Ако ти не се интересуваш от дохода на един мъж и създадените от него условия, това не значи, че всички жени сте така. Напротив, много мъже могат да ти обяснят, че нещата са точно обратните.Зачетох,не изчетох.Защото задълба в неща,които е ясно как ще продължат.Работа,стабилност,доходи са важни неща..
Извинявай,но на 40г сме.Нормално е да се интересуваш за човека с който би имал отношения.Постигнатото от него е начин да рабереш що за човек е и какво отношение има към самия него.
Предполагам,че и мъжете го отчитате..опознавайки нас жените.
В крайна сметка не сме на 20..
За мен първото условие е жената да е вярна. Не сега, не с мен, не насила, не заради очакването да е вярна, а да е такава цял живот по свое убеждение и желание. Не се виждам редом до жена, която не е и искрена и човечна. Също и готованка не бих търпял.
После е външният вид - не непременно да е с външност на фотомодел (както веднага ще се опита някоя съфорумка да ме набеди), а да е поне нормално изглеждаща жена и с фигура, която да не е по-едра от моята. Да полага грижи за здравето си. Една уважаваща себе си жена не би тровила организма си с цигари и наркотици, особено ако възнамерява и да става майка.
Ако прави френска поне наполовина колкото мен (и като количество, и като качество), бихме се разбирали. Съответно и другите неща в интимен план, свързани пряко с тази тема.
Затова и разбирам авторката и нейните опасения относно нейния приятел. Както за жените е важно представянето на мъжа в леглото, така и за мъжете. И децата са наясно с това.
Да добавя и още нещо по темата. Една красавица, представяща се като талпа в леглото, е много по-малко желана за повторна среща и сериозна връзка, отколкото жена средна хубост, която е богиня в леглото.