Секс

• 28 353
  • 391
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Скрит текст:
То пък мъжете едни убавци ... огледала не им трябват.

Ако една нормално изглеждаща жена е гола, много мъже биха я взели просто ей така, заради самата нея. Ако обаче един нормално изглеждаш мъж е гол, почти никоя жена няма да иска да го вземе заради самия него. Разликата за повечето жени идва тогава, когато мъжът притежава Светата троица: доволно висок доход, жилище и кола. Smiley Сега вече изясни ли ти се защо е толкова важно огледалото при жените?
Лъжеш се.
Твоята обосновка?

# 151
  • София
На много жени не им трябва Светата Троица - защото я имат или защото не им пука. Голия мъж предизвиква същата емоция като голата жена. Еднакво красиво и предизвикателно е. Искаш, смееш - взимаш. И няма кой кого и защо.
Ти поставяш нещата едностранчиво, че мъж не отказва. Мне, има много освободени жени, за които е удоволствие.

# 152
  • Пловдив
На много жени не им трябва Светата Троица - защото я имат или защото не им пука. Голия мъж предизвиква същата емоция като голата жена. Еднакво красиво и предизвикателно е. Искаш, смееш - взимаш. И няма кой кого и защо.
Ти поставяш нещата едностранчиво, че мъж не отказва. Мне, има много освободени жени, за които е удоволствие.
Никъде не съм поставял всички под общ знаменател. Simple Smile Нито всеки мъж би взел безусловно една гола жена, нито всяка жена би отхвърлила мъж, ако той не притежава "Светата троица". Smiley Затова съм писал "повечето" и "почти никоя".

Не съм съгласен с твърдението ти, че "много жени" имат висок доход, кола и собствено закупено жилище (наследствените жилища при починали възрастни родители са ясни - там са кажи-речи 50:50 мъжки и женски наследници). Това, че тук-там има някоя такава жена, далеч не означава, че са много на фона на всички останали жени. Дори в много от семействата или двойките на семейни начала жилището се изплаща изцяло или в по-голямата част от мъжа.

Същото важи и за дохода. Много жени удобно се измъкват от изискването им мъжът да има (много) по-висок доход от техния с лукавото оправдание "За да не се комплексира той, че взема наравно с мен или по-малко". А всъщност е обществена тайна каква е истинската причина да държат мъжът да има (много) по-голям доход.

Позволи ми да не се съглася и относно колата. Simple Smile Доста по-малък дял жени имат собствени коли и СУМПС. Smiley Преди няколко години съотношението им беше 80% мъже и 20% жени водачи на МПС. За 2019 г. не зная какво е съотношението. Добави към това и факта, че много от колите на шофьорките са закупени с парите на мъжа до тях.

# 153
  • София
Не знам, Жребчо, за мен дохода не е бил водещ никога. Ама и аз съм една идеалистка...може би, защото аз вадя, имам, обичам да давам. Никога покрай мен не са НЕдавали. Радост за радост.
Аз кола лична нямам, имам СУМПС, но нямам опит.
Всъщност в двора имам два броя, собствена не съм си купила. Защото в много шарени ситуации се поставям и ми карат трета кола за избор. Трябва да мина отвъд страховете си.

Искам да кажа така и правилно да се разбера - аз най съм обичала и най-щастлива съм била, когато нищо не сме имали!

# 154
  • Пловдив
Аз също съм бил най-обичан и щастлив, когато съм бил беден и жената до мен ме е ценяла заради Човека в мен. Smiley Но! Това е свързано и с по-младата ни възраст тогава (и на двамата), и с времената, които не бяха толкова изпъстрени със странични "дразнители", които изкушават хората да се стремят към лесните пари (по възможност чуждите такива). За възрастта имам предвид, че докато една жена на 18-25 години все пак може да е с мъж, който все още няма висок доход, кола и жилище, то когато тя попрехвърли 25-30 години, почти без изключение започва да очаква/изисква тези постижения от мъжа.
 Едва ли има и 1% жени, които са с твоето мислене. Smiley Познавам няколко такива, но са игла в купа сено.
 Всъщност познавам само една жена, купила си сама жилище, но задължително е да се спомене, че това става, докато мъжът ѝ през годините практически издържа семейството и плаща 100% от сметките, включително чести почивки всяка седмица почти без изключение. Просто тя преди да се съберат е започнала да изплаща жилище и докато са заедно, си внася своята заплата само за вноските по него. Ако не бяха двойка, в момента все още щеше да го изплаща поне още 5-10 години, защото трябваше и да се издържа през това време. А за почивки и кой да я води с колата си по ресторанти щеше само да си мечтае. Иначе много обича при всеки удобен случай да се изтъква как мъжът ѝ живее в нейното жилище. Нищо, че доходът му е няколко пъти по-висок, има две коли и ако реши да спре кранчето, тя ще увисне.

Другите жени с жилища, които познавам, са ги получили или по наследство от починал родител, или е закупен изрично за тях от родителите им, или им е подарък от бивш заможен мъж/приятел. Smiley Същото важи и за жените с коли, които познавам. Само една си я е изплатила сама. Другите са им подарък.

# 155
  • там, където ми харесва
Темата не е свързана с доходите на мъжа или жената. Жребчо прави ми впечатление , че твоите мисли все на там отиват. Много жалко ако наистина срещаш все такива жени.

# 156
  • France
Жребий, я направи тема по въпроса, недей спами тук. Липсваха ми твоите разсъждения в това грипозно време и съм сигурна, че не съм единствена. Давай! Sunglasses

# 157
Темата не е свързана с доходите на мъжа или жената. Жребчо прави ми впечатление , че твоите мисли все на там отиват. Много жалко ако наистина срещаш все такива жени.
Няма такива жени. Виждал съм, но няма. Всичко е любов и чувства Simple Smile

# 158
Пиронът (a.k.a. "Жребчо", никът с който съм го запомнил и така ми е по-смешно и забавно да го адресирам) все "натам" разсъждава, защото му е една от най-неприятните теми. Преди бях казал "коплекс", но казва, че няма. Поне на мен така ми звучи. И тук не става дума има ли сега "достатъчно" пари, няма ли, защото то се натрупва с годините в психиката и все избива при "подбуждане".

Всеки случай, преди да се заговори за "пари" и кой какво има, няма, с какво ще "допринася" при евентуалното "събиране" на семейни начала, заживяване заедно, планиране и т.н., когато ще са нужни Х "мангизи" за поддържане на стандарта на "свикналия", или искащия поне да го задържи, в повечето случаи удвои, утрои, има един некратък период, когато темата пари даже не се коментира.
Това много хора не го разбират, а има много умни такива, които така могат да извъртят нещата и да се позиционират, че другият никога нищо да не разбере, тествайки го постоянно "и така, и така", преди картите да се сложат на масата и да се види аджеба кон или магаре.

И все пак, откритите и истински отношения малко хора ги срещат, ценят, и могат да ги съхранят в дълосрочен план, и от лични пориви и "амбиции",  и от "притискащия" ги външен свят.
Peace

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 10:24 от FragranceFanatic

# 159
  • там, където ми харесва
Викаш при Жребчо=Пирончо двете неща имат корелация. В случая секс -пари.

# 160
  • Пловдив
Напомням един добре известен факт, защото някои хора леееко го забравят, или не искат да бъде помнен. Smiley Мислите ми са много по-различни от това, което ти предполагаш в мнението си.

Пиронът (a.k.a. "Жребчо", никът с който съм го запомнил и така ми е по-смешно и забавно да го адресирам) все "натам" разсъждава, защото му е една от най-неприятните теми. Преди бях казал "коплекс", но казва, че няма. Поне на мен така ми звучи. И тук не става дума има ли сега "достатъчно" пари, няма ли, защото то се натрупва с годините в психиката и все избива при "подбуждане".

Всеки случай, преди да се заговори за "пари" и кой какво има, няма, с какво ще "допринася" при евентуалното "събиране" на семейни начала, заживяване заедно, планиране и т.н., когато ще са нужни Х "мангизи" за поддържане на стандарта на "свикналия", или искащия поне да го задържи, в повечето случаи удвои, утрои, има един некратък период, когато темата пари даже не се коментира.
Това много хора не го разбират, а има много умни такива, които така могат да извъртят нещата и да се позиционират, че другият никога нищо да не разбере, тествайки го постоянно "и така, и така", преди картите да се сложат на масата и да се види аджеба кон или магаре.

И все пак, откритите и истински отношения малко хора ги срещат, ценят, и могат да ги съхранят в дълосрочен план, и от лични пориви и "амбиции",  и от "притискащия" ги външен свят.
Peace
Най-първото профилно прозвище, с което направих регистрацията си тук, беше "Счупено пиронче". Никога не е било "Пирон", "Пиронът", "Пироне" и т.н., което ти употребяваш. Smiley Ако паметта ти е добра, би трябвало да ме запомниш като "Счупено пиронче" или "Пиронче". Останалото е преиначаване и израз на твоите възприятия, различни от това, което си прочел.

Този така наречен от теб "некратък период, в който не се говорело изобщо за пари", сигурно вирее или само в София, или само около теб, защото аз пък виждам точно обратното в Пловдив (и с някои софиянки, варненки и русенки, с които съм излизал, докато съм живял там). Естествено е, че като имаш кола, например (само не забивай пак натам да разсъждаваш в посока, че това ми е някакъв комплекс - давам ти единствено пример за причините жените да задълбават на тема коли и пари) и това не е тайна, една жена няма да тръгне да те разпитва за това имаш ли кола и каква. Същото важи и когато показваш дали имаш пари. То си личи по някои неща, макар невинаги да отговаря на банковата сметка на мъжа. Дали ще са тип маркови дрехи, слънчеви очила, парфюм, часовник и т.н.. Жените за отрицателно време обхождат с поглед тези неща (рядко ще ти го признаят) и си правят сметката доколко "надежден си" за една възможна връзка.

Един мой познат и поръчител се ожени миналата година и разказваше в нашата мъжка компания колко лесно му се случило всичко и как за 3 месеца стигнали до сватба с приятелката му. Било любов от пръв поглед. В същото време изразяваше учудване защо на един друг пич в компанията нещо не му вървяло с жените (тогава тъкмо беше скъсал с неговата приятелка). И този с брака тръгна да разтяга локуми кое как се правело при общуването с жените. Изкара се голям теоретик. Но някак забрави да спомене в общата картинка, че той има БМВ 7 Li (с дългото междуосие) предпоследен модел, собственик е на три фирми, има 150 кв.м жилище в тузарска кооперация и луксозна вила на Панчаревкото езеро. Това, че е значително по-възрастен от приятелката му студентка с данни на манекенка и тя до него е все едно му е дъщеря, няма значение. Тя го била заобичала още на първата им среща и той се опитваше да ни убеждава колко непринудени са човешките отношения и как тя никога не била споменавала нищо за пари. Тя "не била такава". Той също я бил харесвал заради душата. Сигурно е видял душата ѝ в скъпия бар, където е била сервитьорка, значително преди да види тялото и лицето ѝ. Scream

Ако с лека ръка хвърляш пари по всяка жена, с която сте си уредили среща, също е съвсем нормално тя да не ти/си задава въпроси колко пари имаш. Напротив, нея ще я устройва, че си плащач още от първия момент, в който се запознаете, и има интерес това плащане да продължава и занапред. Затова и не би си отворила устата на тази тема. Smiley Но не се самозалъгвай, че щом една жена не пита или не говори открито пред теб на тема пари и коли, значи за нея нямало значение! Също и е вреден този твой навик, в който например пишеш как нещо на мен или на другиго не му било наред, като неизменно бързаш да добавиш и как при теб нещата все ти се получавали и все попадаш на идеалните жени, които никога не мислят за пари и винаги са себе си. Леко натрапчиво е, ама само леко. Stallion001 неслучайно ти обърна внимание над това преди няколко дни. Smiley Опитите за изтъкване пред останалите, на чужд гръб, си личат и не говорят за добро самочувствие и големи постижения с жени, каквито често повтаряш, че имаш. При все, че (пак по твои думи) изглеждаш отлично и си млад, това е учудващо, тъй като хората с успехи обикновено не го натъртват постоянно пред останалите. Ако беше действително толкова вървежен (особено с голямото предимство да си по-млад и изглеждащ добре, по думите ти), в момента би трябвало да си щастливо семеен и с поне едно дете, вместо периодично да флиртуваш със съфорумки и да им предлагаш открито срещи пред всички. Аз дори на моята любимка Gal не съм си позволявал да отправям покани. Smiley Сигурно съм изпуснал много, че не съм го сторил. Знам ли.

Не бива да забравяш и факта, че бидейки по-млад (не помня да съм чел точно на колко си), твоята целева група жени също е сред тези на твоите или по-малки години. Неведнъж (включително и тези дни) съм писал, че когато аз бях млад, също ми се получаваха много по-гладко нещата с по-младите жени и го нямаше това лудо вторачване какво и колко притежава мъжът, което тресе жените на по 33-40 години. Голяма част от тях не са постигнали нищо в живота си и бързат "да хванат последния влак", защото не са малко и нераждалите сред тях, като искат мъжът на момента да им предостави всички битови и парични условия. Надявам се, че това ще ти даде малко по-ясна представа защо ти не забелязваш (в такива количества) подобно настървено женско дирене на пари у мъжа. Те са с мисленето, че не им се чака тепърва да започват да градят с общи усилия нещо с някой мъж. А и часовникът тик-така. Искат мъжът отдавна да е постигнал всичко, а те да са му "опора" и да се ползват със създадените от него удобства, "защото го заслужават". Докато бях на 20-25, че дори и 29, имаше жени до мен, за които не е било проблем да вложим усилия и да градим заедно. Но много от по-възрастните жени далеч не биха го сторили.

Припомни си и колко пъти в тукашни теми разни самозвани "принцеси" (няма да изброявам форумни прозвища - те ще се познаят сами) са изтъквали колко идеални са и как дори не биха погледнали мъж, ако не извади на масата дебелата пачка. Дори се стигаше до някакви фантасмагорични изхвърляния за 5-10 бона месечен доход на мъжа, под който съответната "принцеса" дори не би си мръднала пръста да прояви интерес към мъжа. И най-смешното е, че се касае точно за личен интерес. Не са чувства, не за взаимност, не за човешки отношения. Ти хубаво писа за тях, но това са идеализирани неща, които много рядко ще усетиш като основополагащи у една необвързана пораснала жена на практика. Smiley

И тук идваме до същината на причината, поради която вчера писах за нормалното голо женско тяло и мъжкото такова. Питай ги същите тези "принцеси" дали биха се събрали с един нормален гол мъж, без да притежава нищо материално, така наречената "Света троица" от постижения. Smiley

И ще повторя, за да се помни и занапред и да няма двусмислено разбрали хора: Това, че някой не е открит пред вас какво точно си мисли, въобще не значи, че той не си мисли някакви неща, които остават скрити за вас. Всички сме чували за прословутата "любов от пръв поглед", но това в действителност е физическо привличане, тръпка заради мислене с долния етаж (и при двата пола), интерес/облага. Тези измишльотини с "усетих някаква вълшебна аура, кръжаща около него/нея" са за пред бабите пред блока. Smiley
 rf22 неслучайно ви беше дал един пример със своята връзка, в която везните са се наклонили в момента, в който е започнал физически да харесва жената, която в момента е майка на децата му. Ето това е въпросното окончателно привличане, идващо обезателно след погледа. Без привличане всеки може да ти е в кръга на познатите и нищо повече.

# 161
  • Paris, France
С риск да ме убиете с камъни...
Авторката поглеждала ли се е в огледалото??? Дали от външния й вид мъж може да го вдигне??? Щото нали знаете ние мъжете сме първосигнални - ваше твърдение е...
Предполагам авторката не е слязла от кориците на някое списание...

Ооооо, аз пък забравих, на вас жените все ние мъжете сме ви виновни и кусурите все са у нас...

п.п. Аз на 26г. ехеееееее, бях като моторетка...

На един мъж или му става или не му става и външността на жената до него няма особено значение. Авторката не пише да се е променила за двете години живот заедно. Никой не пречи на съквартиранта да си излиза с модели, манекенки, фолк певици.

Авторката писа, че мъжът е напълнял и се е освинил яко, има нисък тестостерон и изобщо не му става. Алооо, чукча писател?

Не сте ни виновни, но и малко от нас искаме прасета с нисък тестостерон. Точно високите нива на тестостерон ви отличават от нас, ако ги имате.

Призив към всички - темата е за секс и няма смисъл да я израждате в света троица, провайдъри и мерене на органи.

# 162
  • там, където ми харесва
Жребчо извинявай , че се включвам вместо мъжете в форума, към които се обръщаш, но аз на моята 40 годишна възраст очаквам мъжът да е с добра професия , което включва да се е реализирал професионално в своята област. Съответно и доходът му да отговаря на професионалното развитие ( в смисъл може да работиш десет години в една фирма , но заплатата от тогава да не се е вдигнала) .Малко или много да е отделен от родители , близки или да има самостоятелно жилище, някак не прави добро впечатление стар ерген с родителите си. Общо взето за това се сещам на прима виста.Все пак, за да създаваш семейство са необходими и средства. Да не говоря , че един път имах предложение то един стар ерген с имоти , ама пък с никаква професия на 45 години.

# 163
С едно изречение, чакаш всичко финансово наготово Smiley
Ще кажеш, че повечето жени тези дни са бездомни и безработни Sweat Smile

# 164
Жребче,даже не те и прочетох...
То вярно,че ще е спам,но не мога да си обясня каква е тази "обсебеност в теб за пари" Успешната връзка предполага раздаване...без сметки:)
Аз като жена бих казала,че ние търсим стабилност.Не пари.Пари се печелят и губят.Въпроса е как един мъж би реагирал ако изгуби ..парите с,които уж ни е спечелил.

На авторката,въпреки,че темата е стара..
Отношенията са двупосочни.Ако някой не иска да направи усилия и да се промени,няма начин.Всичко ще рефлектира върху теб.На 26 ти е рано за такива борби!

Общи условия

Активация на акаунт