Секс

• 28 351
  • 391
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Скрит текст:
Съставяш си мнения, без да четеш, а после обясняваш как не можеш да си обясниш някои неща. Ако си беше направила труда да прочетеш ясно обясненото, нямаше да се налага да гадаеш и да разсъждаваш напосоки, лежейки на твой стар опит и стари впечатления за други хора. Smiley Ако ти не се интересуваш от дохода на един мъж и създадените от него условия, това не значи, че всички жени сте така. Напротив, много мъже могат да ти обяснят, че нещата са точно обратните.

Зачетох,не изчетох.Защото задълба в неща,които е ясно как ще продължат.Работа,стабилност,доходи са важни неща..
Извинявай,но на 40г сме.Нормално е да се интересуваш за човека с който би имал отношения.Постигнатото от него е начин да рабереш що за човек е и какво отношение има към самия него.
Предполагам,че и мъжете го отчитате..опознавайки нас жените.
В крайна сметка не сме на 20..
С лекота ти отговарям, че в една жена никога не гледам дали има висок месечен доход, кола, жилище, имоти и т.н. неща, които много българки изискват от мъжете (макар повечето да не си го признават открито).
 За мен първото условие е жената да е вярна. Не сега, не с мен, не насила, не заради очакването да е вярна, а да е такава цял живот по свое убеждение и желание. Не се виждам редом до жена, която не е и искрена и човечна. Също и готованка не бих търпял.
 После е външният вид - не непременно да е с външност на фотомодел (както веднага ще се опита някоя съфорумка да ме набеди), а да е поне нормално изглеждаща жена и с фигура, която да не е по-едра от моята. Да полага грижи за здравето си. Една уважаваща себе си жена не би тровила организма си с цигари и наркотици, особено ако възнамерява и да става майка.
 Ако прави френска поне наполовина колкото мен (и като количество, и като качество), бихме се разбирали. Съответно и другите неща в интимен план, свързани пряко с тази тема.

Затова и разбирам авторката и нейните опасения относно нейния приятел. Както за жените е важно представянето на мъжа в леглото, така и за мъжете. И децата са наясно с това.

Да добавя и още нещо по темата. Една красавица, представяща се като талпа в леглото, е много по-малко желана за повторна среща и сериозна връзка, отколкото жена средна хубост, която е богиня в леглото.

# 181
  • там, където ми харесва
Жребчо от сега ти казвам, че не ти покривам критериите. Smile

# 182
  • Пловдив
Почвам да разбирам, къде те убива комплексът, Жребчо. Нисък си, нямаш дори висше образование и явно нямаш кой знае какви възможности, защото се сравняваш с "богатия ти приятел". А и скоро ще станеш на 40.... съчувствам ти.
И по четирите направления грешиш. Smiley

1. Комплекси на тема ръст съм виждал в доста жени. Аз се чувствам прекрасно в тялото си. Биеш в крива посока и не се усещаш колко се излагаш с елементарните си опити да търсиш под вола теле. Smiley Последно излизах с жена около 178-180 см и манекенско тяло, която няма комплекси на тема ръст. Предварително туширам последващото ти заяждане, чрез отговор на бъдещия ти въпрос "Защо тогава не сте заедно сега?": Защото се оказа, че месец по-късно "се сети" да ми признае, че има и дете. Лъжи не търпя от никакво естество.

2. За разлика от някои жени, за които явно дипломата по нещо си е заветна цел и едва ли не показател дали един човек е стойностна личност или не, за мен няма никакво значение дали имам Средно или Висше образование. Аз държа на наличието на правилни умения, пригодими в практиката от мен, които съм развивал и продължавам да развивам.

3. Не се сравнявам с никого, камо ли да вземам пример от човек, който е с платена държанка и не би могъл да има подобна млада жена до себе си, ако няма пари. Сравнявам се единствено с вчерашното си Аз и се стремя да надграждам на тази основа.

4. Голям праз, че ще чукна 40-така. Това е обичайният процес в живота на всички хора.

# 183
Тук много забавно станало. Joy BeersChampagneWine Glass
Купонът тече. SaxophoneTrumpetTada

Пироне, естествено, че всеки се обръща към другия, както прецени, както му е удобно, както дойде, за по-кратко, по-бързо, и както иска. На мен не ми пука, и никак не обръщам внимание как ме адресират. Единствено, ако искат и/или очакват отговор, да е ясно, за да видя, защото не чета всичко, всеки и всяка думичка и запетайка.
Нещо много си се жегнал, а няма причина. Добри разговори си водим, в спорове не влизам и нямам намерение да се обяснявам, като ученичка на всеки за всяко нещо, казано от мен. Кой, каквото разбрал, разбрал. Пиша ясно, грамотно и отчетливо.

Отгоре-отгоре прехвърлих тирадите ти, няма да коментирам всичко, нямам и време толкова, а и не ми се бистри "чак" толкова.

Това кой какво съм "заговарял", как и т.н., си е моя работа, и няма да се обяснявам и/или оправдавам на никой за нищо. Какво "изглежда" острани, още по-малко "плащам данък обществено мнение". С 98% от вас никога няма да се познаваме реално.
Ако искаш си позволявай, каквото искаш, да си.
Аз пък си позволявам. Smiley
Живея си моя си живот, и се наслаждавам на миговете и процеса, грижа се за себе си и хората около мен.
Не се хабя и не ме интересуват чужди мнения, щения, претенции, капризи, премервания.
С който се разбирам и има сговор, чудесно, с който не - си е хващал пътя, без емоция.

Lina, имала си предложение тип просто "хайде, еди си какво", или си градила отношения с въпросния, опознали сте се, стигнали сте до етапа на "сгодяването", той предложил, и си разбрала, че няма професия, защото така прозвуча, като на битпазар все едно. JoySmile
Що да не става "Жребчо" за теб, на едни години сте? Казваш на 40 си. Или викаш не му отговаряш на критериите? MaskSmile
А какви са му критериите според теб?
А твоите какви са? Затова да има "професия", разбрах. Въпреки че, имайки 3-4 имота, и 1 или 2 пасивни дохода от някакъв вид бизнес, друго не ти е нужно, пък може и да няма "вишУ". MaskInnocent
Подбирай си с кой се запознаваш и развиваш отношения, за да няма изненади.

Nevena, сори, ама за сериозни отношения с изглед да ми става жена и да градим семейство с потенциални деца, няма как да си хвана "лельо-баба". Все едно сега да се хвана с 47 годишна. MaskNo MouthSmile Смятай, въпросната ти приятелка само след 4-5 г. ще е почти в климекса, и пак не се знае, а мъжленцето й ще пука 20-25 годишни, като стой та гледай. Нали не мислиш, че задълго ще са заедно. Simple Smile
E, така де, то е ясно, че е "по сметка и критерии". Smiley
Цинизмът ти и начина на изразяване ме е кефел винаги, и моят е подобен, та ще ме разбереш правилно. Stuck Out Tongue Winking EyeInnocent

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 20:27 от FragranceFanatic

# 184
  • Пловдив
Каква марка цигари пушиш? Smiley

# 185
  • София
От всичко избълвано тук, ето това е същественото. И не само жените, не само мъжете - а хората, като хора.

".... Не сега, не с мен, не насила, не заради очакването да е вярна, а да е такава цял живот по свое убеждение и желание."

# 186
  • там, където ми харесва
Ето,виждаш ли как позна - Мурати.

FragranceFanatic с въпросния само имах запознанство, защото ме беше харесал от фейсбук. Малко като си поговорихме за професия , работа и тем подобни вече ми беше ясно.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 21:05 от lina&

# 187
  • Пловдив
Ето виждаш ли как позна - Мурати.

FragranceFanatic с въпросния само имах запознанство, защото ме беше харесал от фейсбук. Малко като си поговорихме за професия , работа и тем подобни вече ми беше ясно.
Това е най-безобидното от всичко останало. Важното е, че определяш себе си като човечна и способна на вярност.

# 188
Хаха, lina, все едно "по каталог" те е бил харесал. Joy
Махай тия цигари, тровиш се, усмърдяваш се, вредиш си. Дробовете ти са черни, все едно със сажди.
При целувки не е приятно, ако "възлюбеният" не е пушач, въпреки "освежителите".
Много по-добре ще се чувстваш без "цигарка" в ръка. Вече не е "модерно". Simple Smile Mask
"Трендът" вече е в маските. По булевардите виждам и билбордове с кифли с маски.
Какъв е този аватар? Да не си ти на воаяж до Франция в задно-далечен план, или си сложила "там да има нещо"?

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 22:30 от FragranceFanatic

# 189
  • Paris, France
Nevena, сори, ама за сериозни отношения с изглед да ми става жена и да градим семейство с потенциални деца, няма как да си хвана "лельо-баба". Все едно сега да се хвана с 47 годишна. MaskNo MouthSmile Смятай, въпросната ти приятелка само след 4-5 г. ще е почти в климекса, и пак не се знае, а мъжленцето й ще пука 20-25 годишни, като стой та гледай. Нали не мислиш, че задълго ще са заедно. Simple Smile
E, така де, то е ясно, че е "по сметка и критерии". Smiley
Цинизмът ти и начина на изразяване ме е кефел винаги, и моят е подобен, та ще ме разбереш правилно. Stuck Out Tongue Winking EyeInnocent

Обяснявам, че много състоятелни жени обръщат резбата и изведнъж започват да харесват само по-млади от тях когато те самите наближат или минат 30г и искат дете.

Не мисля, че на такива жени им пука особено ще имат ли или няма да имат трайно семейство, ще седи ли мъжът с тях или ще си иде.

Техните мъжленца, повечето, никоя 20-25 годишна не ги ще. Нямат нито собствен дом, нито пари, нито кола. Нямат и документи, което означава, че не могат да имат стабилна здравна застраховка, кола, не могат и за мотор да си извадят застраховка.

Да, много от тях се скатават още като навлезе лелко-бабичката в напреднала бременност, като се появяват само за да признаят детето и да хукнат да си оправят документите.

Реално, такава цена трудно би намерила кандидат за баща. Мисля си, че и не искат. Е, някои се самозалъгват, че мъжът може да иска да е с тях.

И аз се чудя на младите мъже, които ходят с дъртели, но ги има.

Ти гледаш от твоята камбанария и не си имал нужда да се мазниш на някое бабе за да не спиш в парка на пейката.

# 190
  • Paris, France
Скрит текст:
Скрит текст:
След като тези "късно сещащи се да имат деца жени" решават на 33-40 години са раждат най-сетне, не следва ли дотогава, когато са били в най-енергичните си и дейни години, без отговорности и посветено време към деца, да са се постарали да осигурят условията, които сами усещат, че са необходими за създаването на семейство и отглеждането на деца? В какви други дейности са влагали времето, парите и силите си дотогава, преди на късни години да решат да не изтърват влака? Smiley

Следва. На запад, но от 10-15 години и в България много 35-40 годишни жени с положение, собствено жилище, добър бизнес или кариера, достатъчно пари си намират привлекателни, здрави, млади, тъпкачи да им направят едно дете. Тук имаше мацки, които отидоха, ожениха се за по-млади, яки парчета на по 24-26 години, родиха от тях. Едната работеше, а мъжът гледаше детето. Това беше през 2008г.

Е момента 39 годишна приятелка чака бебе от 27 годишен. Той получава, като баща на европейско бебе, документи за престой, тя - секс с дебел полов орган, бебе и помощ в първите години.

Ако жената е достатъчно осигурена търси външност, здраве, младост, красота, голям полов орган.
Следва, следва... И какво следва от това нейно следване, че на 40 години е опряла дотам да дири парите мъжки, защото тя самата е неуспешна в кариерата си?
 Една от познатите ми вече е с 3 Висши образования и с 2-3 години работен стаж за 43-годишния си живот. Друга има две висши образования и преди две лета сезонно продаваше зеленчуци на морето, а в другото време е безработна и се чуди към кой мъж да се прикотка, за да я издържа и води по заведения.
 А имам Средно образование и съм много доволен от своето решение да вложа веднага след гимназията своите усилия и време в осъществяване на моя план за успех в кариерата, чрез самообучение. И определено винаги ще съм благодарен за този си избор, който направих още някъде около 6-ти клас.

А да даваш за пример жени, постъпващи себично, използвайки "тъпкачи" за разплод, е странен начин на твоята логика. Любов по сметка, един вид. Интересно ми е, така ли възпитаваш и родната си дъщеря?

Не, не възпитавам така дъщеря си, но не мога да гарантирам, че ще я възпитам по мой вкус. Тя е продукт на друго общество и време. В момента не иска нито връзка, нито брак, нито деца.

Без да я уча на каквото и да било на 9 годишна възраст ми заяви, че ще се ожени само за американец, защото тук издръжките са ниски. Питах я къде ще го намери - чрез приятелки и в интернет. Все пак не я държим в клетка.

Дадох пример на някакво възпроизводство поведение, което не отговаря на моите разбирания, но съществува. Преди време тук писа жена, родила на 40г от непознат донор.

Успешна, неуспешна, повечето жени искаме мъже, които са по-високи, по-мускулести, по-устроени, по-богати, по-известни, по- най от самите нас. Хипергамия. Е, понеже повечето мъже също имат изисквания се озоваваме с мъже, които са долу горе на нашето положение.

Пишеш, че не гледаш колата и парите на жената. Нормално, ти си мъж. 🙄😀

# 191
  • там, където ми харесва
А не, това не съм аз на айфеловата кула. Още не съм ходила там. За цигарите , какво да правиш стар навик.Дано с тая пандемия се случи чудо и ги откажа най-после.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 23:24 от lina&

# 192
Либидото ми удари дъното, надявам, че се при вас всичко е ок и се спуквате от кекс. Neutral Face

# 193
  • France
С тази карантина, все с нещо трябва да се занимава човек. Малко секс и минал половин час Joy

# 194
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
След като тези "късно сещащи се да имат деца жени" решават на 33-40 години са раждат най-сетне, не следва ли дотогава, когато са били в най-енергичните си и дейни години, без отговорности и посветено време към деца, да са се постарали да осигурят условията, които сами усещат, че са необходими за създаването на семейство и отглеждането на деца? В какви други дейности са влагали времето, парите и силите си дотогава, преди на късни години да решат да не изтърват влака? Smiley

Следва. На запад, но от 10-15 години и в България много 35-40 годишни жени с положение, собствено жилище, добър бизнес или кариера, достатъчно пари си намират привлекателни, здрави, млади, тъпкачи да им направят едно дете. Тук имаше мацки, които отидоха, ожениха се за по-млади, яки парчета на по 24-26 години, родиха от тях. Едната работеше, а мъжът гледаше детето. Това беше през 2008г.

Е момента 39 годишна приятелка чака бебе от 27 годишен. Той получава, като баща на европейско бебе, документи за престой, тя - секс с дебел полов орган, бебе и помощ в първите години.

Ако жената е достатъчно осигурена търси външност, здраве, младост, красота, голям полов орган.
Следва, следва... И какво следва от това нейно следване, че на 40 години е опряла дотам да дири парите мъжки, защото тя самата е неуспешна в кариерата си?
 Една от познатите ми вече е с 3 Висши образования и с 2-3 години работен стаж за 43-годишния си живот. Друга има две висши образования и преди две лета сезонно продаваше зеленчуци на морето, а в другото време е безработна и се чуди към кой мъж да се прикотка, за да я издържа и води по заведения.
 А имам Средно образование и съм много доволен от своето решение да вложа веднага след гимназията своите усилия и време в осъществяване на моя план за успех в кариерата, чрез самообучение. И определено винаги ще съм благодарен за този си избор, който направих още някъде около 6-ти клас.

А да даваш за пример жени, постъпващи себично, използвайки "тъпкачи" за разплод, е странен начин на твоята логика. Любов по сметка, един вид. Интересно ми е, така ли възпитаваш и родната си дъщеря?

Не, не възпитавам така дъщеря си, но не мога да гарантирам, че ще я възпитам по мой вкус. Тя е продукт на друго общество и време. В момента не иска нито връзка, нито брак, нито деца.

Без да я уча на каквото и да било на 9 годишна възраст ми заяви, че ще се ожени само за американец, защото тук издръжките са ниски. Питах я къде ще го намери - чрез приятелки и в интернет. Все пак не я държим в клетка.

Дадох пример на някакво възпроизводство поведение, което не отговаря на моите разбирания, но съществува. Преди време тук писа жена, родила на 40г от непознат донор.

Успешна, неуспешна, повечето жени искаме мъже, които са по-високи, по-мускулести, по-устроени, по-богати, по-известни, по- най от самите нас. Хипергамия. Е, понеже повечето мъже също имат изисквания се озоваваме с мъже, които са долу горе на нашето положение.

Пишеш, че не гледаш колата и парите на жената. Нормално, ти си мъж. 🙄😀
Не гледам колата и парите на жената, не защото съм мъж, а защото имам съзнанието на човек, който вярва, че когато иска да живее по определен начин и да може да си позволява някакви неща, следва да запретне ръкави, да работи и да си осигури всичко необходимо. Без да очаквам да лежа на чужд гръб. Искам нещо - постигам го! Smiley Съобразно условията.
 Това, че дадена жена е жена, не е оправдание да е материалистично настроена към мъжете, нито я прави некадърна да работи и да се развива. Неслучайно написах и това одеве:

Общи условия

Активация на акаунт