още в зародиш, че си възприела нещата погрешно и можеш да се убедиш в това, ако прочетеш внимателно какво съм писал, но този път непредубедено и без да го пречупваш през собствената си призма. Smiley

Да ме уверяваш как в нормалните отношения нямало взаимност, а пък в дипломацията имало... Ами, не! Точно обратното е! В дипломацията се следва винаги личния интерес на дадена страна (не държава, а страна по отношение на спогодбата - може и да са хора или фирми). Именно в нормалните отношения взаимността се явява основополагащ елемент за просъществуването и развиването на връзката! Когато липсва взаимност, а има личен интерес, това е връзка по сметка. Би следвало на твоите години да ги знаеш тези неща.

За верността вече обясних в по-горното ми мнение и при нея няма място за свободни съчинения. Един човек или е верен, или изневерява. Когато някой е изневерил на един човек, а на друг после не, това не изтрива като с вълшебна пръчица стореното предателство към доверието на другия преди това. То и аз първо мога да ограбя някого, а после да съм усмихнат и вежлив цял живот към останалите. Това ще ме направи ли невинен и честен човек?
 Не съм съгласен и с думите ти, че верността се била изисквала. Не! Верността е израз на себеусещането на човек и способността му да оправдае оказаното му доверие. Изневярата е израз на страх и слабост, когато някой мишкува и няма доблестта открито да говори за възникнал проблем в отношенията, или пък гледа собствения си интерес и си развява оная работа (без значение жена или мъж) с другиго, зад гърба на любимия/ата.

Ще следя с интерес отговорите на майка ти относно поставените от мен въпроси, тъй като ти отправи едни твърдения за нея, които - ако са верни - биха ѝ позволили с лекота да отговори на всички или почти всички въпроси, без да прибягва до Google или други средства за уведомление. Smiley

# 222
На кака жребчето
===============
Няма такова нещо като 100% вярност.

# 223
На кака жребчето
===============
Няма такова нещо като 100% вярност.

Няма такова нещо като частична вярност. Или си вярна, или не си.
Въобще не ви е ясна концепцията на това понятие.

# 224
bratan
=====
Животът не е черно-бял, а шарен.
Ако се окаже, че твоята съпруга е нарцисист и следователно изневярата ти с нормална жена е допустима.😎

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 08:51 от Дракарис

Общи условия

Активация на акаунт